Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 54 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 54
STOOFPEERTJES MET PROSECCO EN VANILLE a: Ed ie no ® cA.20 MINUTEN pe UE +1,5UUR STOVEN fg Vn (©) BIJGERECHT LA VOOR 4 PERSONEN Q GEMIDDELD ® ZONDER VLEES OF VIS voedingswaarde per persoon HASSELBACK- AARDAPPELS MET 265 kcal, vet - q (waarvan GROENE KRUIDEN EN verzadigd - g), koolhydraten 33 g, eiwit 1 g, vezels 4 g, zout - 9 KROKANT SPEK We © CA.15 MINUTEN +1UUROVENTIJD INGREDIENTEN DS BIJGERECHT 1kg stoofperen fles prosecco of andere LA VOOR4 PERSONEN Q EENvoupIG teetl. suiker 1 vanillestokje, voedingswaarde per persoon of, ede: n merg eruit 295 kcal, vet 14 g (waarvan verzadigd 4 q), koolhydraten 28 g, eiwit 12 g, BEREIDEN vezels 3 g, zout 1} g 1. Schilde peren vanboven naar beneden, laat het steeltje eraan zitten. Snijd een stukje vande INGREDIËNTEN onderkantaf zodat de peertjes 8 vastkokende (/ zoete) aardappels, rechtop blijvenstaan. Zet zeineen van gelijk formaat panengiet de proseccoerbij (vul 2 eetl. olijfolie eventueel aan met water) tot de 4 takjes rozemarijin 22 fo7ema peerties tot aande steel onder 150 g pancetta of feta, f gehe staan 2. Voeg de suiker, vanillemergen ovenschaal, ingevet vanillestokje toe aan de pan. Breng de prosecco aande kooken laat BEREIDEN zonder deksel een paar minuten 1. Verwarmde oven voorop 200°C. Leg zachtjes koken. de aardappels opeen grote lepel en snijd 3. Legeendekselopde panenstoof de aardappel meteenscherp mes in, tot de peren in1,5-2 uur gaar. Laat de dunne plakjes. De lepel voorkomt dot je de stoofpeertjes inhet vocht afkoelen plakjes helemaal los snijdt Serveer naar wens lauwwarmof koud. 2. Legde aardappels inde ovenschaal enbestrijk rondom met olie. Verdeel rozemarijnnaaldjes enstukjes pancetta TIP tussen de schijfjes en maal peper erover. Bakde aardappels in het midden vande Wil je deze stoofpeertjes als ovenin circa l vur gaar en knapperig. nagerecht serveren? Voeg extra suiker toe aan bet kookvocht en Scan de QR-code de QR-code om naar het bestrooi de peertjes op bet bord met oen naar het recept te gaan geraspte chocolade of chocoladesaus recept te gaan en amandelschaafsel. = sg KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 54