Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 56 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56
4 me” ” I A x … Sa HARTIGE GEVULDE APPELS ® cA.20 MINUTEN voedingswaarde + UUR OVENTIJD per persoon Ee Ö BIJGERECHT 320 kcal, vet 15 g (waarvan verzadigd 7 9), koolhydraten Æ VOOR 4 PERSONEN 33 g, eiwit 2 g, vezels 4 g, Ò GEMIDDELD zout-g ® zonoervreesOF VIS À INGREDIËNTEN brengopsmaakmet zouten 8 kleine rode Se 2 ap] appels peper. u Sa! van y sap citroen 4. Verwarmde oven voorop 50 g boter 180°C. Zet de appels ineen m 2 sjalotjes, gesnipperd ovenschaalenvulze met het 1stengel bleekselderij, mengsel. Leg steeds een blokje fijngehakt __ = boteropde vullingenleg het 25 g blanke hazelnoten of kapie weeropde appels. N 5.Gietderestvandedrank amandelen, grof gehakt | 2 geer Krenten orrozijnen € = tl krenten of rozijnen rondom de appels en dek af met Wi | 150 m witte port, cider aluminiumfolie. Bak45 minuten —- of witte wijn inde oven en verwijder dan het u 1bosje ro arn _ folie. Bakonafgedekt nogcirca vh evt maizena 20 minuten verder. 6. Neemde appels met meloenbolletjessteker 2lepelsuitdeschaalenzetze aluminiumfolie opeen ronde schaal. Garneer pes metde takjes rozemarijn BEREIDEN ensteekinelkeappeleen 1. Snijd de kapjes met de kleinstukje rozemarijn steeltjes vande appelsenholde Bind het overgebleven appels uit met de bolletiessteker appelvocht eventueel met Houd de bolletjes appel apart in wat aangelengde maizenaen water met citroensap. serveer ineen schaaltje erbij. L . 2. Verhit leetlepel boteren fruit hierinde sjalot en bleekselderij [Li wm 1h dr circa 5minutenopeenloge Tip er" stand zacht en lichtbruin = Vervang de drank door h 3. Snijdintussenhet een gelijke hoeveelheid “ appelvruchtviees fiinenvoeg groentebouillon. 2 ditmetdenoten, krenteneneen \ paareetlepels van de dranktoe Scan de QR-code aande bleekselderij recept te gaan Laat 2 minuten sudderen en OK HD 1 LE 6o KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56