Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 70


Hier is pagina 70 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 70 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 70

SOEZEN MET IJS, PISTACHE EN ie nil MOKKASAUS 2114 4 1 E Pr À Isen ® ca.20MINUTEN +25 MINUTEN OVENTIJD Ns | +1UURAFKOELEN TA]: Dn 2 À NAGERECHT F4 Æ VOOR 4 PERSONEN 4 2% Vezen @ GEMIDDELD zo À : voedingswaarde per persoon 795 kcal, vet 54 q (waarvan verzadigd EE \ 30 g), koolhydraten 58 g, eiwit 18 g. vezels 3 g, zout O5 9 | INGREDIËNTEN = 100 q boter 100 g bloern 2 4 eieren, op kamertemperatuur 50 g gepelde pistachenoten, grof gehakt 100 9 witte chocolade, fiingehakt IJSTAART MET NOUGAT EN CHOCOLADE 4 eetl. slagroom eetl. oploskoffiepoeder voor espresso bollen roomijs, naar keuze © cA.20 MINUTEN voedingswaarde per persoon +3 UUR VRIEZEN 535 kcal, vet32g gk OO Ü NAGERECHT (waarvan verzadigd 16 9), bakplaat met bakpapier LA VOORGPERSONEN koolhydraten 51 g, eiwit 9 g, vezels 4 g, zout 0,5 q BEREIDEN © GEMIDDELD 1. Breng 200 mlwater meteen snufjezouten de boterop middelhogestand aandekook. INGREDIËNTEN vorm overhangen. Verwarm de Voeg zodra de boter is gesmolten de bloem in 50 g amandelschaafsel chocolade au bain-marie en roer éénkeertoe. Roer meteen garde minimaal2 500 ml roomijs glad. minuten om het deegte garen, tot het beslag 50 g zachte nougat of 3. Snijdde cake in plakjes van ineenbalvandebodemloslaat. Schephet karamel fudge, lemen bekleed hiermee de beslagineenkomenlaatal roerend afkoelen 12 grof gehakt bodem van de vorm. Bedruppel totlauwwarm.Klopéénvoorééndeeieren F ) 150 g pure chocolade, naar wens meteen beetje likeur erdoor. Voeg het volgendeei pas toe als het D, = eg, grof gehakt enverdeeleenderde vanhetijs vorige helemaal isopgenomen. ps }2 roombotercake erover, Besprenkelhetiismeteen 2. Verwarm de oven voorop200°C., Vulde evt likeur, naar keuze ne en + SE paarlepels gesmolten chocolade. spuitzak met het beslag of gebruik eventueel en — Herhaaldezestappen nog 2 2lepels. Spuitof schep 8 ronde porties akevorm (van 1 | keeren eindig met gesmolten beslag ophet bakpapier. Bakde soezen inde | vershoudfolie chocolade. Bestrooi met derest ovenin20-25 minutengoudbruinengoar. vanhetamandelschoafselenleg Zetdeovendeuropeenkierenlaot de soezen BEREIDEN hetfolielosies erbovenop. Zet de circa 15 minuten afkoelen. Neem dan uitde 1. Rooster de amandelen licht cakevorm minimaal 3uurinde ovenenlaat helemaal afkoelen, ineen droge, hete koekenpan. diepvries. 3. Roosterde pistachenoten ineen droge, Laat het ijs buitende koelkast 4. Tilhet folieopenneemde hete koekenpan. Laat afkoelen. Verwarm iets zachter wordenen roer ijstaart uitde vorm. Leg opeen al roerend de chocolade au bain-marie met het ineenkomlos. Schepde schaal en snijd in dikke plakken. deroomenkoffiepoeder tot alle klontjes nougat en de helft van de gesmolten zijn. Hakdepistachenooties fijn. | amandelen erdoor. 4. Knip de soezenopenen vulzemeteenbol ur ed 2. Bekleed de cakevorm met Scan de QR-code ijs. Leg op bordjesenschep een lepel van een royaal stuk folie en laat om naar het de chocoladesaus erover. Bestrooi metde recept te gaan ditaan beide kanten vande nootjes en serveer direct. Ee va BET Hu 7 14 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 70