Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 44 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 44
” Cu 2 : x Ÿ - { 1" , zn £ Frag u Bu LÀ PADDENSTOELEN-CANNELLONI © CA.35MINUTEN +40 MINUTEN OVENTIJD voedingswaarde per persoon Ö HOOFDGERECHT 650 kcal, v e t 25 g (waarvan ver adigd ng). koolhydrate 7 g.eiwit 35 g A VOOR 4 PERSONEN vezels 8 g, zout 11 g C GEMIDDELD 165 g groente p.p. ® ZONDER VLEES OF VIS INGREDIENTEN en prei fijn inde keukenmachine kaassaus inde ovenschaal kt ien, gehal nn Verhit l eetlepel olijfolie in Halveer delasagnebladen 2teentj noflook eenkoekenpanen voeg het indebreedte en verdeelhet ns ık | preimengseltoe paddenstoelenmengselerover Nij Rolde vellen openlegzeinde 2. Maalde verse en gedroogde 750 g kastanjechampignons, paddenstoelen fijn inde ovenschaal. Verdeel! Ideoverige schoongeveegd keukenmochine. Voegde koassaus over deschaolen L 15g yedro gde gemal paddenstoelen toe bestrooi metde rest vande p Ja) en kaas aan het preimengsel en bak 21 droogde dragon circa 15 minuten. Voeg de 5. Dekde schaal af met 75 g bloem laatste 2 minuten de dragon aluminiumfolie. Bakde limelk toeenbrengopsmaakmet zout cannellonicirca 35 r inuten in het midden van de ove 75 g be an kaas, geras en peper. Laat de vu ingeven Parmezaanse kaas, afkoelen Verwijder na circa 15 minuten geraspt 3. Verhit intussen de overige oventijd het folieenbakde rs 250 q la bladen, koelv olijfolieineensteelpan. Voeg cannelloni goudbruin debloemtoe en bak 2 minuten. Klop de melkineendunstraaltje TIP ovenschaal van 2 x30 cm door de bloem. Laat circa Kijk op pag. 107 hoe je zelf aluminiumfolie 5 minuten pruttelen, tot de saus lasagneblaa len maakt. een mooie dikte heeft. Voegde mn BEREIDEN helft vande kaastoeen breng EXO Scan de QR-code 1. Verwarm de oven voor op opsmaok met zout en peper. om naar het recept te gaan 180°C. Maalde uien, knoflook , Schenkeen derde von de 48 KOOKINSPIRATIE V R ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 44