Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 114
Hier is pagina 114 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 114 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 114
SCHUIM Tirameringue © cA.30 MINUTEN + 1 UUROVENTIJD voedingswaarde per stuk 3 TIPS 300 kcal, vet 16 g D NAGERECHT (waarvan verzadigd 10 g), 1. VETVRIJ A voorsstuKs koolhydraten 35 g, eiwitSg, Jekrijgtalleen een stevig C? UITDAGEND vezels 1 g, zout 0,2 g schuimals je de eiwitten klopt ineen brandschone kom. Maakdekomengardes INGREDIENTEN erdoor en roer niet te veel voor een mooi vetvrii door ze extra schoon Seieren mormereffect. te makenmetcitroensapen sapvanlcitroen 4. Verwarm de oven voor op 90°C. keukenpapier. Zorg ookervoor 50 g fijne suiker Schephoopies meringue op de datergeen enkel spoortje 100 lersuiker bakplaaten maak met eenlepeltje een eigeel tussen het eiwit zit. Leet. maizena kuiltje inhet midden vanhet schuim. evt. rode voedingskleurstof Bakde meringues ruim luurinde oven. 2. LEKKER STEVIG 2 zakjes oploskoffiepoeder Ze moeten droog aanvoelen en mogen Hetschuimisklaor wanneer nietaanhet bakpapier plakken, maor voor espresso het glanzenden stevig is. Dit 250 g mascarpo: zijndan nog eenbeetje zacht van kunje ookchecken door de binnen. Laat afkoelen. : zakje vanillesuiker kom met eiwitschuim even op 10 koffiebonen 5. Menghetkoffiepoeder met eetl. cacaopoeder, Zeetlepels kokend water. Klopde z'nkoptehouden: eenstevig schuimloopt donnietuit de om te bestrooien mascarpone losen meng metde kom! vanillesuiker en sterke koffie. Plet geraspte chocolade, om te garneren gebaksdecoratie, om te garneren en verkruimelde koffiebonen door 3. MERINGUES OVER? er met de bodem van een panop Zet ze dan nogcirca | uur keukenpapier te drukken. Schep de verkruimelde terugindeoventot ze bakplaat met bakpapier koffiebonen door de mascarponeen helemooldroogzijn. Bewoar schep dit mengsel op de meringue. BEREIDEN Bestrooi metde cacao, chocolade en daarnatoteen paar dagen in een afgeslotentrommel. 1. Splits deeierenenzorgervoordater geboksdecoratieenserveer direct. de geeneidooier bij het eiwit komt. Weeg heteiwit, dit zal circa 150 gram zijn. Is TIPS hetiets minder, gebruikdan ookwat minder suiker. De eidooiers worden niet - Maal wat gevriesdroogd fruit fijn in een keukenmachine en bestrooi gebruikt. 2. Maakeenkom vetvrij metcitroensap de meringue hiermee. Gebruik dan en keukenpapier. Klop hierin met een geen cacaopoeder en chocolade. Op de cover: mixer deeiwitten luchtig. Als het eiwit = Vind je de koffiebonen te heftig, het ultieme al wat stijver wordt, voeg ie lepel voor laat ze dan gewoon weg. lepel al kloppend de fijne suikertoe. = Roer een paar eetlepels koffte- of Kloptot het eiwit stijf is en de suikeris amandellikeur door de mascarpone. kerstrecept opgenomen. ! 3. Mengde poedersuiker metde . maizenaenspatelditmengsel Scan de QR-code van dit jaar. om naar het voorzichtig door het eiwit. Meng recept te gaan eventueeleen beetje rode kleurstof ir Boodschappe x ” N: % d KOOK DE COVER: DÉ KERSTTREND VAN 2020! a Kijk maar op de cover van dit magazine: dit is het Boodschappen kerstrecept De A > van 2020! De fecte combinatie tussen meringue en tiramisu. Goed voor te « bereiden, per stuk naar ieders wens aan te passen en niet al te groot en machtig na een uitgebreid kerstdiner. Ga jij dit jaar cok voor deze tirameringue? fi oP! 8 ng KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 114