Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 132


Hier is pagina 132 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 132 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 132

I. Wi 7 FEESTELIJKE GARNALENCOCKTAIL À \ ® cA.ISMINUTEN voedingswaarde per persoon Ö HAPJE 360 kcal, ver 30 q Â, VOOR 4 PERSONEN (waarvan verzadigd 4 q), 1 EENVOUDIG koolhydraten 1 g, eiwit 20 9, \ = vezels -g, zout 1,4 q iQ vis À "+ u \ 0 Cr INGREDIËNTEN poprikopoedererdooren klop ga Leidooier toteengladde saus. Ltheel. mosterd 2. Haalde slablaadjes los jeetl. citroensap vandekropjesenleg zeinde 100-125 mi zonnebloemolie glazen. Lepelde saus erop. A }theel. worcestersaus Schep de garnalenerop \ » cayennepeper ______ enhangeen (ongepelde) Me theel. ikay er gornaaloverderand vanhet 1-2 kropijes little gem glos. 5 400 g grote roze garnalen TIP zl À ocktailglazen Geef de cocktail een pikante MINI-OLIEBOLLEN MET twist en voeg 1 theelepel ie ABRIKOOS EN TIJMSUIKER BEREIDEN harissa toe aan de saus. 1. Klopdeeidooierlos metde © CA. 25 MINUTEN mosterd en citroensap. Klop +1UURRIJZEN voedingswaarde per persoon langzaamde olieerdoor. de QR-code 550 kcal, vet 20 Roerde worcestersaus, een om naar het Ö HAPJE recept te gaan | (waarvan verzadigd 3 9), snufje cayennepeperen Æ VOOR4 PERSONEN koolhydraten 74 g, eiwit 14.9, GEMIDDELD vezels 8 g, zout 0,1 g \ INGREDIENTEN VOORBEREIDEN 7] Mengde bloem metde gist, melk, 2509 un Azaklegist ei, suiker en Yz-l theelepel zout. 250 ml melk Roertoteen plakkerig deeg. © SCH lei Loat10 minutenrifzen. Meng de Ai Ltheel. suiker obrikozenerdoorenlaat nogcirca = 150 g gedroogde 50 minuten rijzen. abrikozen, | in kleine stukjes BEREIDEN = 4 N N frituurolie 1.Verhitde frituurolietot 1theel. verse tijm of 180°C. Schep steeds kleine LES cz“ \ /s theel. gedroogd hoeveelheden van circa volle À 2 eetl, poedersuiker theelepeldeegindeolieenbakde Vs | rasp van] citroen oliebollen incirca 3 minutenaan re beide kantengaarengoudbruin. \ keukenpapier Lootuitlekken op keukenpopier. blender of 2.Moaldetiimmetde A keukenmachine poedersuiker encitroenrasp ineen droge blender. Legde ROSÉ ALL THE WAY \ Scan de QR- oliebolletjesin een piramidevorm À om naar het Meng 60 ml rasé met 30 ml granaatappel- of recept te gaan opelkaarenbestrooi metde cranberrysap en giet in een glas met ijsblokjes. Schenk tijmsuiker. 30 ml ginger ale of gemberbier erop en serveer direct. 136 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 132