Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

en.

4.

urn

14%

7

=

Pt

7

K

#4

da

N

7

y

er

ee

ef

En

#

k

2

=

A '

N

Au

RT



|

ik k

erstrecep

4

met |

u

gerecht

v

Carp

15 min = 4 personen

« 400 gram carpaccio

e 1 citroen

« 200 gram rucola

+ 4 el mayonaise

« 100 gram Parrano Snippers

e 4 lepels olijfolie

Originale of Robusto

« zout

ii” |

» 60 gram pijnboompitten

* peper

+.

+ 60 gram kappertjes

a

En

a

r

p

ere

x

x

gew ijze

1

Verhit een koekenpan zonder

olie of boter en rooster de

&

A

\

pijnboompitten in 3 minuten

-

gf

es

goudbruin. Laat afkoelen

A

op een bord.

Le

>

Rasp de gele schil van de halve

citroen en pers de vrucht uit

Meng de mayonaise met het

dtroenrasp, citroensap en

ï

|

de olie tot een dressing.

Breng op smaak met peper

en eventueel zout

af

>

À

on |

Verdeel de carpaccio en de

rucola over de borden.

F

Besprenkel met de dressing,

es

Kn

Bestrooi met de pijnboompitten

“if

en kappertjes.

Á

al

murs

Li OE

met Parrano Snippers

Originale of Robusto!

,

Parlanc-

Kijk voor meer heerlijke recepten op

ii

=

www.parrano.nl

CA