Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

STOOFPEERTJES

MET PROSECCO EN

VANILLE

a:

Ed

ie

no

® cA.20 MINUTEN

pe

UE

+1,5UUR STOVEN

fg

Vn

(©) BIJGERECHT

LA VOOR 4 PERSONEN

Q GEMIDDELD

® ZONDER VLEES OF VIS

voedingswaarde per persoon

HASSELBACK-

AARDAPPELS MET

265 kcal, vet - q (waarvan

GROENE KRUIDEN EN

verzadigd - g), koolhydraten 33 g,

eiwit 1 g, vezels 4 g, zout - 9

KROKANT SPEK

We

© CA.15 MINUTEN +1UUROVENTIJD

INGREDIENTEN

DS BIJGERECHT

1kg stoofperen

fles prosecco of andere

LA VOOR4 PERSONEN

Q EENvoupIG

teetl. suiker

1 vanillestokje,

voedingswaarde per persoon

of,

ede:

n merg eruit

295 kcal, vet 14 g (waarvan verzadigd

4 q), koolhydraten 28 g, eiwit 12 g,

BEREIDEN

vezels 3 g, zout 1} g

1. Schilde peren vanboven naar

beneden, laat het steeltje eraan

zitten. Snijd een stukje vande

INGREDIËNTEN

onderkantaf zodat de peertjes

8 vastkokende (/

zoete) aardappels,

rechtop blijvenstaan. Zet zeineen

van gelijk formaat

panengiet de proseccoerbij (vul

2 eetl. olijfolie

eventueel aan met water) tot de

4 takjes rozemarijin

22 fo7ema

peerties tot aande steel onder

150 g pancetta of feta, f

gehe

staan

2. Voeg de suiker, vanillemergen

ovenschaal, ingevet

vanillestokje toe aan de pan. Breng

de prosecco aande kooken laat

BEREIDEN

zonder deksel een paar minuten

1. Verwarmde oven voorop 200°C. Leg

zachtjes koken.

de aardappels opeen grote lepel en snijd

3. Legeendekselopde panenstoof

de aardappel meteenscherp mes in, tot

de peren in1,5-2 uur gaar. Laat de

dunne plakjes. De lepel voorkomt dot je de

stoofpeertjes inhet vocht afkoelen

plakjes helemaal los snijdt

Serveer naar wens lauwwarmof

koud.

2. Legde aardappels inde ovenschaal

enbestrijk rondom met olie. Verdeel

rozemarijnnaaldjes enstukjes pancetta

TIP

tussen de schijfjes en maal peper erover.

Bakde aardappels in het midden vande

Wil je deze stoofpeertjes als

ovenin circa l vur gaar en knapperig.

nagerecht serveren? Voeg extra

suiker toe aan bet kookvocht en

Scan de QR-code

de QR-code

om naar het

bestrooi de peertjes op bet bord met

oen naar het

recept te gaan

geraspte chocolade of chocoladesaus

recept te gaan

en amandelschaafsel.

=

sg KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG