Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

„f

-

es

“,

ZALMPOTJES

. ie

© cA.15 MINUTEN

+1IUUR KOELEN

À VOORGERECHT

BA VOOR 4PERSONEN

Ÿ eenvouniG

® vis

Efi



voedingswaarde per persoon

665 kcal, vet 42 9 (waarvan

ve

j 22 g), koolhydraten

41 9. €

t 28 9. vezels2g

Ÿ

zout 11 g

5

MH

INGREDIENTEN

150 g boter

tr

at

400 g zalmfilet

ir

+

©

4 ec

ww.

fijngehakt

£ pe

n

=

citroen, in

a!

4 ramequins of e:

persoon:

*

E

schaaltjes, ingew

j



BEREIDEN

>

1. Verhit de boter meteen snuf

nootmuskaaten bakhierin de

.

zalmfilet 6-10 minutenopeen

lagestand, tot de zalm net

Ee,

gaar is. Verdeel de zalm overde

.. +

à,

schaaltjes en duw een beetje

ñ

aan

2. Houd 2 theelepels bieslook

l

>

apart. Voegderestvande

Íj

4

à

Let

a

bieslooktoeaanhet bakvet en

giet dit overde zalm. Zet circa

ar

luurin de koelkast, tot de boter

mi

A

ee

isgestold. Garneermetde

overige bieslook.

fl

3. Roosterdesneetjes

+

stokbrood. Serveer de

zalmpoties opeen bordje met

de sneetjes stokbrood erbijen

in,

di

garneer met een partje citroen.

ned

45

LE

MES

Scan de QR-code

ae

He

em naar het

Pe

a A

recept te gaan

nr age

De"

LE

ER

LS

MIE

LS

Boodschappen zı