Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KLASSIEKE VOORGERECHTEN
er
& ©
u”
u)
A
en"
ka
er
ef
© ©
nz
ve
9
._
TO
4,
Je dE
7
Ne T
YA
f.2
|
ar
Kr
=”)
Ih
vw
rn
€
=
er
A
f*
*
BISQUE MET GARNALEN EN VENKEL
De
+
5 |
© cA.40 MINUTEN
voedingswaarde per persoon
er:
© voor-oF
570 kcal, vet 43 9 (waarvan
wi
Le
TUSSENGERECHT
verzadigd 11 g), koolhydraten
el
A VOOR4 PERSONEN
27 g, efwit 15 g, vezels 4 g,
zout 3,3 g
© UITDAGEND
É
85 g groente p.p.
ie
u
x? vis
u
INGREDIENTEN
y
roerbakcirca 5 minuten. Voeg
2 eet
1. boter
=
de tomatenpureetoe en bok
#
} wortel, in blok es_
3 minuten mee. Voeg de wijn toe
1venkel. fijngehakt
en kook circa 2 minuten. Gietde
El
lui, gesnipperd
bouillonerbijen kookcirca
% theel saffraan
20 minutenopeenlage stand.
Le
200 g grote ongepelde
3. Pureerdesoepenzeef
NE
Ned
garnalen __
nn
—
vervolgens dooreen fijne zeef.
2eetl. tomatenpuree
Giet dehelft van dercomen
4 eetl. witte wijn
de garnalen erbij en kook 2
AR
600 mi visbouillon
minuten, tot de garnalen gaar
A
\
8 eetl, room
zijn. Pureerde soep nogmaals
120 ml zonnebloemolie
glad. Verhit leetlepel olieen
leidooier
bakhierin de achtergehouden
nn
2theel. mosterd
garnalen circa 4 minuten. Houd
Yeetl. citroensap
apart
L.
A stokbrood, in plakken
4. Klopdeeidooierlos metde
-
mosterden citroensap. Giet
et
staafmixer
alkloppendderestvandeolie
Cen
erbijen blijf kloppentoteen
>
BEREIDEN
stevige mayonaise. Voegde
“is,
pr
p=
1. Verhit de boter en bakhierin
verige venkel toeen roer goed
de wortel, de helft vande
door
venkel, uien saffraancirca
5. Giet de bisqueindiepe
5 minuten,
borden. Garneer meteen
Le
Ar
I
2. Pel de gornalenenhoud
gebakken garnaalenderest
4 garnalenapart. Voeg de
van de room. Serveer de soep
u
koppen, schillenenstaortenvan
met de venkelmayonaise en
er.
Sen
de garnalen toeaande panen
stokbrood
rs
AS mn
ENG
A
Boodschappen 3
ui
20