Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
„f
-
es
“,
ZALMPOTJES
. ie
© cA.15 MINUTEN
+1IUUR KOELEN
À VOORGERECHT
BA VOOR 4PERSONEN
Ÿ eenvouniG
® vis
Efi
€
voedingswaarde per persoon
665 kcal, vet 42 9 (waarvan
ve
j 22 g), koolhydraten
41 9. €
t 28 9. vezels2g
Ÿ
zout 11 g
5
MH
INGREDIENTEN
150 g boter
tr
at
400 g zalmfilet
ir
+
©
4 ec
ww.
fijngehakt
£ pe
n
=
citroen, in
a!
4 ramequins of e:
persoon:
*
E
schaaltjes, ingew
j
“
BEREIDEN
>
1. Verhit de boter meteen snuf
nootmuskaaten bakhierin de
.
zalmfilet 6-10 minutenopeen
lagestand, tot de zalm net
Ee,
gaar is. Verdeel de zalm overde
.. +
à,
schaaltjes en duw een beetje
ñ
aan
2. Houd 2 theelepels bieslook
l
>
apart. Voegderestvande
Íj
4
à
Let
a
bieslooktoeaanhet bakvet en
giet dit overde zalm. Zet circa
ar
luurin de koelkast, tot de boter
mi
A
ee
isgestold. Garneermetde
overige bieslook.
fl
3. Roosterdesneetjes
+
stokbrood. Serveer de
zalmpoties opeen bordje met
de sneetjes stokbrood erbijen
in,
di
garneer met een partje citroen.
ned
45
LE
MES
Scan de QR-code
ae
He
em naar het
Pe
a A
recept te gaan
nr age
De"
LE
ER
LS
MIE
LS
Boodschappen zı