Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 70




Hier is pagina 70 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SOEZEN MET IJS,

PISTACHE EN

ie

nil

MOKKASAUS

2114 4 1 E

Pr

À

Isen

® ca.20MINUTEN

+25 MINUTEN OVENTIJD

Ns

|

+1UURAFKOELEN

TA]: Dn 2

À NAGERECHT

F4

Æ VOOR 4 PERSONEN

4

2%

Vezen

@ GEMIDDELD

zo

À

:

voedingswaarde per persoon

795 kcal, vet 54 q (waarvan verzadigd

EE \

30 g), koolhydraten 58 g, eiwit 18 g.

vezels 3 g, zout O5 9

|

INGREDIËNTEN

=

100 q boter

100 g bloern

2

4 eieren, op kamertemperatuur

50 g gepelde pistachenoten, grof gehakt

100 9 witte chocolade, fiingehakt

IJSTAART MET NOUGAT EN CHOCOLADE

4 eetl. slagroom

eetl. oploskoffiepoeder voor espresso

bollen roomijs, naar keuze

© cA.20 MINUTEN

voedingswaarde per persoon

+3 UUR VRIEZEN

535 kcal, vet32g

gk OO

Ü NAGERECHT

(waarvan verzadigd 16 9),

bakplaat met bakpapier

LA VOORGPERSONEN

koolhydraten 51 g, eiwit 9 g,

vezels 4 g, zout 0,5 q

BEREIDEN

© GEMIDDELD

1. Breng 200 mlwater meteen snufjezouten

de boterop middelhogestand aandekook.

INGREDIËNTEN

vorm overhangen. Verwarm de

Voeg zodra de boter is gesmolten de bloem in

50 g amandelschaafsel

chocolade au bain-marie en roer

éénkeertoe. Roer meteen garde minimaal2

500 ml roomijs

glad.

minuten om het deegte garen, tot het beslag

50 g zachte nougat of

3. Snijdde cake in plakjes van

ineenbalvandebodemloslaat. Schephet

karamel fudge,

lemen bekleed hiermee de

beslagineenkomenlaatal roerend afkoelen

12

grof gehakt

bodem van de vorm. Bedruppel

totlauwwarm.Klopéénvoorééndeeieren

F

)

150 g pure chocolade,

naar wens meteen beetje likeur

erdoor. Voeg het volgendeei pas toe als het

D, =

eg,

grof gehakt

enverdeeleenderde vanhetijs

vorige helemaal isopgenomen.

ps

}2 roombotercake

erover, Besprenkelhetiismeteen

2. Verwarm de oven voorop200°C., Vulde

evt likeur, naar keuze

ne en + SE

paarlepels gesmolten chocolade.

spuitzak met het beslag of gebruik eventueel

en



Herhaaldezestappen nog 2

2lepels. Spuitof schep 8 ronde porties

akevorm (van 1 |

keeren eindig met gesmolten

beslag ophet bakpapier. Bakde soezen inde

|

vershoudfolie

chocolade. Bestrooi met derest

ovenin20-25 minutengoudbruinengoar.

vanhetamandelschoafselenleg

Zetdeovendeuropeenkierenlaot de soezen

BEREIDEN

hetfolielosies erbovenop. Zet de

circa 15 minuten afkoelen. Neem dan uitde

1. Rooster de amandelen licht

cakevorm minimaal 3uurinde

ovenenlaat helemaal afkoelen,

ineen droge, hete koekenpan.

diepvries.

3. Roosterde pistachenoten ineen droge,

Laat het ijs buitende koelkast

4. Tilhet folieopenneemde

hete koekenpan. Laat afkoelen. Verwarm

iets zachter wordenen roer

ijstaart uitde vorm. Leg opeen

al roerend de chocolade au bain-marie met

het ineenkomlos. Schepde

schaal en snijd in dikke plakken.

deroomenkoffiepoeder tot alle klontjes

nougat en de helft van de

gesmolten zijn. Hakdepistachenooties fijn.

|

amandelen erdoor.

4. Knip de soezenopenen vulzemeteenbol

ur

ed

2. Bekleed de cakevorm met

Scan de QR-code

ijs. Leg op bordjesenschep een lepel van

een royaal stuk folie en laat

om naar het

de chocoladesaus erover. Bestrooi metde

recept te gaan

ditaan beide kanten vande

nootjes en serveer direct.

Ee

va

BET Hu 7

14 KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG