Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 110
Hier is pagina 110 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 110 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 110
er mr POMPOEN-KOKOS-IJSTAARTJES MET SALTED CARAMEL @ CA.40 MINUTEN + 4 UUR VRIEZEN voedingswaarde per persoon À NAGERECHT 940 kcal, vet 48 g (waarvan verzadigd ÉA VOOR4 PERSONEN 32 9), koolhydraten 123 g, eiwit 5 g, vezels {Ì UITDAGEND 4 9, zout 0,4 g INGREDIËNTEN minuten goor. Giet zeofenlaat enbitter vansmaak Strijkmet 200 g pompoen, afkoelen. een vochtige bakkwast langs geschild en in blokjes 2. Verwarmintussenvoorde de randen van de pan zodat de 750 ml kokosmelk garnering dechocoladeau suiker nietaan de randen blijft 200 g suiker of witte bain-marie. Strijkde gesmolten kleven. basterdsuiker chocolade ineen heel dunne 5. Gietalroerend meteen 50 ml ahornsiroop, blanke laaguit overde achterkant van gardeineenstraaldeslogroom deijskoude bakplaat. Bestrooi schenkstroop of honing erbij. Letop, het mengsel gaat theel. gember, jer methet pepermuntpoederen borrelen. Blijf roeren toteen laatstollen. Steekde harde gladdesausenneemde pan theel. kaneelpoeder voor de garnering: chocolade inschotsen vande vande warmtebron. Voegde 200 g pure chocolade, plaat. boteren 2 theelepel zeezout ze in stukjes 3. Pureerde pompoen en toeenroererdoor. Loatde 50 g pepermuntjes, karomelsous iets afkoelen. Giet voeg de kokosmelk, suiker, fi ngermalen siroop, gemberenkaneeltoe, danineen potjeenlaat verder voor de saus: afkoelen. Mixgoed, schep het mengsel 100 g suiker indeijsmachineenvolgde BEREIDEN 100 ml slagroom, gebruiksoanwijzingen vande op kamertemperatuur machine. Of schep ineenlage 1. Neem hetijs iets voorhet nn. 50 q boter diepvriesbaken zet minimaal serveren uitde diepvries. Maak grof gemalen zeezout 4uurindediepvries. Roer na ijstaartjes met behulp vande een half uurommeteenvorken kookringen. Zet deringen opde staafmixer daarnaelkuuromde vorming bordjes, vul ze helemaal met ijs evt. ijsmachine vangroveiiskristallente endrukdetoartjeseruit. Strijk bakkwastje voorkomen. de bovenkanteventueel glad & (hoge) kookringen van 4. Schep voorde saus desuikerin meteen vochtige theelepel. a8mg een steelpan met dikke bodem. 2. Giet de zoute karamelin Voeg 3eetlepels watertoeen strepen eroverendruppel wat VOORBEREIDEN draai het pannetje rond, zodat karamelophet bord. Garneer 1. Zet4bordeneneen desuikeropde bodem vochtig metde chocoladeschotsen. bakplaat inde diepvries wordt. Verwarm zonderte zodat ze goed koud worden. roeren tot het mengselbegint Kookde pompoenblokjes tekleuren. Let goedop, wantde recept te gaan inruim woterincirca 20 karamel wordtsnelte donker BIC IJS 2. IN EEN LAGE BAK 3. DOORROEREN Giethetijsmengsel in Wanneer je het ijs niet in 3 TIPS eengrote, maar lage een ijsmachine maakt, ishet bakominte vriezen. belangrijkomhetijstijdens 1. GOED AFKOELEN Zoloopt het mengsel het invriezen regelmatig Zorgervoordathet mengsel zodun mogelijkuit doorteroeren. Doedit met waarvan je ijs gaat maken echt overdebodemen een vorken maakgrote helemaalis afgekoeld voordat kan het gelijkmatig ijskristallen zosteeds iets iehetindediepvries zet. bevriezen. kleiner. ms KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 110