Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 98
Hier is pagina 98 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 98 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 98
ZALM EN CROÛTE MET GEITENKAAS EN TOMAAT ZALMTOMPOUCE © CA. 30 MINUTEN voedingswaarde MET AVOCADO per persoon +30 MINUTEN KOELEN + EN APPERTJES- 1220 kcal, vet 70 g CREME 25 MINUTEN OVENTIJD (waarvan verzadigd 37 g), CP HOOFDGERECHT koolhydraten 859, eiwit 58 g, vezels 7 g, © cA.ISMINUTEN+ 3 VOOR4PERSONEN voedingswaarde per persoon zout 2,4 g 25 MINUTEN OVENTIJD 720 kcal, vet 55 g (waarvan Q UITDAGEND I vis Ö HOOFDGERECHT verzadigd 22 g), koolhydraten 22 g, eiwit 33 g, vezels 3 g, BA VOOR 4 PERSONEN zout 1,4 g INGREDIËNTEN BEREIDEN Ì EENVOUDIG 80 g groente p.p. 600 g zalmfilet 1. Verwarmde oven voor op 8 vis 2eetl. grove mosterd 200°C. Depde zalmdroog. & zongedroogde tomaten Rolhetdeeguitopeen met INGREDIËNTEN 2. Verlaag de oventemperatuur op olie, in stukjes bloem bestoven werkvlakuit 4 plakjes bladerdeeg. naar 180°C. Verdeelde toteendunne, vierkante lap. eetl. dille of bieslook, gehakt ontdooid zalmin4 portiesenleginde 150 g zachte geitenkaas, Legde zalminhet midden ovenschaal. Bestrooi metde verkruimeld Lei, losgeklopt ophetdeeg. Bestrijkde 500 g zalmfilet viskruiden en besprenkel met Zeieren, losgeklopt bovenkant vande vis met Ltheel. viskruiden de arachideolie. Gaarde zalm de mosterden verdeelde voor het deeg: 2 eetl. arachideolie circa 12 minuten inhet midden 400 g bloem tomaten, dilleen geitenkaas 1 avocado, vande oven. + extra om te bestuiven erover. geschild en in plakjes 3. Besprenkel de avocadomet 200 g koude boter, in blokjes 2. Bestrijkhetdeegomde zalm heen metei. Vouwhet ap van | citroen leetlepel citroensap. Meng Ya komkommer, derestvanhetcitroensap keukenmachine deeg alseen pakketje om vershoudfolie devis en drukde randen in kleine blokjes eneen beetje zout doorde 200 q crème fraîche komkommer. Meng de crème eukenpapier aan. Leg het pakket met de 100 ml yoghurt fraîche met yoghurt, kappertjes deegroller naad naar benedenopde eetl. kappertjes en wat peper. bakplaat met bakpapier bakplaat. bieslook, fijngehakt 4. Halveerde plakjes evt uitsteekvormpje 3. Rolhetoverige deeg bladerdeeg horizontaal. Leg uitensteekeventueel VOORBEREIDEN bakplaat, ingevet deonderkantenop borden. sterreneruit. Bestrijkdeze ovenschaal, ingevet Verdeel daarover dezalmmet 1. Begin methet korstdeeg. Mix sterrenen de bovenkant dekoppertjescrèmeen leg de bloem met een snuf zouten vanhet deeg meteien plak BEREIDEN dooropde bovenkanten van het deboterineen keukenmachine desterrenerop. Bakde 1. Verwarm de oven voorop deeg. Serveerdeovocadoen totdat de boter door de bloem is verpakte zalm inhet midden 200°C. Legde plakjes deeg op komkommererbijop het borden opgenomen. Ditkan eventueel vandeovenin20-25 debakplaat. Bestriikzemetei garneer metde bieslook. ookmeteen koele hand. minuten goudbruin en gaor. en prik gaatjes inhet deeg. Bak 2. Doe het bloemmengsel in Laatietsafkoelen voorhet ” inde ovenincirca 12 minuten Scan de QR-code eenkomenmaakinhet midden aansnijden. Lekker meteen goudbruinengaar. Laat om naar het een kuiltje. Giethier 50 mlkoud groene salade. recept te gaan afkoelen. water bijen kneed door. Voeg dan nog 50 ml koud water in gedeeltentoeenkneedtothet TIPS ee is opgenomen. = Gebruik een lap ONEINDIG VARIËREN 3. Bestuif het werkvlak met croissantdeeg of koelvers Met het idee van zo'n tompouce kun je eindeloos bloemen kneed hetdeeg verder bladerdeeg in plaats van variëren. Wat past er niet tussen twee plakjes bladerdeeg? tot een gladde bal. Kneed niet zelfgemaakt deeg. Makkelijk om te maken en het ziet er al snel spectaculair te lang door, dan smelt de boter. = Vervang de mosterd door uit op je bord. Deze tompouce kan ook prima als voor- Verpakhetdeegin folie en laat kruidenboter. 20-30 minuten rusten inde of tussengerecht: halveer de deegplakjes verticaal en neem gewoon de helft van de rest van de ingredienten. koelkast. Met een zoete vulling trouwens ook heel lekker als toetje. 102 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 98