Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 102




Hier is pagina 102 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PAPPARDELLE MET

KASTANJECHAMPIGNONS,

WITLOF EN PISTACHE-

KRUIDENTOPPING

VID) PO)

VOOT een

© cA.35MINUTEN

Ö HOOFDGERECHT

BA VOOR 4 PERSONEN

feestelijk diner

{Ì UITDAGEND

® ZONDER VLEES OF VIS

voedingswaarde per persoon

1045 kcal, vet 66 g (waarvan verza

d2

9)

à

koolhydraten 79 g, eiwit 29 g, vezels 8

utOSg

LE

ns g groente p.p.

En

INGREDIËNTEN

4

ê

olijfoli

75gp

ac

„grof gehakt

8

o

100 g pat

(grof paneermeel) of oud

witbrood,

verkruimeld

si

1. gedroog

oflook, fijns

|

ad

250 q ka

stanjechampignon

hoo:

egd

Yrode ui, gesnipperd

2 stronkjes witlof

vd

Los

eetl. Italiaanse kruiden

k

250 9 mascarpone

É

400 g

rdelle, koe

rs of zelfgemaakt

u

=

{pag.1

PUR:

4!

BEREIDEN

&

1. Verhit 2eetlepels olijfolie en bakhierin de pistache-

noten, panko, tijmen de helft vande knoflook krokant

en B

U

ES aad

Schepdit mengsel uit de pan en houd apart

rs

2. Snijd de champignons in kwarten. Verhit 2 eetlepels

Tr

olijfolieenbokhierindechampignonsenuimetpeper

;

3-4 minuten. Snijd destronkjes witlof inde lengte in

vieren. Bak de witlof inde rest van de olie en bestrooi

ER

x

metde Italiaanse kruiden. Meng de mascarpone doorde

champignons

/

aa

pe

Er

3. Kookintussen de poppardelle beetgoor. Voegalsde

paddenstoelensauste dik is een beetje kookvocht vande

pasta toe. Giet de pasta af en schep losjes door de saus.

Serveer de pasta metde witlof eropen bestrooi met het

geroosterde notenmengsel

5

Ei

pre

>

TO

PS

EL

TIP

Vervang de mascarpone door ricotta.

ne

ve

le)

Scan de QR-code

om naar het

recept te gaan

og KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG