Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 57 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 57
KLASSIEKE BIJGERECHTEN SPINAZIETAARTJES MET BALSAMICO-SJALOTJES Nl ® cA.20 MINUTEN L7 à RT + TUUR KOELEN + 15 MINUTEN © BIJGERECHT vu ng! & VOOR4PERSONEN x} LE «| Q GEMIDDELD @ ZONDER VLEES OF VIS fe 3 voedingswaarde per persoon & »* ad w 575 kcal, ver 35 g (waarvan verzadigd 20 9), N RS I koolhydraten 40 g, eiwit 22 9, vezels5g, zout 0,7 q 85 g groente p.p. RL: a | — INGREDIENTEN 1theel boter en 2 eetl. olijfolie Em = 150 g sjalotten, in ringen D 2 eetl. balsamicoazijn 400 g spinazie, panklaar "à oor het deeg: 100 q koude boter, in blokjes FRISSE 100 q Parmezaanse kaas, geraspt His 19 tp DOPERWTENPUREE 200 g bloem teert. gedroogde rozemarijn Kook 250 g kruimige aardappels, in kleine Lei, losgeklopt blokjes, in circa 10 minuten gaar inwater met zout. Kook deloatste 2 minuten vande kooktijd ker k hine_ 600 gramdiepvriesdoperwten meeengiet vershoudfolie daarnaaf. Laat goed uitlekken in een vergieten muffinvorm, ingevet schepterug in de pan. Voeg l eetlepel olijfolie enleetlepelbotertoeenstamptoteen grove VOORBEREIDEN puree. Breng opsmaak met peperenschepde 1. Mix voorhet deeg de boter met de kaas ineen rasp van citroenen de fijngesneden blaadjes keukenmachine toteen korrelig mengsel. Voeg de van 4 takjes munt erdoorheen. Serveer ineen bloem, rozemarijnen peper toe en giet het ei erbij voorverwarmde schaal. terwijlde machine draait. 2. Kneed het deeg tot een dikke rolen verpak in Ee folie. Laat in minimaal | uvurstevig worden inde koelkast De pérfecte BEREIDEN > 1. Verhit de boter en | eetlepel olie en fruit hierinde puree bij kip of et Al siolot circa 5 minuten opeenlagestandzachten pe Ì lichtbruin. Bestrooi met zouten peperenlaatop varkensvlees middelhoge stand nogeen paar minuten bakken. © Voeg de balsamicoen leetlepel watertoeenlaat Sa afgedekt 5 minutenstoven 4 MEER WETEN ©: 2% ve Ya pr 2. Verwarm de oven voorop 180°C. Sniidhet deeg DE sh in8 portiesen rol uit tot Ya cm dik. Bekleed hiermee et RE volg ons op: « ME I 0 vy de holtes vande muffinvorm en bak inde oven in x 600 @ is circa 15 minutengaar. Laat ofkoelen inde vorm. 3. Verwarmde sjalotjes. Verhit de overige olie in Le) een grote koekenpan en roerbak hierinde spinazie of ga naar enkele minuten. Verdeel de spinazie en sjalotjes boodschappen.nl/kerst-bijgerechten @)/ overde deegbakjes en serveer op een schaal Boodschappen ui 61
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 57