Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 132
Hier is pagina 132 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
I.
Wi
7
FEESTELIJKE GARNALENCOCKTAIL
À
\
® cA.ISMINUTEN
voedingswaarde per persoon
Ö HAPJE
360 kcal, ver 30 q
Â, VOOR 4 PERSONEN
(waarvan verzadigd 4 q),
1
EENVOUDIG
koolhydraten 1 g, eiwit 20 9,
\
=
vezels -g, zout 1,4 q
iQ vis
À
"+
u
\
0
Cr
INGREDIËNTEN
poprikopoedererdooren klop
ga
Leidooier
toteengladde saus.
Ltheel. mosterd
2. Haalde slablaadjes los
jeetl. citroensap
vandekropjesenleg zeinde
100-125 mi zonnebloemolie
glazen. Lepelde saus erop.
A
}theel. worcestersaus
Schep de garnalenerop
\
»
cayennepeper ______
enhangeen (ongepelde)
Me theel. ikay
er
gornaaloverderand vanhet
1-2 kropijes little gem
glos.
5
400 g grote roze garnalen
TIP
zl
À
ocktailglazen
Geef de cocktail een pikante
MINI-OLIEBOLLEN MET
twist en voeg 1 theelepel
ie
ABRIKOOS EN TIJMSUIKER
BEREIDEN
harissa toe aan de saus.
1. Klopdeeidooierlos metde
© CA. 25 MINUTEN
mosterd en citroensap. Klop
+1UURRIJZEN
voedingswaarde per persoon
langzaamde olieerdoor.
de QR-code
550 kcal, vet 20
Roerde worcestersaus, een
om naar het
Ö HAPJE
recept te gaan
|
(waarvan verzadigd 3 9),
snufje cayennepeperen
Æ VOOR4 PERSONEN
koolhydraten 74 g, eiwit 14.9,
GEMIDDELD
vezels 8 g, zout 0,1 g
\
INGREDIENTEN
VOORBEREIDEN
7]
Mengde bloem metde gist, melk,
2509 un
Azaklegist
ei, suiker en Yz-l theelepel zout.
250 ml melk
Roertoteen plakkerig deeg.
©
SCH
lei
Loat10 minutenrifzen. Meng de
Ai
Ltheel. suiker
obrikozenerdoorenlaat nogcirca
=
150 g gedroogde
50 minuten rijzen.
abrikozen,
|
in kleine stukjes
BEREIDEN
=
4
N
N
frituurolie
1.Verhitde frituurolietot
1theel. verse tijm of
180°C. Schep steeds kleine
LES
cz“
\
/s theel. gedroogd
hoeveelheden van circa volle
À
2 eetl, poedersuiker
theelepeldeegindeolieenbakde
Vs |
rasp van] citroen
oliebollen incirca 3 minutenaan
re
beide kantengaarengoudbruin.
\
keukenpapier
Lootuitlekken op keukenpopier.
blender of
2.Moaldetiimmetde
A
keukenmachine
poedersuiker encitroenrasp
ineen droge blender. Legde
ROSÉ ALL THE WAY
\
Scan de QR-
oliebolletjesin een piramidevorm
À
om naar het
Meng 60 ml rasé met 30 ml granaatappel- of
recept te gaan
opelkaarenbestrooi metde
cranberrysap en giet in een glas met ijsblokjes. Schenk
tijmsuiker.
30 ml ginger ale of gemberbier erop en serveer direct.
136 KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG