Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 29


Hier is pagina 29 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 29 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 29

KLASSIEKE VOORGERECHTEN er & © u” u) A en" ka er ef © © nz ve 9 ._ TO 4, Je dE 7 Ne T YA f.2 | ar Kr =”) Ih vw rn € = er A f* * BISQUE MET GARNALEN EN VENKEL De + 5 | © cA.40 MINUTEN voedingswaarde per persoon er: © voor-oF 570 kcal, vet 43 9 (waarvan wi Le TUSSENGERECHT verzadigd 11 g), koolhydraten el A VOOR4 PERSONEN 27 g, efwit 15 g, vezels 4 g, zout 3,3 g © UITDAGEND É 85 g groente p.p. ie u x? vis u INGREDIENTEN y roerbakcirca 5 minuten. Voeg 2 eet 1. boter = de tomatenpureetoe en bok # } wortel, in blok es_ 3 minuten mee. Voeg de wijn toe 1venkel. fijngehakt en kook circa 2 minuten. Gietde El lui, gesnipperd bouillonerbijen kookcirca % theel saffraan 20 minutenopeenlage stand. Le 200 g grote ongepelde 3. Pureerdesoepenzeef NE Ned garnalen __ nn — vervolgens dooreen fijne zeef. 2eetl. tomatenpuree Giet dehelft van dercomen 4 eetl. witte wijn de garnalen erbij en kook 2 AR 600 mi visbouillon minuten, tot de garnalen gaar A \ 8 eetl, room zijn. Pureerde soep nogmaals 120 ml zonnebloemolie glad. Verhit leetlepel olieen leidooier bakhierin de achtergehouden nn 2theel. mosterd garnalen circa 4 minuten. Houd Yeetl. citroensap apart L. A stokbrood, in plakken 4. Klopdeeidooierlos metde - mosterden citroensap. Giet et staafmixer alkloppendderestvandeolie Cen erbijen blijf kloppentoteen > BEREIDEN stevige mayonaise. Voegde “is, pr p= 1. Verhit de boter en bakhierin verige venkel toeen roer goed de wortel, de helft vande door venkel, uien saffraancirca 5. Giet de bisqueindiepe 5 minuten, borden. Garneer meteen Le Ar I 2. Pel de gornalenenhoud gebakken garnaalenderest 4 garnalenapart. Voeg de van de room. Serveer de soep u koppen, schillenenstaortenvan met de venkelmayonaise en er. Sen de garnalen toeaande panen stokbrood rs AS mn ENG A Boodschappen 3 ui 20

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 29