Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MASTERCLASS: ROSBIEF

HONING-MOSTERD

VAE

SS

ROSBIEF MET

MIERIKSWORTELSAUS

© CA, 15 MINUTEN +

A

25 MINUTEN OVENTIJD

(© HOOFDGERECHT

Er

bald

& VOOR 4-6PERSONEN

x,

A

CQ GEMIDDELD

Dd

7

En

®/

voedingswaarde per persoon

#i

|

325 kcal, vet 19 g

A

A3

(waarvan verzadigd 10 g),

r

=

lg

koolhydraten 7 g, eiwit 30 g,

a

vezels -g, zout 0,69

4

A Pr re

'

:

INGREDIËNTEN

he

%

750 g rosbief

{

LS

2 eetl. mosterd



à

2 eetl. honing

i

\(

'

6

Wi

1theel

aprika er

[M

*

x

2 eeti. vloeibaar bakproduct

deux

leetl. geraspte mierikswortel (potje)

200 mi crème fraîche

50 ml kookroom

À

aadslede of ovenschaal

ROSBIEFVINKEN MET RATATOUILLE

aluminiumfolie

ul ut

© CA. 25 MINUTEN

voedingswaarde per persoon

BEREIDEN

405 kcal, vet 26 q (waarvan verzadigd 7 9),

Ô HOOFDGERECHT

1. Laat de rosbief op kamertempe-

koolhydraten 8 g. eiwit 32 g, vezels S g, zout 1,3 q

ratuur komenendephet vlees droog.

& VOOR 4 PERSONEN

175 g groente p.p.

Verwarmde ovenvoor op 200°C

D EENvouDIG

Mengde mosterd met de honing,

paprikapoeder, zouten peper. Wrijf

de rosbief in met dit mengsel.

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

2. Braad het vlees eerst rondom aan

500

ros)bieflapjes

1. Leg de bieflopies naost elkaar. Bestrijkze met de

enlegdanindebraadsiede methet

25 g olijventapenade

tapenade, rolopensteek vast met prikkers

vloeibaar bakproduct. Braad het vlees

2 eetl. olijfolie

2. Verhit de olijfolie in een wokof hapiespanen

inhet midden vande oven incirca

600 g (Hollandse) wokgroenten

roerbakhierinde wokgroenten, tomaatjes en kruiden.

25 minuten rondom bruinen van

200 g cherry-/kerstomaatjes,

3. Verhitintussen de boter. Bestrooi de rosbiefvinken

binnen rosé

gehalveerd

met zouten peper enbakzein 3-4 minuten lichtbruin

3. Meng intussen de mierikswortel

l eetl. gedroogde Provencaalse

en rosé. Serveer het vlees metde ratatouille.

met de crème fraîche en kookroom.

kr

iden

a EE

Neemhet vlees uitde oven, dekaf

25 boter

metaluminiumfolie en laat 5 minuten

rusten. Snijd het vlees dan in plakken

socktailprikkers

we

en serveer met de saus. Lekker met

aardoppelpuree met bosui en broccoli

exe

met geroosterd amandelschaafsel

DOE HET ZO

Dit recept kun je ook prima maken met varkensvlees in plaats van rundvlees.

Scan de QR-code

Vervang de bieflapjes door dunne varkensfiletlapjes en vul ze met heel

om naar het

dungesneden wortel, bosui en tomatensalsa. Ookheellekker, neteven

recept te gaan

anders en net zo makkelijk!

Boodschappen

1212020