Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 93


Hier is pagina 93 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 93 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 93

MASTERCLASS: ROSBIEF HONING-MOSTERD VAE SS ROSBIEF MET MIERIKSWORTELSAUS © CA, 15 MINUTEN + A 25 MINUTEN OVENTIJD (© HOOFDGERECHT Er bald & VOOR 4-6PERSONEN x, A CQ GEMIDDELD Dd 7 En ®/ voedingswaarde per persoon #i | 325 kcal, vet 19 g A A3 (waarvan verzadigd 10 g), r = lg koolhydraten 7 g, eiwit 30 g, a vezels -g, zout 0,69 4 A Pr re ' : INGREDIËNTEN he % 750 g rosbief { LS 2 eetl. mosterd € à 2 eetl. honing i \( ' 6 Wi 1theel aprika er [M * x 2 eeti. vloeibaar bakproduct deux leetl. geraspte mierikswortel (potje) 200 mi crème fraîche 50 ml kookroom À aadslede of ovenschaal ROSBIEFVINKEN MET RATATOUILLE aluminiumfolie ul ut © CA. 25 MINUTEN voedingswaarde per persoon BEREIDEN 405 kcal, vet 26 q (waarvan verzadigd 7 9), Ô HOOFDGERECHT 1. Laat de rosbief op kamertempe- koolhydraten 8 g. eiwit 32 g, vezels S g, zout 1,3 q ratuur komenendephet vlees droog. & VOOR 4 PERSONEN 175 g groente p.p. Verwarmde ovenvoor op 200°C D EENvouDIG Mengde mosterd met de honing, paprikapoeder, zouten peper. Wrijf de rosbief in met dit mengsel. INGREDIËNTEN BEREIDEN 2. Braad het vlees eerst rondom aan 500 ros)bieflapjes 1. Leg de bieflopies naost elkaar. Bestrijkze met de enlegdanindebraadsiede methet 25 g olijventapenade tapenade, rolopensteek vast met prikkers vloeibaar bakproduct. Braad het vlees 2 eetl. olijfolie 2. Verhit de olijfolie in een wokof hapiespanen inhet midden vande oven incirca 600 g (Hollandse) wokgroenten roerbakhierinde wokgroenten, tomaatjes en kruiden. 25 minuten rondom bruinen van 200 g cherry-/kerstomaatjes, 3. Verhitintussen de boter. Bestrooi de rosbiefvinken binnen rosé gehalveerd met zouten peper enbakzein 3-4 minuten lichtbruin 3. Meng intussen de mierikswortel l eetl. gedroogde Provencaalse en rosé. Serveer het vlees metde ratatouille. met de crème fraîche en kookroom. kr iden a EE Neemhet vlees uitde oven, dekaf 25 boter metaluminiumfolie en laat 5 minuten rusten. Snijd het vlees dan in plakken socktailprikkers we en serveer met de saus. Lekker met aardoppelpuree met bosui en broccoli exe met geroosterd amandelschaafsel DOE HET ZO Dit recept kun je ook prima maken met varkensvlees in plaats van rundvlees. Scan de QR-code Vervang de bieflapjes door dunne varkensfiletlapjes en vul ze met heel om naar het dungesneden wortel, bosui en tomatensalsa. Ookheellekker, neteven recept te gaan anders en net zo makkelijk! Boodschappen 1212020

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 93