Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KLASSIEKE VOORGERECHTEN

er

& ©

u”

u)

A

en"

ka

er

ef

© ©

nz

ve

9

._

TO

4,

Je dE

7

Ne T

YA

f.2

|

ar

Kr

=”)

Ih

vw

rn



=

er

A

f*

*

BISQUE MET GARNALEN EN VENKEL

De

+

5 |

© cA.40 MINUTEN

voedingswaarde per persoon

er:

© voor-oF

570 kcal, vet 43 9 (waarvan

wi

Le

TUSSENGERECHT

verzadigd 11 g), koolhydraten

el

A VOOR4 PERSONEN

27 g, efwit 15 g, vezels 4 g,

zout 3,3 g

© UITDAGEND

É

85 g groente p.p.

ie

u

x? vis

u

INGREDIENTEN

y

roerbakcirca 5 minuten. Voeg

2 eet

1. boter

=

de tomatenpureetoe en bok

#

} wortel, in blok es_

3 minuten mee. Voeg de wijn toe

1venkel. fijngehakt

en kook circa 2 minuten. Gietde

El

lui, gesnipperd

bouillonerbijen kookcirca

% theel saffraan

20 minutenopeenlage stand.

Le

200 g grote ongepelde

3. Pureerdesoepenzeef

NE

Ned

garnalen __

nn



vervolgens dooreen fijne zeef.

2eetl. tomatenpuree

Giet dehelft van dercomen

4 eetl. witte wijn

de garnalen erbij en kook 2

AR

600 mi visbouillon

minuten, tot de garnalen gaar

A

\

8 eetl, room

zijn. Pureerde soep nogmaals

120 ml zonnebloemolie

glad. Verhit leetlepel olieen

leidooier

bakhierin de achtergehouden

nn

2theel. mosterd

garnalen circa 4 minuten. Houd

Yeetl. citroensap

apart

L.

A stokbrood, in plakken

4. Klopdeeidooierlos metde

-

mosterden citroensap. Giet

et

staafmixer

alkloppendderestvandeolie

Cen

erbijen blijf kloppentoteen

>

BEREIDEN

stevige mayonaise. Voegde

“is,

pr

p=

1. Verhit de boter en bakhierin

verige venkel toeen roer goed

de wortel, de helft vande

door

venkel, uien saffraancirca

5. Giet de bisqueindiepe

5 minuten,

borden. Garneer meteen

Le

Ar

I

2. Pel de gornalenenhoud

gebakken garnaalenderest

4 garnalenapart. Voeg de

van de room. Serveer de soep

u

koppen, schillenenstaortenvan

met de venkelmayonaise en

er.

Sen

de garnalen toeaande panen

stokbrood

rs

AS mn

ENG

A

Boodschappen 3

ui

20