Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



Cu

2

:

x Ÿ

-

{

1"

,

zn

£

Frag

u

Bu



PADDENSTOELEN-CANNELLONI

© CA.35MINUTEN +40 MINUTEN OVENTIJD

voedingswaarde per persoon

Ö HOOFDGERECHT

650 kcal, v

e

t 25 g (waarvan ver

adigd

ng). koolhydrate

7 g.eiwit 35 g

A VOOR 4 PERSONEN

vezels 8 g, zout 11 g

C GEMIDDELD

165 g groente p.p.

® ZONDER VLEES OF VIS

INGREDIENTEN

en prei fijn inde keukenmachine

kaassaus inde ovenschaal

kt

ien, gehal

nn

Verhit l eetlepel olijfolie in

Halveer delasagnebladen

2teentj

noflook

eenkoekenpanen voeg het

indebreedte en verdeelhet

ns

ık

|

preimengseltoe

paddenstoelenmengselerover

Nij

Rolde vellen openlegzeinde

2. Maalde verse en gedroogde

750 g kastanjechampignons,

paddenstoelen fijn inde

ovenschaal. Verdeel!

Ideoverige

schoongeveegd

keukenmochine. Voegde

koassaus over deschaolen

L

15g

yedro

gde

gemal

paddenstoelen toe

bestrooi metde rest vande

p

Ja)

en

kaas

aan het preimengsel en bak

21

droogde dragon

circa 15 minuten. Voeg de

5. Dekde schaal af met

75

g bloem

laatste 2 minuten de dragon

aluminiumfolie. Bakde

limelk

toeenbrengopsmaakmet zout

cannellonicirca 35 r

inuten

in het midden van de ove

75 g be

an kaas, geras

en peper. Laat de vu

ingeven

Parmezaanse kaas,

afkoelen

Verwijder na circa 15 minuten

geraspt

3. Verhit intussen de overige

oventijd het folieenbakde

rs

250 q la

bladen, koelv

olijfolieineensteelpan. Voeg

cannelloni goudbruin

debloemtoe en bak 2 minuten.

Klop de melkineendunstraaltje

TIP

ovenschaal van 2

x30 cm

door de bloem. Laat circa

Kijk op pag. 107 hoe je zelf

aluminiumfolie

5 minuten pruttelen, tot de saus

lasagneblaa

len maakt.

een mooie dikte heeft. Voegde

mn

BEREIDEN

helft vande kaastoeen breng

EXO

Scan de QR-code

1. Verwarm de oven voor op

opsmaok met zout en peper.

om naar het

recept te gaan

180°C. Maalde uien, knoflook

, Schenkeen derde von de

48 KOOKINSPIRATIE

V

R ELKE DAG