Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
STOOFPEERTJES
MET PROSECCO EN
VANILLE
a:
Ed
ie
no
® cA.20 MINUTEN
pe
UE
+1,5UUR STOVEN
fg
Vn
(©) BIJGERECHT
LA VOOR 4 PERSONEN
Q GEMIDDELD
® ZONDER VLEES OF VIS
voedingswaarde per persoon
HASSELBACK-
AARDAPPELS MET
265 kcal, vet - q (waarvan
GROENE KRUIDEN EN
verzadigd - g), koolhydraten 33 g,
eiwit 1 g, vezels 4 g, zout - 9
KROKANT SPEK
We
© CA.15 MINUTEN +1UUROVENTIJD
INGREDIENTEN
DS BIJGERECHT
1kg stoofperen
fles prosecco of andere
LA VOOR4 PERSONEN
Q EENvoupIG
teetl. suiker
1 vanillestokje,
voedingswaarde per persoon
of,
ede:
n merg eruit
295 kcal, vet 14 g (waarvan verzadigd
4 q), koolhydraten 28 g, eiwit 12 g,
BEREIDEN
vezels 3 g, zout 1} g
1. Schilde peren vanboven naar
beneden, laat het steeltje eraan
zitten. Snijd een stukje vande
INGREDIËNTEN
onderkantaf zodat de peertjes
8 vastkokende (/
zoete) aardappels,
rechtop blijvenstaan. Zet zeineen
van gelijk formaat
panengiet de proseccoerbij (vul
2 eetl. olijfolie
eventueel aan met water) tot de
4 takjes rozemarijin
22 fo7ema
peerties tot aande steel onder
150 g pancetta of feta, f
gehe
staan
2. Voeg de suiker, vanillemergen
ovenschaal, ingevet
vanillestokje toe aan de pan. Breng
de prosecco aande kooken laat
BEREIDEN
zonder deksel een paar minuten
1. Verwarmde oven voorop 200°C. Leg
zachtjes koken.
de aardappels opeen grote lepel en snijd
3. Legeendekselopde panenstoof
de aardappel meteenscherp mes in, tot
de peren in1,5-2 uur gaar. Laat de
dunne plakjes. De lepel voorkomt dot je de
stoofpeertjes inhet vocht afkoelen
plakjes helemaal los snijdt
Serveer naar wens lauwwarmof
koud.
2. Legde aardappels inde ovenschaal
enbestrijk rondom met olie. Verdeel
rozemarijnnaaldjes enstukjes pancetta
TIP
tussen de schijfjes en maal peper erover.
Bakde aardappels in het midden vande
Wil je deze stoofpeertjes als
ovenin circa l vur gaar en knapperig.
nagerecht serveren? Voeg extra
suiker toe aan bet kookvocht en
Scan de QR-code
de QR-code
om naar het
bestrooi de peertjes op bet bord met
oen naar het
recept te gaan
geraspte chocolade of chocoladesaus
recept te gaan
en amandelschaafsel.
=
sg KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG