Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 98
Hier is pagina 98 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ZALM EN CROÛTE
MET GEITENKAAS EN TOMAAT
ZALMTOMPOUCE
© CA. 30 MINUTEN
voedingswaarde
MET AVOCADO
per persoon
+30 MINUTEN KOELEN +
EN
APPERTJES-
1220 kcal, vet 70 g
CREME
25 MINUTEN OVENTIJD
(waarvan verzadigd 37 g),
CP HOOFDGERECHT
koolhydraten 859,
eiwit 58 g, vezels 7 g,
© cA.ISMINUTEN+
3 VOOR4PERSONEN
voedingswaarde per persoon
zout 2,4 g
25 MINUTEN OVENTIJD
720 kcal, vet 55 g (waarvan
Q UITDAGEND
I vis
Ö HOOFDGERECHT
verzadigd 22 g), koolhydraten
22 g, eiwit 33 g, vezels 3 g,
BA VOOR 4 PERSONEN
zout 1,4 g
INGREDIËNTEN
BEREIDEN
Ì EENVOUDIG
80 g groente p.p.
600 g zalmfilet
1. Verwarmde oven voor op
8 vis
2eetl. grove mosterd
200°C. Depde zalmdroog.
& zongedroogde tomaten
Rolhetdeeguitopeen met
INGREDIËNTEN
2. Verlaag de oventemperatuur
op olie, in stukjes
bloem bestoven werkvlakuit
4 plakjes bladerdeeg.
naar 180°C. Verdeelde
toteendunne, vierkante lap.
eetl. dille of bieslook, gehakt
ontdooid
zalmin4 portiesenleginde
150 g zachte geitenkaas,
Legde zalminhet midden
ovenschaal. Bestrooi metde
verkruimeld
Lei, losgeklopt
ophetdeeg. Bestrijkde
500 g zalmfilet
viskruiden en besprenkel met
Zeieren, losgeklopt
bovenkant vande vis met
Ltheel. viskruiden
de arachideolie. Gaarde zalm
de mosterden verdeelde
voor het deeg:
2 eetl. arachideolie
circa 12 minuten inhet midden
400 g bloem
tomaten, dilleen geitenkaas
1 avocado,
vande oven.
+ extra om te bestuiven
erover.
geschild en in plakjes
3. Besprenkel de avocadomet
200 g koude boter, in blokjes
2. Bestrijkhetdeegomde
zalm heen metei. Vouwhet
ap van | citroen
leetlepel citroensap. Meng
Ya komkommer,
derestvanhetcitroensap
keukenmachine
deeg alseen pakketje om
vershoudfolie
devis en drukde randen
in kleine blokjes
eneen beetje zout doorde
200 q crème fraîche
komkommer. Meng de crème
eukenpapier
aan. Leg het pakket met de
100 ml yoghurt
fraîche met yoghurt, kappertjes
deegroller
naad naar benedenopde
eetl. kappertjes
en wat peper.
bakplaat met bakpapier
bakplaat.
bieslook, fijngehakt
4. Halveerde plakjes
evt uitsteekvormpje
3. Rolhetoverige deeg
bladerdeeg horizontaal. Leg
uitensteekeventueel
VOORBEREIDEN
bakplaat, ingevet
deonderkantenop borden.
sterreneruit. Bestrijkdeze
ovenschaal, ingevet
Verdeel daarover dezalmmet
1. Begin methet korstdeeg. Mix
sterrenen de bovenkant
dekoppertjescrèmeen leg
de bloem met een snuf zouten
vanhet deeg meteien plak
BEREIDEN
dooropde bovenkanten van het
deboterineen keukenmachine
desterrenerop. Bakde
1. Verwarm de oven voorop
deeg. Serveerdeovocadoen
totdat de boter door de bloem is
verpakte zalm inhet midden
200°C. Legde plakjes deeg op
komkommererbijop het borden
opgenomen. Ditkan eventueel
vandeovenin20-25
debakplaat. Bestriikzemetei
garneer metde bieslook.
ookmeteen koele hand.
minuten goudbruin en gaor.
en prik gaatjes inhet deeg. Bak
2. Doe het bloemmengsel in
Laatietsafkoelen voorhet
”
inde ovenincirca 12 minuten
Scan de QR-code
eenkomenmaakinhet midden
aansnijden. Lekker meteen
goudbruinengaar. Laat
om naar het
een kuiltje. Giethier 50 mlkoud
groene salade.
recept te gaan
afkoelen.
water bijen kneed door. Voeg
dan nog 50 ml koud water in
gedeeltentoeenkneedtothet
TIPS
ee
is opgenomen.
= Gebruik een lap
ONEINDIG VARIËREN
3. Bestuif het werkvlak met
croissantdeeg of koelvers
Met het idee van zo'n tompouce kun je eindeloos
bloemen kneed hetdeeg verder
bladerdeeg in plaats van
variëren. Wat past er niet tussen twee plakjes bladerdeeg?
tot een gladde bal. Kneed niet
zelfgemaakt deeg.
Makkelijk om te maken en het ziet er al snel spectaculair
te lang door, dan smelt de boter.
= Vervang de mosterd door
uit op je bord. Deze tompouce kan ook prima als voor-
Verpakhetdeegin folie en laat
kruidenboter.
20-30 minuten rusten inde
of tussengerecht: halveer de deegplakjes verticaal en
neem gewoon de helft van de rest van de ingredienten.
koelkast.
Met een zoete vulling trouwens ook heel lekker als toetje.
102 KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG