Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 114




Hier is pagina 114 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SCHUIM

Tirameringue

© cA.30 MINUTEN + 1 UUROVENTIJD

voedingswaarde per stuk

3

TIPS

300 kcal, vet 16 g

D NAGERECHT

(waarvan verzadigd 10 g),

1. VETVRIJ

A voorsstuKs

koolhydraten 35 g, eiwitSg,

Jekrijgtalleen een stevig

C? UITDAGEND

vezels 1 g, zout 0,2 g

schuimals je de eiwitten

klopt ineen brandschone

kom. Maakdekomengardes

INGREDIENTEN

erdoor en roer niet te veel voor een mooi

vetvrii door ze extra schoon

Seieren

mormereffect.

te makenmetcitroensapen

sapvanlcitroen

4. Verwarm de oven voor op 90°C.

keukenpapier. Zorg ookervoor

50 g fijne suiker

Schephoopies meringue op de

datergeen enkel spoortje

100

lersuiker

bakplaaten maak met eenlepeltje een

eigeel tussen het eiwit zit.

Leet. maizena

kuiltje inhet midden vanhet schuim.

evt. rode voedingskleurstof

Bakde meringues ruim luurinde oven.

2. LEKKER STEVIG

2 zakjes oploskoffiepoeder

Ze moeten droog aanvoelen en mogen

Hetschuimisklaor wanneer

nietaanhet bakpapier plakken, maor

voor espresso

het glanzenden stevig is. Dit

250 g mascarpo:

zijndan nog eenbeetje zacht van

kunje ookchecken door de

binnen. Laat afkoelen.

:

zakje vanillesuiker

kom met eiwitschuim even op

10 koffiebonen

5. Menghetkoffiepoeder met

eetl. cacaopoeder,

Zeetlepels kokend water. Klopde

z'nkoptehouden: eenstevig

schuimloopt donnietuit de

om te bestrooien

mascarpone losen meng metde

kom!

vanillesuiker en sterke koffie. Plet

geraspte chocolade, om te garneren

gebaksdecoratie, om te garneren

en verkruimelde koffiebonen door

3. MERINGUES OVER?

er met de bodem van een panop

Zet ze dan nogcirca | uur

keukenpapier

te drukken. Schep de verkruimelde

terugindeoventot ze

bakplaat met bakpapier

koffiebonen door de mascarponeen

helemooldroogzijn. Bewoar

schep dit mengsel op de meringue.

BEREIDEN

Bestrooi metde cacao, chocolade en

daarnatoteen paar dagen in

een afgeslotentrommel.

1. Splits deeierenenzorgervoordater

geboksdecoratieenserveer direct.

de

geeneidooier bij het eiwit komt. Weeg

heteiwit, dit zal circa 150 gram zijn. Is

TIPS

hetiets minder, gebruikdan ookwat

minder suiker. De eidooiers worden niet

- Maal wat gevriesdroogd fruit fijn

in een keukenmachine en bestrooi

gebruikt.

2. Maakeenkom vetvrij metcitroensap

de meringue hiermee. Gebruik dan

en keukenpapier. Klop hierin met een

geen cacaopoeder en chocolade.

Op de cover:

mixer deeiwitten luchtig. Als het eiwit

= Vind je de koffiebonen te heftig,

het ultieme

al wat stijver wordt, voeg ie lepel voor

laat ze dan gewoon weg.

lepel al kloppend de fijne suikertoe.

= Roer een paar eetlepels koffte- of

Kloptot het eiwit stijf is en de suikeris

amandellikeur door de mascarpone.

kerstrecept

opgenomen.

!

3. Mengde poedersuiker metde

.

maizenaenspatelditmengsel

Scan de QR-code

van dit jaar.

om naar het

voorzichtig door het eiwit. Meng

recept te gaan

eventueeleen beetje rode kleurstof

ir

Boodschappe

x



N:

%

d

KOOK DE COVER: DÉ KERSTTREND VAN 2020!

a

Kijk maar op de cover van dit magazine: dit is het Boodschappen kerstrecept

De

A >

van 2020! De

fecte combinatie tussen meringue en tiramisu. Goed voor te

«

bereiden, per stuk naar ieders wens aan te passen en niet al te groot en machtig

na een uitgebreid kerstdiner. Ga jij dit jaar cok voor deze tirameringue?

fi oP!

8

ng KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG