Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 98




Hier is pagina 98 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ZALM EN CROÛTE

MET GEITENKAAS EN TOMAAT

ZALMTOMPOUCE

© CA. 30 MINUTEN

voedingswaarde

MET AVOCADO

per persoon

+30 MINUTEN KOELEN +

EN

APPERTJES-

1220 kcal, vet 70 g

CREME

25 MINUTEN OVENTIJD

(waarvan verzadigd 37 g),

CP HOOFDGERECHT

koolhydraten 859,

eiwit 58 g, vezels 7 g,

© cA.ISMINUTEN+

3 VOOR4PERSONEN

voedingswaarde per persoon

zout 2,4 g

25 MINUTEN OVENTIJD

720 kcal, vet 55 g (waarvan

Q UITDAGEND

I vis

Ö HOOFDGERECHT

verzadigd 22 g), koolhydraten

22 g, eiwit 33 g, vezels 3 g,

BA VOOR 4 PERSONEN

zout 1,4 g

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

Ì EENVOUDIG

80 g groente p.p.

600 g zalmfilet

1. Verwarmde oven voor op

8 vis

2eetl. grove mosterd

200°C. Depde zalmdroog.

& zongedroogde tomaten

Rolhetdeeguitopeen met

INGREDIËNTEN

2. Verlaag de oventemperatuur

op olie, in stukjes

bloem bestoven werkvlakuit

4 plakjes bladerdeeg.

naar 180°C. Verdeelde

toteendunne, vierkante lap.

eetl. dille of bieslook, gehakt

ontdooid

zalmin4 portiesenleginde

150 g zachte geitenkaas,

Legde zalminhet midden

ovenschaal. Bestrooi metde

verkruimeld

Lei, losgeklopt

ophetdeeg. Bestrijkde

500 g zalmfilet

viskruiden en besprenkel met

Zeieren, losgeklopt

bovenkant vande vis met

Ltheel. viskruiden

de arachideolie. Gaarde zalm

de mosterden verdeelde

voor het deeg:

2 eetl. arachideolie

circa 12 minuten inhet midden

400 g bloem

tomaten, dilleen geitenkaas

1 avocado,

vande oven.

+ extra om te bestuiven

erover.

geschild en in plakjes

3. Besprenkel de avocadomet

200 g koude boter, in blokjes

2. Bestrijkhetdeegomde

zalm heen metei. Vouwhet

ap van | citroen

leetlepel citroensap. Meng

Ya komkommer,

derestvanhetcitroensap

keukenmachine

deeg alseen pakketje om

vershoudfolie

devis en drukde randen

in kleine blokjes

eneen beetje zout doorde

200 q crème fraîche

komkommer. Meng de crème

eukenpapier

aan. Leg het pakket met de

100 ml yoghurt

fraîche met yoghurt, kappertjes

deegroller

naad naar benedenopde

eetl. kappertjes

en wat peper.

bakplaat met bakpapier

bakplaat.

bieslook, fijngehakt

4. Halveerde plakjes

evt uitsteekvormpje

3. Rolhetoverige deeg

bladerdeeg horizontaal. Leg

uitensteekeventueel

VOORBEREIDEN

bakplaat, ingevet

deonderkantenop borden.

sterreneruit. Bestrijkdeze

ovenschaal, ingevet

Verdeel daarover dezalmmet

1. Begin methet korstdeeg. Mix

sterrenen de bovenkant

dekoppertjescrèmeen leg

de bloem met een snuf zouten

vanhet deeg meteien plak

BEREIDEN

dooropde bovenkanten van het

deboterineen keukenmachine

desterrenerop. Bakde

1. Verwarm de oven voorop

deeg. Serveerdeovocadoen

totdat de boter door de bloem is

verpakte zalm inhet midden

200°C. Legde plakjes deeg op

komkommererbijop het borden

opgenomen. Ditkan eventueel

vandeovenin20-25

debakplaat. Bestriikzemetei

garneer metde bieslook.

ookmeteen koele hand.

minuten goudbruin en gaor.

en prik gaatjes inhet deeg. Bak

2. Doe het bloemmengsel in

Laatietsafkoelen voorhet



inde ovenincirca 12 minuten

Scan de QR-code

eenkomenmaakinhet midden

aansnijden. Lekker meteen

goudbruinengaar. Laat

om naar het

een kuiltje. Giethier 50 mlkoud

groene salade.

recept te gaan

afkoelen.

water bijen kneed door. Voeg

dan nog 50 ml koud water in

gedeeltentoeenkneedtothet

TIPS

ee

is opgenomen.

= Gebruik een lap

ONEINDIG VARIËREN

3. Bestuif het werkvlak met

croissantdeeg of koelvers

Met het idee van zo'n tompouce kun je eindeloos

bloemen kneed hetdeeg verder

bladerdeeg in plaats van

variëren. Wat past er niet tussen twee plakjes bladerdeeg?

tot een gladde bal. Kneed niet

zelfgemaakt deeg.

Makkelijk om te maken en het ziet er al snel spectaculair

te lang door, dan smelt de boter.

= Vervang de mosterd door

uit op je bord. Deze tompouce kan ook prima als voor-

Verpakhetdeegin folie en laat

kruidenboter.

20-30 minuten rusten inde

of tussengerecht: halveer de deegplakjes verticaal en

neem gewoon de helft van de rest van de ingredienten.

koelkast.

Met een zoete vulling trouwens ook heel lekker als toetje.

102 KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG