Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 110




Hier is pagina 110 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

er

mr

POMPOEN-KOKOS-IJSTAARTJES MET SALTED CARAMEL

@ CA.40 MINUTEN + 4 UUR VRIEZEN

voedingswaarde per persoon

À NAGERECHT

940 kcal, vet 48 g (waarvan verzadigd

ÉA VOOR4 PERSONEN

32 9), koolhydraten 123 g, eiwit 5 g, vezels

{Ì UITDAGEND

4 9, zout 0,4 g

INGREDIËNTEN

minuten goor. Giet zeofenlaat

enbitter vansmaak Strijkmet

200 g pompoen,

afkoelen.

een vochtige bakkwast langs

geschild en in blokjes

2. Verwarmintussenvoorde

de randen van de pan zodat de

750 ml kokosmelk

garnering dechocoladeau

suiker nietaan de randen blijft

200 g suiker of witte

bain-marie. Strijkde gesmolten

kleven.

basterdsuiker

chocolade ineen heel dunne

5. Gietalroerend meteen

50 ml ahornsiroop, blanke

laaguit overde achterkant van

gardeineenstraaldeslogroom

deijskoude bakplaat. Bestrooi

schenkstroop of honing

erbij. Letop, het mengsel gaat

theel. gember,

jer

methet pepermuntpoederen

borrelen. Blijf roeren toteen

laatstollen. Steekde harde

gladdesausenneemde pan

theel. kaneelpoeder

voor de garnering:

chocolade inschotsen vande

vande warmtebron. Voegde

200 g pure chocolade,

plaat.

boteren 2 theelepel zeezout

ze

in stukjes

3. Pureerde pompoen en

toeenroererdoor. Loatde

50 g pepermuntjes,

karomelsous iets afkoelen. Giet

voeg de kokosmelk, suiker,

fi ngermalen

siroop, gemberenkaneeltoe,

danineen potjeenlaat verder

voor de saus:

afkoelen.

Mixgoed, schep het mengsel

100 g suiker

indeijsmachineenvolgde

BEREIDEN

100 ml slagroom,

gebruiksoanwijzingen vande

op kamertemperatuur

machine. Of schep ineenlage

1. Neem hetijs iets voorhet

nn.

50 q boter

diepvriesbaken zet minimaal

serveren uitde diepvries. Maak

grof gemalen zeezout

4uurindediepvries. Roer na

ijstaartjes met behulp vande

een half uurommeteenvorken

kookringen. Zet deringen opde

staafmixer

daarnaelkuuromde vorming

bordjes, vul ze helemaal met ijs

evt. ijsmachine

vangroveiiskristallente

endrukdetoartjeseruit. Strijk

bakkwastje

voorkomen.

de bovenkanteventueel glad

& (hoge) kookringen van

4. Schep voorde saus desuikerin

meteen vochtige theelepel.

a8mg

een steelpan met dikke bodem.

2. Giet de zoute karamelin

Voeg 3eetlepels watertoeen

strepen eroverendruppel wat

VOORBEREIDEN

draai het pannetje rond, zodat

karamelophet bord. Garneer

1. Zet4bordeneneen

desuikeropde bodem vochtig

metde chocoladeschotsen.

bakplaat inde diepvries

wordt. Verwarm zonderte

zodat ze goed koud worden.

roeren tot het mengselbegint

Kookde pompoenblokjes

tekleuren. Let goedop, wantde

recept te gaan

inruim woterincirca 20

karamel wordtsnelte donker

BIC

IJS

2. IN EEN LAGE BAK

3. DOORROEREN

Giethetijsmengsel in

Wanneer je het ijs niet in

3

TIPS

eengrote, maar lage

een ijsmachine maakt, ishet

bakominte vriezen.

belangrijkomhetijstijdens

1. GOED AFKOELEN

Zoloopt het mengsel

het invriezen regelmatig

Zorgervoordathet mengsel

zodun mogelijkuit

doorteroeren. Doedit met

waarvan je ijs gaat maken echt

overdebodemen

een vorken maakgrote

helemaalis afgekoeld voordat

kan het gelijkmatig

ijskristallen zosteeds iets

iehetindediepvries zet.

bevriezen.

kleiner.

ms KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG