Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 114
Hier is pagina 114 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SCHUIM
Tirameringue
© cA.30 MINUTEN + 1 UUROVENTIJD
voedingswaarde per stuk
3
TIPS
300 kcal, vet 16 g
D NAGERECHT
(waarvan verzadigd 10 g),
1. VETVRIJ
A voorsstuKs
koolhydraten 35 g, eiwitSg,
Jekrijgtalleen een stevig
C? UITDAGEND
vezels 1 g, zout 0,2 g
schuimals je de eiwitten
klopt ineen brandschone
kom. Maakdekomengardes
INGREDIENTEN
erdoor en roer niet te veel voor een mooi
vetvrii door ze extra schoon
Seieren
mormereffect.
te makenmetcitroensapen
sapvanlcitroen
4. Verwarm de oven voor op 90°C.
keukenpapier. Zorg ookervoor
50 g fijne suiker
Schephoopies meringue op de
datergeen enkel spoortje
100
lersuiker
bakplaaten maak met eenlepeltje een
eigeel tussen het eiwit zit.
Leet. maizena
kuiltje inhet midden vanhet schuim.
evt. rode voedingskleurstof
Bakde meringues ruim luurinde oven.
2. LEKKER STEVIG
2 zakjes oploskoffiepoeder
Ze moeten droog aanvoelen en mogen
Hetschuimisklaor wanneer
nietaanhet bakpapier plakken, maor
voor espresso
het glanzenden stevig is. Dit
250 g mascarpo:
zijndan nog eenbeetje zacht van
kunje ookchecken door de
binnen. Laat afkoelen.
:
zakje vanillesuiker
kom met eiwitschuim even op
10 koffiebonen
5. Menghetkoffiepoeder met
eetl. cacaopoeder,
Zeetlepels kokend water. Klopde
z'nkoptehouden: eenstevig
schuimloopt donnietuit de
om te bestrooien
mascarpone losen meng metde
kom!
vanillesuiker en sterke koffie. Plet
geraspte chocolade, om te garneren
gebaksdecoratie, om te garneren
en verkruimelde koffiebonen door
3. MERINGUES OVER?
er met de bodem van een panop
Zet ze dan nogcirca | uur
keukenpapier
te drukken. Schep de verkruimelde
terugindeoventot ze
bakplaat met bakpapier
koffiebonen door de mascarponeen
helemooldroogzijn. Bewoar
schep dit mengsel op de meringue.
BEREIDEN
Bestrooi metde cacao, chocolade en
daarnatoteen paar dagen in
een afgeslotentrommel.
1. Splits deeierenenzorgervoordater
geboksdecoratieenserveer direct.
de
geeneidooier bij het eiwit komt. Weeg
heteiwit, dit zal circa 150 gram zijn. Is
TIPS
hetiets minder, gebruikdan ookwat
minder suiker. De eidooiers worden niet
- Maal wat gevriesdroogd fruit fijn
in een keukenmachine en bestrooi
gebruikt.
2. Maakeenkom vetvrij metcitroensap
de meringue hiermee. Gebruik dan
en keukenpapier. Klop hierin met een
geen cacaopoeder en chocolade.
Op de cover:
mixer deeiwitten luchtig. Als het eiwit
= Vind je de koffiebonen te heftig,
het ultieme
al wat stijver wordt, voeg ie lepel voor
laat ze dan gewoon weg.
lepel al kloppend de fijne suikertoe.
= Roer een paar eetlepels koffte- of
Kloptot het eiwit stijf is en de suikeris
amandellikeur door de mascarpone.
kerstrecept
opgenomen.
!
3. Mengde poedersuiker metde
.
maizenaenspatelditmengsel
Scan de QR-code
van dit jaar.
om naar het
voorzichtig door het eiwit. Meng
recept te gaan
eventueeleen beetje rode kleurstof
ir
Boodschappe
x
”
N:
%
d
KOOK DE COVER: DÉ KERSTTREND VAN 2020!
a
Kijk maar op de cover van dit magazine: dit is het Boodschappen kerstrecept
De
A >
van 2020! De
fecte combinatie tussen meringue en tiramisu. Goed voor te
«
bereiden, per stuk naar ieders wens aan te passen en niet al te groot en machtig
na een uitgebreid kerstdiner. Ga jij dit jaar cok voor deze tirameringue?
fi oP!
8
ng KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG