Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 132
Hier is pagina 132 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 132 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 132
I. Wi 7 FEESTELIJKE GARNALENCOCKTAIL À \ ® cA.ISMINUTEN voedingswaarde per persoon Ö HAPJE 360 kcal, ver 30 q Â, VOOR 4 PERSONEN (waarvan verzadigd 4 q), 1 EENVOUDIG koolhydraten 1 g, eiwit 20 9, \ = vezels -g, zout 1,4 q iQ vis À "+ u \ 0 Cr INGREDIËNTEN poprikopoedererdooren klop ga Leidooier toteengladde saus. Ltheel. mosterd 2. Haalde slablaadjes los jeetl. citroensap vandekropjesenleg zeinde 100-125 mi zonnebloemolie glazen. Lepelde saus erop. A }theel. worcestersaus Schep de garnalenerop \ » cayennepeper ______ enhangeen (ongepelde) Me theel. ikay er gornaaloverderand vanhet 1-2 kropijes little gem glos. 5 400 g grote roze garnalen TIP zl À ocktailglazen Geef de cocktail een pikante MINI-OLIEBOLLEN MET twist en voeg 1 theelepel ie ABRIKOOS EN TIJMSUIKER BEREIDEN harissa toe aan de saus. 1. Klopdeeidooierlos metde © CA. 25 MINUTEN mosterd en citroensap. Klop +1UURRIJZEN voedingswaarde per persoon langzaamde olieerdoor. de QR-code 550 kcal, vet 20 Roerde worcestersaus, een om naar het Ö HAPJE recept te gaan | (waarvan verzadigd 3 9), snufje cayennepeperen Æ VOOR4 PERSONEN koolhydraten 74 g, eiwit 14.9, GEMIDDELD vezels 8 g, zout 0,1 g \ INGREDIENTEN VOORBEREIDEN 7] Mengde bloem metde gist, melk, 2509 un Azaklegist ei, suiker en Yz-l theelepel zout. 250 ml melk Roertoteen plakkerig deeg. © SCH lei Loat10 minutenrifzen. Meng de Ai Ltheel. suiker obrikozenerdoorenlaat nogcirca = 150 g gedroogde 50 minuten rijzen. abrikozen, | in kleine stukjes BEREIDEN = 4 N N frituurolie 1.Verhitde frituurolietot 1theel. verse tijm of 180°C. Schep steeds kleine LES cz“ \ /s theel. gedroogd hoeveelheden van circa volle À 2 eetl, poedersuiker theelepeldeegindeolieenbakde Vs | rasp van] citroen oliebollen incirca 3 minutenaan re beide kantengaarengoudbruin. \ keukenpapier Lootuitlekken op keukenpopier. blender of 2.Moaldetiimmetde A keukenmachine poedersuiker encitroenrasp ineen droge blender. Legde ROSÉ ALL THE WAY \ Scan de QR- oliebolletjesin een piramidevorm À om naar het Meng 60 ml rasé met 30 ml granaatappel- of recept te gaan opelkaarenbestrooi metde cranberrysap en giet in een glas met ijsblokjes. Schenk tijmsuiker. 30 ml ginger ale of gemberbier erop en serveer direct. 136 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 132