Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KLASSIEKE BIJGERECHTEN
SPINAZIETAARTJES MET
BALSAMICO-SJALOTJES
Nl
® cA.20 MINUTEN
L7 à
RT
+ TUUR KOELEN + 15 MINUTEN
© BIJGERECHT
vu
ng!
& VOOR4PERSONEN
x}
LE
«|
Q GEMIDDELD
@ ZONDER VLEES OF VIS
fe
3
voedingswaarde per persoon
&
»*
ad
w
575 kcal, ver 35 g (waarvan verzadigd 20 9),
N RS I
koolhydraten 40 g, eiwit 22 9, vezels5g,
zout 0,7 q 85 g groente p.p.
RL:
a |
—
INGREDIENTEN
1theel boter
en
2 eetl. olijfolie
Em
=
150 g sjalotten, in ringen
D
2 eetl. balsamicoazijn
400 g spinazie, panklaar
"à
oor het deeg:
100 q koude boter, in blokjes
FRISSE
100 q Parmezaanse kaas, geraspt
His 19 tp
DOPERWTENPUREE
200 g bloem
teert. gedroogde rozemarijn
Kook 250 g kruimige aardappels, in kleine
Lei, losgeklopt
blokjes, in circa 10 minuten gaar inwater met
zout. Kook deloatste 2 minuten vande kooktijd
ker
k
hine_
600 gramdiepvriesdoperwten meeengiet
vershoudfolie
daarnaaf. Laat goed uitlekken in een vergieten
muffinvorm, ingevet
schepterug in de pan. Voeg l eetlepel olijfolie
enleetlepelbotertoeenstamptoteen grove
VOORBEREIDEN
puree. Breng opsmaak met peperenschepde
1. Mix voorhet deeg de boter met de kaas ineen
rasp van citroenen de fijngesneden blaadjes
keukenmachine toteen korrelig mengsel. Voeg de
van 4 takjes munt erdoorheen. Serveer ineen
bloem, rozemarijnen peper toe en giet het ei erbij
voorverwarmde schaal.
terwijlde machine draait.
2. Kneed het deeg tot een dikke rolen verpak in
Ee
folie. Laat in minimaal | uvurstevig worden inde
koelkast
De pérfecte
BEREIDEN
>
1. Verhit de boter en | eetlepel olie en fruit hierinde
puree bij kip of
et
Al
siolot circa 5 minuten opeenlagestandzachten
pe
Ì
lichtbruin. Bestrooi met zouten peperenlaatop
varkensvlees
middelhoge stand nogeen paar minuten bakken.
©
Voeg de balsamicoen leetlepel watertoeenlaat
Sa
afgedekt 5 minutenstoven
4
MEER WETEN
©:
2%
ve
Ya
pr
2. Verwarm de oven voorop 180°C. Sniidhet deeg
DE
sh
in8 portiesen rol uit tot Ya cm dik. Bekleed hiermee
et
RE
volg ons op:
«
ME
I
0
vy
de holtes vande muffinvorm en bak inde oven in
x
600
@
is
circa 15 minutengaar. Laat ofkoelen inde vorm.
3. Verwarmde sjalotjes. Verhit de overige olie in
Le)
een grote koekenpan en roerbak hierinde spinazie
of ga naar
enkele minuten. Verdeel de spinazie en sjalotjes
boodschappen.nl/kerst-bijgerechten
@)/
overde deegbakjes en serveer op een schaal
Boodschappen
ui
61