Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 114


Hier is pagina 114 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 114 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 114

SCHUIM Tirameringue © cA.30 MINUTEN + 1 UUROVENTIJD voedingswaarde per stuk 3 TIPS 300 kcal, vet 16 g D NAGERECHT (waarvan verzadigd 10 g), 1. VETVRIJ A voorsstuKs koolhydraten 35 g, eiwitSg, Jekrijgtalleen een stevig C? UITDAGEND vezels 1 g, zout 0,2 g schuimals je de eiwitten klopt ineen brandschone kom. Maakdekomengardes INGREDIENTEN erdoor en roer niet te veel voor een mooi vetvrii door ze extra schoon Seieren mormereffect. te makenmetcitroensapen sapvanlcitroen 4. Verwarm de oven voor op 90°C. keukenpapier. Zorg ookervoor 50 g fijne suiker Schephoopies meringue op de datergeen enkel spoortje 100 lersuiker bakplaaten maak met eenlepeltje een eigeel tussen het eiwit zit. Leet. maizena kuiltje inhet midden vanhet schuim. evt. rode voedingskleurstof Bakde meringues ruim luurinde oven. 2. LEKKER STEVIG 2 zakjes oploskoffiepoeder Ze moeten droog aanvoelen en mogen Hetschuimisklaor wanneer nietaanhet bakpapier plakken, maor voor espresso het glanzenden stevig is. Dit 250 g mascarpo: zijndan nog eenbeetje zacht van kunje ookchecken door de binnen. Laat afkoelen. : zakje vanillesuiker kom met eiwitschuim even op 10 koffiebonen 5. Menghetkoffiepoeder met eetl. cacaopoeder, Zeetlepels kokend water. Klopde z'nkoptehouden: eenstevig schuimloopt donnietuit de om te bestrooien mascarpone losen meng metde kom! vanillesuiker en sterke koffie. Plet geraspte chocolade, om te garneren gebaksdecoratie, om te garneren en verkruimelde koffiebonen door 3. MERINGUES OVER? er met de bodem van een panop Zet ze dan nogcirca | uur keukenpapier te drukken. Schep de verkruimelde terugindeoventot ze bakplaat met bakpapier koffiebonen door de mascarponeen helemooldroogzijn. Bewoar schep dit mengsel op de meringue. BEREIDEN Bestrooi metde cacao, chocolade en daarnatoteen paar dagen in een afgeslotentrommel. 1. Splits deeierenenzorgervoordater geboksdecoratieenserveer direct. de geeneidooier bij het eiwit komt. Weeg heteiwit, dit zal circa 150 gram zijn. Is TIPS hetiets minder, gebruikdan ookwat minder suiker. De eidooiers worden niet - Maal wat gevriesdroogd fruit fijn in een keukenmachine en bestrooi gebruikt. 2. Maakeenkom vetvrij metcitroensap de meringue hiermee. Gebruik dan en keukenpapier. Klop hierin met een geen cacaopoeder en chocolade. Op de cover: mixer deeiwitten luchtig. Als het eiwit = Vind je de koffiebonen te heftig, het ultieme al wat stijver wordt, voeg ie lepel voor laat ze dan gewoon weg. lepel al kloppend de fijne suikertoe. = Roer een paar eetlepels koffte- of Kloptot het eiwit stijf is en de suikeris amandellikeur door de mascarpone. kerstrecept opgenomen. ! 3. Mengde poedersuiker metde . maizenaenspatelditmengsel Scan de QR-code van dit jaar. om naar het voorzichtig door het eiwit. Meng recept te gaan eventueeleen beetje rode kleurstof ir Boodschappe x ” N: % d KOOK DE COVER: DÉ KERSTTREND VAN 2020! a Kijk maar op de cover van dit magazine: dit is het Boodschappen kerstrecept De A > van 2020! De fecte combinatie tussen meringue en tiramisu. Goed voor te « bereiden, per stuk naar ieders wens aan te passen en niet al te groot en machtig na een uitgebreid kerstdiner. Ga jij dit jaar cok voor deze tirameringue? fi oP! 8 ng KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 114