Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 132




Hier is pagina 132 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

I.

Wi

7

FEESTELIJKE GARNALENCOCKTAIL

À

\

® cA.ISMINUTEN

voedingswaarde per persoon

Ö HAPJE

360 kcal, ver 30 q

Â, VOOR 4 PERSONEN

(waarvan verzadigd 4 q),

1

EENVOUDIG

koolhydraten 1 g, eiwit 20 9,

\

=

vezels -g, zout 1,4 q

iQ vis

À

"+

u

\

0

Cr

INGREDIËNTEN

poprikopoedererdooren klop

ga

Leidooier

toteengladde saus.

Ltheel. mosterd

2. Haalde slablaadjes los

jeetl. citroensap

vandekropjesenleg zeinde

100-125 mi zonnebloemolie

glazen. Lepelde saus erop.

A

}theel. worcestersaus

Schep de garnalenerop

\

»

cayennepeper ______

enhangeen (ongepelde)

Me theel. ikay

er

gornaaloverderand vanhet

1-2 kropijes little gem

glos.

5

400 g grote roze garnalen

TIP

zl

À

ocktailglazen

Geef de cocktail een pikante

MINI-OLIEBOLLEN MET

twist en voeg 1 theelepel

ie

ABRIKOOS EN TIJMSUIKER

BEREIDEN

harissa toe aan de saus.

1. Klopdeeidooierlos metde

© CA. 25 MINUTEN

mosterd en citroensap. Klop

+1UURRIJZEN

voedingswaarde per persoon

langzaamde olieerdoor.

de QR-code

550 kcal, vet 20

Roerde worcestersaus, een

om naar het

Ö HAPJE

recept te gaan

|

(waarvan verzadigd 3 9),

snufje cayennepeperen

Æ VOOR4 PERSONEN

koolhydraten 74 g, eiwit 14.9,

GEMIDDELD

vezels 8 g, zout 0,1 g

\

INGREDIENTEN

VOORBEREIDEN

7]

Mengde bloem metde gist, melk,

2509 un

Azaklegist

ei, suiker en Yz-l theelepel zout.

250 ml melk

Roertoteen plakkerig deeg.

©

SCH

lei

Loat10 minutenrifzen. Meng de

Ai

Ltheel. suiker

obrikozenerdoorenlaat nogcirca

=

150 g gedroogde

50 minuten rijzen.

abrikozen,

|

in kleine stukjes

BEREIDEN

=

4

N

N

frituurolie

1.Verhitde frituurolietot

1theel. verse tijm of

180°C. Schep steeds kleine

LES

cz“

\

/s theel. gedroogd

hoeveelheden van circa volle

À

2 eetl, poedersuiker

theelepeldeegindeolieenbakde

Vs |

rasp van] citroen

oliebollen incirca 3 minutenaan

re

beide kantengaarengoudbruin.

\

keukenpapier

Lootuitlekken op keukenpopier.

blender of

2.Moaldetiimmetde

A

keukenmachine

poedersuiker encitroenrasp

ineen droge blender. Legde

ROSÉ ALL THE WAY

\

Scan de QR-

oliebolletjesin een piramidevorm

À

om naar het

Meng 60 ml rasé met 30 ml granaatappel- of

recept te gaan

opelkaarenbestrooi metde

cranberrysap en giet in een glas met ijsblokjes. Schenk

tijmsuiker.

30 ml ginger ale of gemberbier erop en serveer direct.

136 KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG