Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SOEZEN MET IJS,
PISTACHE EN
ie
nil
MOKKASAUS
2114 4 1 E
Pr
À
Isen
® ca.20MINUTEN
+25 MINUTEN OVENTIJD
Ns
|
+1UURAFKOELEN
TA]: Dn 2
À NAGERECHT
F4
Æ VOOR 4 PERSONEN
4
2%
Vezen
@ GEMIDDELD
zo
À
:
voedingswaarde per persoon
795 kcal, vet 54 q (waarvan verzadigd
EE \
30 g), koolhydraten 58 g, eiwit 18 g.
vezels 3 g, zout O5 9
|
INGREDIËNTEN
=
100 q boter
100 g bloern
2
4 eieren, op kamertemperatuur
50 g gepelde pistachenoten, grof gehakt
100 9 witte chocolade, fiingehakt
IJSTAART MET NOUGAT EN CHOCOLADE
4 eetl. slagroom
eetl. oploskoffiepoeder voor espresso
bollen roomijs, naar keuze
© cA.20 MINUTEN
voedingswaarde per persoon
+3 UUR VRIEZEN
535 kcal, vet32g
gk OO
Ü NAGERECHT
(waarvan verzadigd 16 9),
bakplaat met bakpapier
LA VOORGPERSONEN
koolhydraten 51 g, eiwit 9 g,
vezels 4 g, zout 0,5 q
BEREIDEN
© GEMIDDELD
1. Breng 200 mlwater meteen snufjezouten
de boterop middelhogestand aandekook.
INGREDIËNTEN
vorm overhangen. Verwarm de
Voeg zodra de boter is gesmolten de bloem in
50 g amandelschaafsel
chocolade au bain-marie en roer
éénkeertoe. Roer meteen garde minimaal2
500 ml roomijs
glad.
minuten om het deegte garen, tot het beslag
50 g zachte nougat of
3. Snijdde cake in plakjes van
ineenbalvandebodemloslaat. Schephet
karamel fudge,
lemen bekleed hiermee de
beslagineenkomenlaatal roerend afkoelen
12
grof gehakt
bodem van de vorm. Bedruppel
totlauwwarm.Klopéénvoorééndeeieren
F
)
150 g pure chocolade,
naar wens meteen beetje likeur
erdoor. Voeg het volgendeei pas toe als het
D, =
eg,
grof gehakt
enverdeeleenderde vanhetijs
vorige helemaal isopgenomen.
ps
}2 roombotercake
erover, Besprenkelhetiismeteen
2. Verwarm de oven voorop200°C., Vulde
evt likeur, naar keuze
ne en + SE
paarlepels gesmolten chocolade.
spuitzak met het beslag of gebruik eventueel
en
—
Herhaaldezestappen nog 2
2lepels. Spuitof schep 8 ronde porties
akevorm (van 1 |
keeren eindig met gesmolten
beslag ophet bakpapier. Bakde soezen inde
|
vershoudfolie
chocolade. Bestrooi met derest
ovenin20-25 minutengoudbruinengoar.
vanhetamandelschoafselenleg
Zetdeovendeuropeenkierenlaot de soezen
BEREIDEN
hetfolielosies erbovenop. Zet de
circa 15 minuten afkoelen. Neem dan uitde
1. Rooster de amandelen licht
cakevorm minimaal 3uurinde
ovenenlaat helemaal afkoelen,
ineen droge, hete koekenpan.
diepvries.
3. Roosterde pistachenoten ineen droge,
Laat het ijs buitende koelkast
4. Tilhet folieopenneemde
hete koekenpan. Laat afkoelen. Verwarm
iets zachter wordenen roer
ijstaart uitde vorm. Leg opeen
al roerend de chocolade au bain-marie met
het ineenkomlos. Schepde
schaal en snijd in dikke plakken.
deroomenkoffiepoeder tot alle klontjes
nougat en de helft van de
gesmolten zijn. Hakdepistachenooties fijn.
|
amandelen erdoor.
4. Knip de soezenopenen vulzemeteenbol
ur
ed
2. Bekleed de cakevorm met
Scan de QR-code
ijs. Leg op bordjesenschep een lepel van
een royaal stuk folie en laat
om naar het
de chocoladesaus erover. Bestrooi metde
recept te gaan
ditaan beide kanten vande
nootjes en serveer direct.
Ee
va
BET Hu 7
14 KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG