Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
”
Cu
2
:
x Ÿ
-
{
1"
,
zn
£
Frag
u
Bu
LÀ
PADDENSTOELEN-CANNELLONI
© CA.35MINUTEN +40 MINUTEN OVENTIJD
voedingswaarde per persoon
Ö HOOFDGERECHT
650 kcal, v
e
t 25 g (waarvan ver
adigd
ng). koolhydrate
7 g.eiwit 35 g
A VOOR 4 PERSONEN
vezels 8 g, zout 11 g
C GEMIDDELD
165 g groente p.p.
® ZONDER VLEES OF VIS
INGREDIENTEN
en prei fijn inde keukenmachine
kaassaus inde ovenschaal
kt
ien, gehal
nn
Verhit l eetlepel olijfolie in
Halveer delasagnebladen
2teentj
noflook
eenkoekenpanen voeg het
indebreedte en verdeelhet
ns
ık
|
preimengseltoe
paddenstoelenmengselerover
Nij
Rolde vellen openlegzeinde
2. Maalde verse en gedroogde
750 g kastanjechampignons,
paddenstoelen fijn inde
ovenschaal. Verdeel!
Ideoverige
schoongeveegd
keukenmochine. Voegde
koassaus over deschaolen
L
15g
yedro
gde
gemal
paddenstoelen toe
bestrooi metde rest vande
p
Ja)
en
kaas
aan het preimengsel en bak
21
droogde dragon
circa 15 minuten. Voeg de
5. Dekde schaal af met
75
g bloem
laatste 2 minuten de dragon
aluminiumfolie. Bakde
limelk
toeenbrengopsmaakmet zout
cannellonicirca 35 r
inuten
in het midden van de ove
75 g be
an kaas, geras
en peper. Laat de vu
ingeven
Parmezaanse kaas,
afkoelen
Verwijder na circa 15 minuten
geraspt
3. Verhit intussen de overige
oventijd het folieenbakde
rs
250 q la
bladen, koelv
olijfolieineensteelpan. Voeg
cannelloni goudbruin
debloemtoe en bak 2 minuten.
Klop de melkineendunstraaltje
TIP
ovenschaal van 2
x30 cm
door de bloem. Laat circa
Kijk op pag. 107 hoe je zelf
aluminiumfolie
5 minuten pruttelen, tot de saus
lasagneblaa
len maakt.
een mooie dikte heeft. Voegde
mn
BEREIDEN
helft vande kaastoeen breng
EXO
Scan de QR-code
1. Verwarm de oven voor op
opsmaok met zout en peper.
om naar het
recept te gaan
180°C. Maalde uien, knoflook
, Schenkeen derde von de
48 KOOKINSPIRATIE
V
R ELKE DAG