Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 110
Hier is pagina 110 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
er
mr
POMPOEN-KOKOS-IJSTAARTJES MET SALTED CARAMEL
@ CA.40 MINUTEN + 4 UUR VRIEZEN
voedingswaarde per persoon
À NAGERECHT
940 kcal, vet 48 g (waarvan verzadigd
ÉA VOOR4 PERSONEN
32 9), koolhydraten 123 g, eiwit 5 g, vezels
{Ì UITDAGEND
4 9, zout 0,4 g
INGREDIËNTEN
minuten goor. Giet zeofenlaat
enbitter vansmaak Strijkmet
200 g pompoen,
afkoelen.
een vochtige bakkwast langs
geschild en in blokjes
2. Verwarmintussenvoorde
de randen van de pan zodat de
750 ml kokosmelk
garnering dechocoladeau
suiker nietaan de randen blijft
200 g suiker of witte
bain-marie. Strijkde gesmolten
kleven.
basterdsuiker
chocolade ineen heel dunne
5. Gietalroerend meteen
50 ml ahornsiroop, blanke
laaguit overde achterkant van
gardeineenstraaldeslogroom
deijskoude bakplaat. Bestrooi
schenkstroop of honing
erbij. Letop, het mengsel gaat
theel. gember,
jer
methet pepermuntpoederen
borrelen. Blijf roeren toteen
laatstollen. Steekde harde
gladdesausenneemde pan
theel. kaneelpoeder
voor de garnering:
chocolade inschotsen vande
vande warmtebron. Voegde
200 g pure chocolade,
plaat.
boteren 2 theelepel zeezout
ze
in stukjes
3. Pureerde pompoen en
toeenroererdoor. Loatde
50 g pepermuntjes,
karomelsous iets afkoelen. Giet
voeg de kokosmelk, suiker,
fi ngermalen
siroop, gemberenkaneeltoe,
danineen potjeenlaat verder
voor de saus:
afkoelen.
Mixgoed, schep het mengsel
100 g suiker
indeijsmachineenvolgde
BEREIDEN
100 ml slagroom,
gebruiksoanwijzingen vande
op kamertemperatuur
machine. Of schep ineenlage
1. Neem hetijs iets voorhet
nn.
50 q boter
diepvriesbaken zet minimaal
serveren uitde diepvries. Maak
grof gemalen zeezout
4uurindediepvries. Roer na
ijstaartjes met behulp vande
een half uurommeteenvorken
kookringen. Zet deringen opde
staafmixer
daarnaelkuuromde vorming
bordjes, vul ze helemaal met ijs
evt. ijsmachine
vangroveiiskristallente
endrukdetoartjeseruit. Strijk
bakkwastje
voorkomen.
de bovenkanteventueel glad
& (hoge) kookringen van
4. Schep voorde saus desuikerin
meteen vochtige theelepel.
a8mg
een steelpan met dikke bodem.
2. Giet de zoute karamelin
Voeg 3eetlepels watertoeen
strepen eroverendruppel wat
VOORBEREIDEN
draai het pannetje rond, zodat
karamelophet bord. Garneer
1. Zet4bordeneneen
desuikeropde bodem vochtig
metde chocoladeschotsen.
bakplaat inde diepvries
wordt. Verwarm zonderte
zodat ze goed koud worden.
roeren tot het mengselbegint
Kookde pompoenblokjes
tekleuren. Let goedop, wantde
recept te gaan
inruim woterincirca 20
karamel wordtsnelte donker
BIC
IJS
2. IN EEN LAGE BAK
3. DOORROEREN
Giethetijsmengsel in
Wanneer je het ijs niet in
3
TIPS
eengrote, maar lage
een ijsmachine maakt, ishet
bakominte vriezen.
belangrijkomhetijstijdens
1. GOED AFKOELEN
Zoloopt het mengsel
het invriezen regelmatig
Zorgervoordathet mengsel
zodun mogelijkuit
doorteroeren. Doedit met
waarvan je ijs gaat maken echt
overdebodemen
een vorken maakgrote
helemaalis afgekoeld voordat
kan het gelijkmatig
ijskristallen zosteeds iets
iehetindediepvries zet.
bevriezen.
kleiner.
ms KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG