Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 102


Hier is pagina 102 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 102 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 102

PAPPARDELLE MET KASTANJECHAMPIGNONS, WITLOF EN PISTACHE- KRUIDENTOPPING VID) PO) VOOT een © cA.35MINUTEN Ö HOOFDGERECHT BA VOOR 4 PERSONEN feestelijk diner {Ì UITDAGEND ® ZONDER VLEES OF VIS voedingswaarde per persoon 1045 kcal, vet 66 g (waarvan verza d2 9) à koolhydraten 79 g, eiwit 29 g, vezels 8 utOSg LE ns g groente p.p. En INGREDIËNTEN 4 ê olijfoli 75gp ac „grof gehakt 8 o 100 g pat (grof paneermeel) of oud witbrood, verkruimeld si 1. gedroog oflook, fijns | ad 250 q ka stanjechampignon hoo: egd Yrode ui, gesnipperd 2 stronkjes witlof vd Los eetl. Italiaanse kruiden k 250 9 mascarpone É 400 g rdelle, koe rs of zelfgemaakt u = {pag.1 PUR: 4! BEREIDEN & 1. Verhit 2eetlepels olijfolie en bakhierin de pistache- noten, panko, tijmen de helft vande knoflook krokant en B U ES aad Schepdit mengsel uit de pan en houd apart rs 2. Snijd de champignons in kwarten. Verhit 2 eetlepels Tr olijfolieenbokhierindechampignonsenuimetpeper ; 3-4 minuten. Snijd destronkjes witlof inde lengte in vieren. Bak de witlof inde rest van de olie en bestrooi ER x metde Italiaanse kruiden. Meng de mascarpone doorde champignons / aa pe Er 3. Kookintussen de poppardelle beetgoor. Voegalsde paddenstoelensauste dik is een beetje kookvocht vande pasta toe. Giet de pasta af en schep losjes door de saus. Serveer de pasta metde witlof eropen bestrooi met het geroosterde notenmengsel 5 Ei pre > TO PS EL TIP Vervang de mascarpone door ricotta. ne ve le) Scan de QR-code om naar het recept te gaan og KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 102