Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 111


Hier is pagina 111 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 111 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 111

MASTERCLASS: IJS Karamel en chocolade Volg deze stappen voor de perfecte karamelsous en chocoladeomte garneren. STAP 1 Verwarm desuiker met water ineen steelpan enverhitzonder teroerentoteen goudbruine kararnel. STAR 2 Is de kleur goed? Voeg danineenstraalol roerendderoomtoe aande pan. Pasop, het mengsel gaat borrelen en kan spatten. sf 5 € ‚| K œ STAP 3 Wx Verwarm dechocolade ouboin-marieenstrijk zodunmogeliikuitover ks een ijskoude bakplaat. >, ar? 15 ) LEA BR ro) È Tin - ie f STAP 4 # & Maal pepermuntjes zo fijn mogelijk, bijvoorbeeld met behulpvaneen mar Ki keukenmachine. Bestuif dechocolade met dit pepermuntpoederen loatstollen STAP 5 Steekdestevig GOED OPLETTEN geworden pepermunt- Zelf karamelsaus maken is niet heel moeili) chocolade in schotsen maar je moet wel goed op blijven letten. Ben je te vroeg, dan is de suiker nog niet goed vande bakplaat. ns rekaramelliseerd; ben je te laat, dan wordt de suiker te donker en krijg een bittere karamel. Is de bruine kleur precies goed? Voeg dan al roerend de room in een straal toe. Pas op, want het gebeel gaat nu bruisen en spatten. Blijf goed roeren en klaar is je saus. Boodschappen ns 1212020

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 111