Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 57


Hier is pagina 57 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 57 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 57

KLASSIEKE BIJGERECHTEN SPINAZIETAARTJES MET BALSAMICO-SJALOTJES Nl ® cA.20 MINUTEN L7 à RT + TUUR KOELEN + 15 MINUTEN © BIJGERECHT vu ng! & VOOR4PERSONEN x} LE «| Q GEMIDDELD @ ZONDER VLEES OF VIS fe 3 voedingswaarde per persoon & »* ad w 575 kcal, ver 35 g (waarvan verzadigd 20 9), N RS I koolhydraten 40 g, eiwit 22 9, vezels5g, zout 0,7 q 85 g groente p.p. RL: a | — INGREDIENTEN 1theel boter en 2 eetl. olijfolie Em = 150 g sjalotten, in ringen D 2 eetl. balsamicoazijn 400 g spinazie, panklaar "à oor het deeg: 100 q koude boter, in blokjes FRISSE 100 q Parmezaanse kaas, geraspt His 19 tp DOPERWTENPUREE 200 g bloem teert. gedroogde rozemarijn Kook 250 g kruimige aardappels, in kleine Lei, losgeklopt blokjes, in circa 10 minuten gaar inwater met zout. Kook deloatste 2 minuten vande kooktijd ker k hine_ 600 gramdiepvriesdoperwten meeengiet vershoudfolie daarnaaf. Laat goed uitlekken in een vergieten muffinvorm, ingevet schepterug in de pan. Voeg l eetlepel olijfolie enleetlepelbotertoeenstamptoteen grove VOORBEREIDEN puree. Breng opsmaak met peperenschepde 1. Mix voorhet deeg de boter met de kaas ineen rasp van citroenen de fijngesneden blaadjes keukenmachine toteen korrelig mengsel. Voeg de van 4 takjes munt erdoorheen. Serveer ineen bloem, rozemarijnen peper toe en giet het ei erbij voorverwarmde schaal. terwijlde machine draait. 2. Kneed het deeg tot een dikke rolen verpak in Ee folie. Laat in minimaal | uvurstevig worden inde koelkast De pérfecte BEREIDEN > 1. Verhit de boter en | eetlepel olie en fruit hierinde puree bij kip of et Al siolot circa 5 minuten opeenlagestandzachten pe Ì lichtbruin. Bestrooi met zouten peperenlaatop varkensvlees middelhoge stand nogeen paar minuten bakken. © Voeg de balsamicoen leetlepel watertoeenlaat Sa afgedekt 5 minutenstoven 4 MEER WETEN ©: 2% ve Ya pr 2. Verwarm de oven voorop 180°C. Sniidhet deeg DE sh in8 portiesen rol uit tot Ya cm dik. Bekleed hiermee et RE volg ons op: « ME I 0 vy de holtes vande muffinvorm en bak inde oven in x 600 @ is circa 15 minutengaar. Laat ofkoelen inde vorm. 3. Verwarmde sjalotjes. Verhit de overige olie in Le) een grote koekenpan en roerbak hierinde spinazie of ga naar enkele minuten. Verdeel de spinazie en sjalotjes boodschappen.nl/kerst-bijgerechten @)/ overde deegbakjes en serveer op een schaal Boodschappen ui 61

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 57