Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 102
Hier is pagina 102 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PAPPARDELLE MET
KASTANJECHAMPIGNONS,
WITLOF EN PISTACHE-
KRUIDENTOPPING
VID) PO)
VOOT een
© cA.35MINUTEN
Ö HOOFDGERECHT
BA VOOR 4 PERSONEN
feestelijk diner
{Ì UITDAGEND
® ZONDER VLEES OF VIS
voedingswaarde per persoon
1045 kcal, vet 66 g (waarvan verza
d2
9)
à
koolhydraten 79 g, eiwit 29 g, vezels 8
utOSg
LE
ns g groente p.p.
En
INGREDIËNTEN
4
ê
olijfoli
75gp
ac
„grof gehakt
8
o
100 g pat
(grof paneermeel) of oud
witbrood,
verkruimeld
si
1. gedroog
oflook, fijns
|
ad
250 q ka
stanjechampignon
hoo:
egd
Yrode ui, gesnipperd
2 stronkjes witlof
vd
Los
eetl. Italiaanse kruiden
k
250 9 mascarpone
É
400 g
rdelle, koe
rs of zelfgemaakt
u
=
{pag.1
PUR:
4!
BEREIDEN
&
1. Verhit 2eetlepels olijfolie en bakhierin de pistache-
noten, panko, tijmen de helft vande knoflook krokant
en B
U
ES aad
Schepdit mengsel uit de pan en houd apart
rs
2. Snijd de champignons in kwarten. Verhit 2 eetlepels
Tr
olijfolieenbokhierindechampignonsenuimetpeper
;
3-4 minuten. Snijd destronkjes witlof inde lengte in
vieren. Bak de witlof inde rest van de olie en bestrooi
ER
x
metde Italiaanse kruiden. Meng de mascarpone doorde
champignons
/
aa
pe
Er
3. Kookintussen de poppardelle beetgoor. Voegalsde
paddenstoelensauste dik is een beetje kookvocht vande
pasta toe. Giet de pasta af en schep losjes door de saus.
Serveer de pasta metde witlof eropen bestrooi met het
geroosterde notenmengsel
5
Ei
pre
>
TO
PS
EL
TIP
Vervang de mascarpone door ricotta.
ne
ve
le)
Scan de QR-code
om naar het
recept te gaan
og KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG