Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 70 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 70
SOEZEN MET IJS, PISTACHE EN ie nil MOKKASAUS 2114 4 1 E Pr À Isen ® ca.20MINUTEN +25 MINUTEN OVENTIJD Ns | +1UURAFKOELEN TA]: Dn 2 À NAGERECHT F4 Æ VOOR 4 PERSONEN 4 2% Vezen @ GEMIDDELD zo À : voedingswaarde per persoon 795 kcal, vet 54 q (waarvan verzadigd EE \ 30 g), koolhydraten 58 g, eiwit 18 g. vezels 3 g, zout O5 9 | INGREDIËNTEN = 100 q boter 100 g bloern 2 4 eieren, op kamertemperatuur 50 g gepelde pistachenoten, grof gehakt 100 9 witte chocolade, fiingehakt IJSTAART MET NOUGAT EN CHOCOLADE 4 eetl. slagroom eetl. oploskoffiepoeder voor espresso bollen roomijs, naar keuze © cA.20 MINUTEN voedingswaarde per persoon +3 UUR VRIEZEN 535 kcal, vet32g gk OO Ü NAGERECHT (waarvan verzadigd 16 9), bakplaat met bakpapier LA VOORGPERSONEN koolhydraten 51 g, eiwit 9 g, vezels 4 g, zout 0,5 q BEREIDEN © GEMIDDELD 1. Breng 200 mlwater meteen snufjezouten de boterop middelhogestand aandekook. INGREDIËNTEN vorm overhangen. Verwarm de Voeg zodra de boter is gesmolten de bloem in 50 g amandelschaafsel chocolade au bain-marie en roer éénkeertoe. Roer meteen garde minimaal2 500 ml roomijs glad. minuten om het deegte garen, tot het beslag 50 g zachte nougat of 3. Snijdde cake in plakjes van ineenbalvandebodemloslaat. Schephet karamel fudge, lemen bekleed hiermee de beslagineenkomenlaatal roerend afkoelen 12 grof gehakt bodem van de vorm. Bedruppel totlauwwarm.Klopéénvoorééndeeieren F ) 150 g pure chocolade, naar wens meteen beetje likeur erdoor. Voeg het volgendeei pas toe als het D, = eg, grof gehakt enverdeeleenderde vanhetijs vorige helemaal isopgenomen. ps }2 roombotercake erover, Besprenkelhetiismeteen 2. Verwarm de oven voorop200°C., Vulde evt likeur, naar keuze ne en + SE paarlepels gesmolten chocolade. spuitzak met het beslag of gebruik eventueel en — Herhaaldezestappen nog 2 2lepels. Spuitof schep 8 ronde porties akevorm (van 1 | keeren eindig met gesmolten beslag ophet bakpapier. Bakde soezen inde | vershoudfolie chocolade. Bestrooi met derest ovenin20-25 minutengoudbruinengoar. vanhetamandelschoafselenleg Zetdeovendeuropeenkierenlaot de soezen BEREIDEN hetfolielosies erbovenop. Zet de circa 15 minuten afkoelen. Neem dan uitde 1. Rooster de amandelen licht cakevorm minimaal 3uurinde ovenenlaat helemaal afkoelen, ineen droge, hete koekenpan. diepvries. 3. Roosterde pistachenoten ineen droge, Laat het ijs buitende koelkast 4. Tilhet folieopenneemde hete koekenpan. Laat afkoelen. Verwarm iets zachter wordenen roer ijstaart uitde vorm. Leg opeen al roerend de chocolade au bain-marie met het ineenkomlos. Schepde schaal en snijd in dikke plakken. deroomenkoffiepoeder tot alle klontjes nougat en de helft van de gesmolten zijn. Hakdepistachenooties fijn. | amandelen erdoor. 4. Knip de soezenopenen vulzemeteenbol ur ed 2. Bekleed de cakevorm met Scan de QR-code ijs. Leg op bordjesenschep een lepel van een royaal stuk folie en laat om naar het de chocoladesaus erover. Bestrooi metde recept te gaan ditaan beide kanten vande nootjes en serveer direct. Ee va BET Hu 7 14 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 70