Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 111




Hier is pagina 111 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MASTERCLASS: IJS

Karamel en chocolade

Volg deze stappen voor de perfecte karamelsous

en chocoladeomte garneren.

STAP 1

Verwarm desuiker met

water ineen steelpan

enverhitzonder

teroerentoteen

goudbruine kararnel.

STAR 2

Is de kleur goed? Voeg

danineenstraalol

roerendderoomtoe

aande pan. Pasop, het

mengsel gaat borrelen

en kan spatten.

sf

5



‚|

K

œ

STAP 3

Wx

Verwarm dechocolade

ouboin-marieenstrijk

zodunmogeliikuitover

ks

een ijskoude bakplaat.

>,

ar?

15

)

LEA

BR

ro)

È

Tin

-

ie

f

STAP 4

#

&

Maal pepermuntjes

zo fijn mogelijk,

bijvoorbeeld met

behulpvaneen

mar

Ki

keukenmachine. Bestuif

dechocolade met dit

pepermuntpoederen

loatstollen

STAP 5

Steekdestevig

GOED OPLETTEN

geworden pepermunt-

Zelf karamelsaus maken is niet heel moeili)

chocolade in schotsen

maar je moet wel

goed op blijven letten. Ben je te vroeg, dan is de suiker nog niet goed

vande bakplaat.

ns

rekaramelliseerd; ben je te laat, dan wordt de suiker te donker en krijg

een bittere karamel. Is de bruine kleur precies goed? Voeg dan al roerend

de room in een straal toe. Pas op, want het gebeel gaat nu bruisen en

spatten. Blijf goed roeren en klaar is je saus.

Boodschappen ns

1212020