Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 111
Hier is pagina 111 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MASTERCLASS: IJS
Karamel en chocolade
Volg deze stappen voor de perfecte karamelsous
en chocoladeomte garneren.
STAP 1
Verwarm desuiker met
water ineen steelpan
enverhitzonder
teroerentoteen
goudbruine kararnel.
STAR 2
Is de kleur goed? Voeg
danineenstraalol
roerendderoomtoe
aande pan. Pasop, het
mengsel gaat borrelen
en kan spatten.
sf
5
€
‚|
K
œ
STAP 3
Wx
Verwarm dechocolade
ouboin-marieenstrijk
zodunmogeliikuitover
ks
een ijskoude bakplaat.
>,
ar?
15
)
LEA
BR
ro)
È
Tin
-
ie
f
STAP 4
#
&
Maal pepermuntjes
zo fijn mogelijk,
bijvoorbeeld met
behulpvaneen
mar
Ki
keukenmachine. Bestuif
dechocolade met dit
pepermuntpoederen
loatstollen
STAP 5
Steekdestevig
GOED OPLETTEN
geworden pepermunt-
Zelf karamelsaus maken is niet heel moeili)
chocolade in schotsen
maar je moet wel
goed op blijven letten. Ben je te vroeg, dan is de suiker nog niet goed
vande bakplaat.
ns
rekaramelliseerd; ben je te laat, dan wordt de suiker te donker en krijg
een bittere karamel. Is de bruine kleur precies goed? Voeg dan al roerend
de room in een straal toe. Pas op, want het gebeel gaat nu bruisen en
spatten. Blijf goed roeren en klaar is je saus.
Boodschappen ns
1212020