Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

me”



I

A

x

… Sa

HARTIGE GEVULDE APPELS

® cA.20 MINUTEN

voedingswaarde

+ UUR OVENTIJD

per persoon

Ee

Ö BIJGERECHT

320 kcal, vet 15 g (waarvan

verzadigd 7 9), koolhydraten

Æ VOOR 4 PERSONEN

33 g, eiwit 2 g, vezels 4 g,

Ò GEMIDDELD

zout-g

® zonoervreesOF VIS

À

INGREDIËNTEN

brengopsmaakmet zouten

8 kleine rode

Se

2 ap]

appels

peper.

u

Sa!

van y

sap citroen

4. Verwarmde oven voorop

50 g boter

180°C. Zet de appels ineen

m

2 sjalotjes, gesnipperd

ovenschaalenvulze met het

1stengel bleekselderij,

mengsel. Leg steeds een blokje

fijngehakt __

=

boteropde vullingenleg het

25 g blanke hazelnoten of

kapie weeropde appels.

N

5.Gietderestvandedrank

amandelen, grof gehakt

|

2

geer Krenten orrozijnen



=

tl krenten of rozijnen

rondom de appels en dek af met

Wi

|

150 m

witte port, cider

aluminiumfolie. Bak45 minuten

—-

of witte wijn

inde oven en verwijder dan het

u

1bosje ro

arn _

folie. Bakonafgedekt nogcirca

vh

evt maizena

20 minuten verder.

6. Neemde appels met

meloenbolletjessteker

2lepelsuitdeschaalenzetze

aluminiumfolie

opeen ronde schaal. Garneer

pes

metde takjes rozemarijn

BEREIDEN

ensteekinelkeappeleen

1. Snijd de kapjes met de

kleinstukje rozemarijn

steeltjes vande appelsenholde

Bind het overgebleven

appels uit met de bolletiessteker

appelvocht eventueel met

Houd de bolletjes appel apart in

wat aangelengde maizenaen

water met citroensap.

serveer ineen schaaltje erbij.

L

.

2. Verhit leetlepel boteren fruit

hierinde sjalot en bleekselderij

[Li

wm

1h

dr

circa 5minutenopeenloge

Tip

er"

stand zacht en lichtbruin

=

Vervang de drank door

h

3. Snijdintussenhet

een gelijke hoeveelheid



appelvruchtviees fiinenvoeg

groentebouillon.

2

ditmetdenoten, krenteneneen

\

paareetlepels van de dranktoe

Scan de QR-code

aande bleekselderij

recept te gaan

Laat 2 minuten sudderen en

OK HD

1

LE

6o KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG