Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 44


Hier is pagina 44 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 44 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 44

” Cu 2 : x Ÿ - { 1" , zn £ Frag u Bu LÀ PADDENSTOELEN-CANNELLONI © CA.35MINUTEN +40 MINUTEN OVENTIJD voedingswaarde per persoon Ö HOOFDGERECHT 650 kcal, v e t 25 g (waarvan ver adigd ng). koolhydrate 7 g.eiwit 35 g A VOOR 4 PERSONEN vezels 8 g, zout 11 g C GEMIDDELD 165 g groente p.p. ® ZONDER VLEES OF VIS INGREDIENTEN en prei fijn inde keukenmachine kaassaus inde ovenschaal kt ien, gehal nn Verhit l eetlepel olijfolie in Halveer delasagnebladen 2teentj noflook eenkoekenpanen voeg het indebreedte en verdeelhet ns ık | preimengseltoe paddenstoelenmengselerover Nij Rolde vellen openlegzeinde 2. Maalde verse en gedroogde 750 g kastanjechampignons, paddenstoelen fijn inde ovenschaal. Verdeel! Ideoverige schoongeveegd keukenmochine. Voegde koassaus over deschaolen L 15g yedro gde gemal paddenstoelen toe bestrooi metde rest vande p Ja) en kaas aan het preimengsel en bak 21 droogde dragon circa 15 minuten. Voeg de 5. Dekde schaal af met 75 g bloem laatste 2 minuten de dragon aluminiumfolie. Bakde limelk toeenbrengopsmaakmet zout cannellonicirca 35 r inuten in het midden van de ove 75 g be an kaas, geras en peper. Laat de vu ingeven Parmezaanse kaas, afkoelen Verwijder na circa 15 minuten geraspt 3. Verhit intussen de overige oventijd het folieenbakde rs 250 q la bladen, koelv olijfolieineensteelpan. Voeg cannelloni goudbruin debloemtoe en bak 2 minuten. Klop de melkineendunstraaltje TIP ovenschaal van 2 x30 cm door de bloem. Laat circa Kijk op pag. 107 hoe je zelf aluminiumfolie 5 minuten pruttelen, tot de saus lasagneblaa len maakt. een mooie dikte heeft. Voegde mn BEREIDEN helft vande kaastoeen breng EXO Scan de QR-code 1. Verwarm de oven voor op opsmaok met zout en peper. om naar het recept te gaan 180°C. Maalde uien, knoflook , Schenkeen derde von de 48 KOOKINSPIRATIE V R ELKE DAG

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 44