Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 111
Hier is pagina 111 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 111 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 111
MASTERCLASS: IJS Karamel en chocolade Volg deze stappen voor de perfecte karamelsous en chocoladeomte garneren. STAP 1 Verwarm desuiker met water ineen steelpan enverhitzonder teroerentoteen goudbruine kararnel. STAR 2 Is de kleur goed? Voeg danineenstraalol roerendderoomtoe aande pan. Pasop, het mengsel gaat borrelen en kan spatten. sf 5 € ‚| K œ STAP 3 Wx Verwarm dechocolade ouboin-marieenstrijk zodunmogeliikuitover ks een ijskoude bakplaat. >, ar? 15 ) LEA BR ro) È Tin - ie f STAP 4 # & Maal pepermuntjes zo fijn mogelijk, bijvoorbeeld met behulpvaneen mar Ki keukenmachine. Bestuif dechocolade met dit pepermuntpoederen loatstollen STAP 5 Steekdestevig GOED OPLETTEN geworden pepermunt- Zelf karamelsaus maken is niet heel moeili) chocolade in schotsen maar je moet wel goed op blijven letten. Ben je te vroeg, dan is de suiker nog niet goed vande bakplaat. ns rekaramelliseerd; ben je te laat, dan wordt de suiker te donker en krijg een bittere karamel. Is de bruine kleur precies goed? Voeg dan al roerend de room in een straal toe. Pas op, want het gebeel gaat nu bruisen en spatten. Blijf goed roeren en klaar is je saus. Boodschappen ns 1212020
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 111