Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 102
Hier is pagina 102 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 102 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 102
PAPPARDELLE MET KASTANJECHAMPIGNONS, WITLOF EN PISTACHE- KRUIDENTOPPING VID) PO) VOOT een © cA.35MINUTEN Ö HOOFDGERECHT BA VOOR 4 PERSONEN feestelijk diner {Ì UITDAGEND ® ZONDER VLEES OF VIS voedingswaarde per persoon 1045 kcal, vet 66 g (waarvan verza d2 9) à koolhydraten 79 g, eiwit 29 g, vezels 8 utOSg LE ns g groente p.p. En INGREDIËNTEN 4 ê olijfoli 75gp ac „grof gehakt 8 o 100 g pat (grof paneermeel) of oud witbrood, verkruimeld si 1. gedroog oflook, fijns | ad 250 q ka stanjechampignon hoo: egd Yrode ui, gesnipperd 2 stronkjes witlof vd Los eetl. Italiaanse kruiden k 250 9 mascarpone É 400 g rdelle, koe rs of zelfgemaakt u = {pag.1 PUR: 4! BEREIDEN & 1. Verhit 2eetlepels olijfolie en bakhierin de pistache- noten, panko, tijmen de helft vande knoflook krokant en B U ES aad Schepdit mengsel uit de pan en houd apart rs 2. Snijd de champignons in kwarten. Verhit 2 eetlepels Tr olijfolieenbokhierindechampignonsenuimetpeper ; 3-4 minuten. Snijd destronkjes witlof inde lengte in vieren. Bak de witlof inde rest van de olie en bestrooi ER x metde Italiaanse kruiden. Meng de mascarpone doorde champignons / aa pe Er 3. Kookintussen de poppardelle beetgoor. Voegalsde paddenstoelensauste dik is een beetje kookvocht vande pasta toe. Giet de pasta af en schep losjes door de saus. Serveer de pasta metde witlof eropen bestrooi met het geroosterde notenmengsel 5 Ei pre > TO PS EL TIP Vervang de mascarpone door ricotta. ne ve le) Scan de QR-code om naar het recept te gaan og KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 102