Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 93
Hier is pagina 93 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 93 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 93
MASTERCLASS: ROSBIEF HONING-MOSTERD VAE SS ROSBIEF MET MIERIKSWORTELSAUS © CA, 15 MINUTEN + A 25 MINUTEN OVENTIJD (© HOOFDGERECHT Er bald & VOOR 4-6PERSONEN x, A CQ GEMIDDELD Dd 7 En ®/ voedingswaarde per persoon #i | 325 kcal, vet 19 g A A3 (waarvan verzadigd 10 g), r = lg koolhydraten 7 g, eiwit 30 g, a vezels -g, zout 0,69 4 A Pr re ' : INGREDIËNTEN he % 750 g rosbief { LS 2 eetl. mosterd € à 2 eetl. honing i \( ' 6 Wi 1theel aprika er [M * x 2 eeti. vloeibaar bakproduct deux leetl. geraspte mierikswortel (potje) 200 mi crème fraîche 50 ml kookroom À aadslede of ovenschaal ROSBIEFVINKEN MET RATATOUILLE aluminiumfolie ul ut © CA. 25 MINUTEN voedingswaarde per persoon BEREIDEN 405 kcal, vet 26 q (waarvan verzadigd 7 9), Ô HOOFDGERECHT 1. Laat de rosbief op kamertempe- koolhydraten 8 g. eiwit 32 g, vezels S g, zout 1,3 q ratuur komenendephet vlees droog. & VOOR 4 PERSONEN 175 g groente p.p. Verwarmde ovenvoor op 200°C D EENvouDIG Mengde mosterd met de honing, paprikapoeder, zouten peper. Wrijf de rosbief in met dit mengsel. INGREDIËNTEN BEREIDEN 2. Braad het vlees eerst rondom aan 500 ros)bieflapjes 1. Leg de bieflopies naost elkaar. Bestrijkze met de enlegdanindebraadsiede methet 25 g olijventapenade tapenade, rolopensteek vast met prikkers vloeibaar bakproduct. Braad het vlees 2 eetl. olijfolie 2. Verhit de olijfolie in een wokof hapiespanen inhet midden vande oven incirca 600 g (Hollandse) wokgroenten roerbakhierinde wokgroenten, tomaatjes en kruiden. 25 minuten rondom bruinen van 200 g cherry-/kerstomaatjes, 3. Verhitintussen de boter. Bestrooi de rosbiefvinken binnen rosé gehalveerd met zouten peper enbakzein 3-4 minuten lichtbruin 3. Meng intussen de mierikswortel l eetl. gedroogde Provencaalse en rosé. Serveer het vlees metde ratatouille. met de crème fraîche en kookroom. kr iden a EE Neemhet vlees uitde oven, dekaf 25 boter metaluminiumfolie en laat 5 minuten rusten. Snijd het vlees dan in plakken socktailprikkers we en serveer met de saus. Lekker met aardoppelpuree met bosui en broccoli exe met geroosterd amandelschaafsel DOE HET ZO Dit recept kun je ook prima maken met varkensvlees in plaats van rundvlees. Scan de QR-code Vervang de bieflapjes door dunne varkensfiletlapjes en vul ze met heel om naar het dungesneden wortel, bosui en tomatensalsa. Ookheellekker, neteven recept te gaan anders en net zo makkelijk! Boodschappen 1212020
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 93