Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 93
Hier is pagina 93 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MASTERCLASS: ROSBIEF
HONING-MOSTERD
VAE
SS
ROSBIEF MET
MIERIKSWORTELSAUS
© CA, 15 MINUTEN +
A
25 MINUTEN OVENTIJD
(© HOOFDGERECHT
Er
bald
& VOOR 4-6PERSONEN
x,
A
CQ GEMIDDELD
Dd
7
En
®/
voedingswaarde per persoon
#i
|
325 kcal, vet 19 g
A
A3
(waarvan verzadigd 10 g),
r
=
lg
koolhydraten 7 g, eiwit 30 g,
a
vezels -g, zout 0,69
4
A Pr re
'
:
INGREDIËNTEN
he
%
750 g rosbief
{
LS
2 eetl. mosterd
€
à
2 eetl. honing
i
\(
'
6
Wi
1theel
aprika er
[M
*
x
2 eeti. vloeibaar bakproduct
deux
leetl. geraspte mierikswortel (potje)
200 mi crème fraîche
50 ml kookroom
À
aadslede of ovenschaal
ROSBIEFVINKEN MET RATATOUILLE
aluminiumfolie
ul ut
© CA. 25 MINUTEN
voedingswaarde per persoon
BEREIDEN
405 kcal, vet 26 q (waarvan verzadigd 7 9),
Ô HOOFDGERECHT
1. Laat de rosbief op kamertempe-
koolhydraten 8 g. eiwit 32 g, vezels S g, zout 1,3 q
ratuur komenendephet vlees droog.
& VOOR 4 PERSONEN
175 g groente p.p.
Verwarmde ovenvoor op 200°C
D EENvouDIG
Mengde mosterd met de honing,
paprikapoeder, zouten peper. Wrijf
de rosbief in met dit mengsel.
INGREDIËNTEN
BEREIDEN
2. Braad het vlees eerst rondom aan
500
ros)bieflapjes
1. Leg de bieflopies naost elkaar. Bestrijkze met de
enlegdanindebraadsiede methet
25 g olijventapenade
tapenade, rolopensteek vast met prikkers
vloeibaar bakproduct. Braad het vlees
2 eetl. olijfolie
2. Verhit de olijfolie in een wokof hapiespanen
inhet midden vande oven incirca
600 g (Hollandse) wokgroenten
roerbakhierinde wokgroenten, tomaatjes en kruiden.
25 minuten rondom bruinen van
200 g cherry-/kerstomaatjes,
3. Verhitintussen de boter. Bestrooi de rosbiefvinken
binnen rosé
gehalveerd
met zouten peper enbakzein 3-4 minuten lichtbruin
3. Meng intussen de mierikswortel
l eetl. gedroogde Provencaalse
en rosé. Serveer het vlees metde ratatouille.
met de crème fraîche en kookroom.
kr
iden
a EE
Neemhet vlees uitde oven, dekaf
25 boter
metaluminiumfolie en laat 5 minuten
rusten. Snijd het vlees dan in plakken
socktailprikkers
we
en serveer met de saus. Lekker met
aardoppelpuree met bosui en broccoli
exe
met geroosterd amandelschaafsel
DOE HET ZO
Dit recept kun je ook prima maken met varkensvlees in plaats van rundvlees.
Scan de QR-code
Vervang de bieflapjes door dunne varkensfiletlapjes en vul ze met heel
om naar het
dungesneden wortel, bosui en tomatensalsa. Ookheellekker, neteven
recept te gaan
anders en net zo makkelijk!
Boodschappen
1212020