Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
me”
”
I
A
x
… Sa
HARTIGE GEVULDE APPELS
® cA.20 MINUTEN
voedingswaarde
+ UUR OVENTIJD
per persoon
Ee
Ö BIJGERECHT
320 kcal, vet 15 g (waarvan
verzadigd 7 9), koolhydraten
Æ VOOR 4 PERSONEN
33 g, eiwit 2 g, vezels 4 g,
Ò GEMIDDELD
zout-g
® zonoervreesOF VIS
À
INGREDIËNTEN
brengopsmaakmet zouten
8 kleine rode
Se
2 ap]
appels
peper.
u
Sa!
van y
sap citroen
4. Verwarmde oven voorop
50 g boter
180°C. Zet de appels ineen
m
2 sjalotjes, gesnipperd
ovenschaalenvulze met het
1stengel bleekselderij,
mengsel. Leg steeds een blokje
fijngehakt __
=
boteropde vullingenleg het
25 g blanke hazelnoten of
kapie weeropde appels.
N
5.Gietderestvandedrank
amandelen, grof gehakt
|
2
geer Krenten orrozijnen
€
=
tl krenten of rozijnen
rondom de appels en dek af met
Wi
|
150 m
witte port, cider
aluminiumfolie. Bak45 minuten
—-
of witte wijn
inde oven en verwijder dan het
u
1bosje ro
arn _
folie. Bakonafgedekt nogcirca
vh
evt maizena
20 minuten verder.
6. Neemde appels met
meloenbolletjessteker
2lepelsuitdeschaalenzetze
aluminiumfolie
opeen ronde schaal. Garneer
pes
metde takjes rozemarijn
BEREIDEN
ensteekinelkeappeleen
1. Snijd de kapjes met de
kleinstukje rozemarijn
steeltjes vande appelsenholde
Bind het overgebleven
appels uit met de bolletiessteker
appelvocht eventueel met
Houd de bolletjes appel apart in
wat aangelengde maizenaen
water met citroensap.
serveer ineen schaaltje erbij.
L
.
2. Verhit leetlepel boteren fruit
hierinde sjalot en bleekselderij
[Li
wm
1h
dr
circa 5minutenopeenloge
Tip
er"
stand zacht en lichtbruin
=
Vervang de drank door
h
3. Snijdintussenhet
een gelijke hoeveelheid
“
appelvruchtviees fiinenvoeg
groentebouillon.
2
ditmetdenoten, krenteneneen
\
paareetlepels van de dranktoe
Scan de QR-code
aande bleekselderij
recept te gaan
Laat 2 minuten sudderen en
OK HD
1
LE
6o KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG