Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 98


Hier is pagina 98 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 98 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 98

ZALM EN CROÛTE MET GEITENKAAS EN TOMAAT ZALMTOMPOUCE © CA. 30 MINUTEN voedingswaarde MET AVOCADO per persoon +30 MINUTEN KOELEN + EN APPERTJES- 1220 kcal, vet 70 g CREME 25 MINUTEN OVENTIJD (waarvan verzadigd 37 g), CP HOOFDGERECHT koolhydraten 859, eiwit 58 g, vezels 7 g, © cA.ISMINUTEN+ 3 VOOR4PERSONEN voedingswaarde per persoon zout 2,4 g 25 MINUTEN OVENTIJD 720 kcal, vet 55 g (waarvan Q UITDAGEND I vis Ö HOOFDGERECHT verzadigd 22 g), koolhydraten 22 g, eiwit 33 g, vezels 3 g, BA VOOR 4 PERSONEN zout 1,4 g INGREDIËNTEN BEREIDEN Ì EENVOUDIG 80 g groente p.p. 600 g zalmfilet 1. Verwarmde oven voor op 8 vis 2eetl. grove mosterd 200°C. Depde zalmdroog. & zongedroogde tomaten Rolhetdeeguitopeen met INGREDIËNTEN 2. Verlaag de oventemperatuur op olie, in stukjes bloem bestoven werkvlakuit 4 plakjes bladerdeeg. naar 180°C. Verdeelde toteendunne, vierkante lap. eetl. dille of bieslook, gehakt ontdooid zalmin4 portiesenleginde 150 g zachte geitenkaas, Legde zalminhet midden ovenschaal. Bestrooi metde verkruimeld Lei, losgeklopt ophetdeeg. Bestrijkde 500 g zalmfilet viskruiden en besprenkel met Zeieren, losgeklopt bovenkant vande vis met Ltheel. viskruiden de arachideolie. Gaarde zalm de mosterden verdeelde voor het deeg: 2 eetl. arachideolie circa 12 minuten inhet midden 400 g bloem tomaten, dilleen geitenkaas 1 avocado, vande oven. + extra om te bestuiven erover. geschild en in plakjes 3. Besprenkel de avocadomet 200 g koude boter, in blokjes 2. Bestrijkhetdeegomde zalm heen metei. Vouwhet ap van | citroen leetlepel citroensap. Meng Ya komkommer, derestvanhetcitroensap keukenmachine deeg alseen pakketje om vershoudfolie devis en drukde randen in kleine blokjes eneen beetje zout doorde 200 q crème fraîche komkommer. Meng de crème eukenpapier aan. Leg het pakket met de 100 ml yoghurt fraîche met yoghurt, kappertjes deegroller naad naar benedenopde eetl. kappertjes en wat peper. bakplaat met bakpapier bakplaat. bieslook, fijngehakt 4. Halveerde plakjes evt uitsteekvormpje 3. Rolhetoverige deeg bladerdeeg horizontaal. Leg uitensteekeventueel VOORBEREIDEN bakplaat, ingevet deonderkantenop borden. sterreneruit. Bestrijkdeze ovenschaal, ingevet Verdeel daarover dezalmmet 1. Begin methet korstdeeg. Mix sterrenen de bovenkant dekoppertjescrèmeen leg de bloem met een snuf zouten vanhet deeg meteien plak BEREIDEN dooropde bovenkanten van het deboterineen keukenmachine desterrenerop. Bakde 1. Verwarm de oven voorop deeg. Serveerdeovocadoen totdat de boter door de bloem is verpakte zalm inhet midden 200°C. Legde plakjes deeg op komkommererbijop het borden opgenomen. Ditkan eventueel vandeovenin20-25 debakplaat. Bestriikzemetei garneer metde bieslook. ookmeteen koele hand. minuten goudbruin en gaor. en prik gaatjes inhet deeg. Bak 2. Doe het bloemmengsel in Laatietsafkoelen voorhet ” inde ovenincirca 12 minuten Scan de QR-code eenkomenmaakinhet midden aansnijden. Lekker meteen goudbruinengaar. Laat om naar het een kuiltje. Giethier 50 mlkoud groene salade. recept te gaan afkoelen. water bijen kneed door. Voeg dan nog 50 ml koud water in gedeeltentoeenkneedtothet TIPS ee is opgenomen. = Gebruik een lap ONEINDIG VARIËREN 3. Bestuif het werkvlak met croissantdeeg of koelvers Met het idee van zo'n tompouce kun je eindeloos bloemen kneed hetdeeg verder bladerdeeg in plaats van variëren. Wat past er niet tussen twee plakjes bladerdeeg? tot een gladde bal. Kneed niet zelfgemaakt deeg. Makkelijk om te maken en het ziet er al snel spectaculair te lang door, dan smelt de boter. = Vervang de mosterd door uit op je bord. Deze tompouce kan ook prima als voor- Verpakhetdeegin folie en laat kruidenboter. 20-30 minuten rusten inde of tussengerecht: halveer de deegplakjes verticaal en neem gewoon de helft van de rest van de ingredienten. koelkast. Met een zoete vulling trouwens ook heel lekker als toetje. 102 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 98