Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
en.
4.
urn
14%
7
=
Pt
7
K
#4
da
N
7
y
er
ee
ef
En
#
k
2
=
A '
N
Au
RT
‘
|
ik k
erstrecep
4
met |
u
gerecht
v
Carp
15 min = 4 personen
« 400 gram carpaccio
e 1 citroen
« 200 gram rucola
+ 4 el mayonaise
« 100 gram Parrano Snippers
e 4 lepels olijfolie
Originale of Robusto
« zout
ii” |
» 60 gram pijnboompitten
* peper
+.
+ 60 gram kappertjes
a
En
a
r
p
ere
x
x
gew ijze
1
Verhit een koekenpan zonder
olie of boter en rooster de
&
A
\
pijnboompitten in 3 minuten
-
gf
es
goudbruin. Laat afkoelen
A
op een bord.
Le
>
Rasp de gele schil van de halve
citroen en pers de vrucht uit
Meng de mayonaise met het
dtroenrasp, citroensap en
ï
|
de olie tot een dressing.
Breng op smaak met peper
en eventueel zout
af
>
À
on |
Verdeel de carpaccio en de
rucola over de borden.
F
Besprenkel met de dressing,
es
Kn
Bestrooi met de pijnboompitten
“if
en kappertjes.
Á
al
murs
Li OE
met Parrano Snippers
Originale of Robusto!
,
Parlanc-
Kijk voor meer heerlijke recepten op
ii
=
www.parrano.nl
CA