Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 54


Hier is pagina 54 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 54 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 54

STOOFPEERTJES MET PROSECCO EN VANILLE a: Ed ie no ® cA.20 MINUTEN pe UE +1,5UUR STOVEN fg Vn (©) BIJGERECHT LA VOOR 4 PERSONEN Q GEMIDDELD ® ZONDER VLEES OF VIS voedingswaarde per persoon HASSELBACK- AARDAPPELS MET 265 kcal, vet - q (waarvan GROENE KRUIDEN EN verzadigd - g), koolhydraten 33 g, eiwit 1 g, vezels 4 g, zout - 9 KROKANT SPEK We © CA.15 MINUTEN +1UUROVENTIJD INGREDIENTEN DS BIJGERECHT 1kg stoofperen fles prosecco of andere LA VOOR4 PERSONEN Q EENvoupIG teetl. suiker 1 vanillestokje, voedingswaarde per persoon of, ede: n merg eruit 295 kcal, vet 14 g (waarvan verzadigd 4 q), koolhydraten 28 g, eiwit 12 g, BEREIDEN vezels 3 g, zout 1} g 1. Schilde peren vanboven naar beneden, laat het steeltje eraan zitten. Snijd een stukje vande INGREDIËNTEN onderkantaf zodat de peertjes 8 vastkokende (/ zoete) aardappels, rechtop blijvenstaan. Zet zeineen van gelijk formaat panengiet de proseccoerbij (vul 2 eetl. olijfolie eventueel aan met water) tot de 4 takjes rozemarijin 22 fo7ema peerties tot aande steel onder 150 g pancetta of feta, f gehe staan 2. Voeg de suiker, vanillemergen ovenschaal, ingevet vanillestokje toe aan de pan. Breng de prosecco aande kooken laat BEREIDEN zonder deksel een paar minuten 1. Verwarmde oven voorop 200°C. Leg zachtjes koken. de aardappels opeen grote lepel en snijd 3. Legeendekselopde panenstoof de aardappel meteenscherp mes in, tot de peren in1,5-2 uur gaar. Laat de dunne plakjes. De lepel voorkomt dot je de stoofpeertjes inhet vocht afkoelen plakjes helemaal los snijdt Serveer naar wens lauwwarmof koud. 2. Legde aardappels inde ovenschaal enbestrijk rondom met olie. Verdeel rozemarijnnaaldjes enstukjes pancetta TIP tussen de schijfjes en maal peper erover. Bakde aardappels in het midden vande Wil je deze stoofpeertjes als ovenin circa l vur gaar en knapperig. nagerecht serveren? Voeg extra suiker toe aan bet kookvocht en Scan de QR-code de QR-code om naar het bestrooi de peertjes op bet bord met oen naar het recept te gaan geraspte chocolade of chocoladesaus recept te gaan en amandelschaafsel. = sg KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 54