Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 29 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 29
KLASSIEKE VOORGERECHTEN er & © u” u) A en" ka er ef © © nz ve 9 ._ TO 4, Je dE 7 Ne T YA f.2 | ar Kr =”) Ih vw rn € = er A f* * BISQUE MET GARNALEN EN VENKEL De + 5 | © cA.40 MINUTEN voedingswaarde per persoon er: © voor-oF 570 kcal, vet 43 9 (waarvan wi Le TUSSENGERECHT verzadigd 11 g), koolhydraten el A VOOR4 PERSONEN 27 g, efwit 15 g, vezels 4 g, zout 3,3 g © UITDAGEND É 85 g groente p.p. ie u x? vis u INGREDIENTEN y roerbakcirca 5 minuten. Voeg 2 eet 1. boter = de tomatenpureetoe en bok # } wortel, in blok es_ 3 minuten mee. Voeg de wijn toe 1venkel. fijngehakt en kook circa 2 minuten. Gietde El lui, gesnipperd bouillonerbijen kookcirca % theel saffraan 20 minutenopeenlage stand. Le 200 g grote ongepelde 3. Pureerdesoepenzeef NE Ned garnalen __ nn — vervolgens dooreen fijne zeef. 2eetl. tomatenpuree Giet dehelft van dercomen 4 eetl. witte wijn de garnalen erbij en kook 2 AR 600 mi visbouillon minuten, tot de garnalen gaar A \ 8 eetl, room zijn. Pureerde soep nogmaals 120 ml zonnebloemolie glad. Verhit leetlepel olieen leidooier bakhierin de achtergehouden nn 2theel. mosterd garnalen circa 4 minuten. Houd Yeetl. citroensap apart L. A stokbrood, in plakken 4. Klopdeeidooierlos metde - mosterden citroensap. Giet et staafmixer alkloppendderestvandeolie Cen erbijen blijf kloppentoteen > BEREIDEN stevige mayonaise. Voegde “is, pr p= 1. Verhit de boter en bakhierin verige venkel toeen roer goed de wortel, de helft vande door venkel, uien saffraancirca 5. Giet de bisqueindiepe 5 minuten, borden. Garneer meteen Le Ar I 2. Pel de gornalenenhoud gebakken garnaalenderest 4 garnalenapart. Voeg de van de room. Serveer de soep u koppen, schillenenstaortenvan met de venkelmayonaise en er. Sen de garnalen toeaande panen stokbrood rs AS mn ENG A Boodschappen 3 ui 20
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 29