Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 94




Hier is pagina 94 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

df

A

N

GEVULDE ROSBIEF MET SINAASAPPEL-GLAZE

ken

voedingswaarde per persoon

© CA. 20 MINUTEN

240 kcal

et Bg (waarvan \

rzadigd 29),

N

+25 MINUTEN OVENTIJD

Ihydraten 99, eiwit30g,vezeilsig

Ô HOOFDGERECHT

zout 0,5 g

LA VOOR 4-6PERSONEN

A,

4.

re

>

UITDAGEND

>

INGREDIËNTEN

vlees dicht. Bind de rosbief stevig dicht met

À

7.

750 q ros

bief

keukengaren, zoals bijeen rollade.

va

1 sinaasappel

3. Verwarmde marmelade met de whisky,

#,

v

sap

n

2 sinaa

els

gember, ketchupen derest vanhet

rozemarijn,

ehak

sinaasappelsaptot een glazuur. Kook

1

2

2ee

tl

tach

oten, grof gehakt

1 minuut zachtjes

oor. Bestrijkhet vle

s met

eetl. sinaa

elmarmelade

ld

TE

olijfolie. Broad eerstrondom aanenleg dan

r

eetl. w

ed

isky of brandy

opeen roosteropdebraadslede. Bakcirca

-

—!

ac

verse gember,

10 minuteninhet midden vande oven.

3

SL

ld

1 geraspt

4. Verlaag deoventemperatuur naar

4

3

ket

Up

2

200°C. Neemhetvleesuitdeovenen

ol

fo

ie

#

bestrijkhet met hetsinaasoppelglozuur.

Zet het vlees weer 10 minuten in de

es

raa

ede + r,

oven en bestrijk opnieuw. Steek de

ıkongare

vieesthermometerinderosbiefenzetterug

at »

vie

thermometer

indeoventot een kerntemperatuur van

e

Xe

luminium

45°C (rosé) bereikt is

Er

5. Neemhet vleesuitdeovenenloat

=“

1O minuten rusten onder aluminiumfolie.

BEREIDEN

Bestrijkhet vlees eventueel voor het

L Loot de rosbief op kamertem-

aansnijden met het overgebleven glazuur

peratuur komen. Verwarmde

oven voor op 220°C. Mengde

sinaasappelrasp met l eetlepel

TIP

sinaosoppelsap, de rozemariinen

Liever geen drank? Voeg dan wat extra

ne”

pistachenoten toteen vulling.

sinaasappelsap toe in f

aats van whisky.

2. Legderosbief opeen snijplank

en snijd hem horizontaal net niet

helemaal door. Klap het vlees open

BIED scan de Qn-code

om naar het

en bestrooi met zouten peper.

tecept te gaan

Verdeel de vulling eroveren klap het



GROOT VLEES

#%

n echte kersttradit

een groot stuk vlees om

t

me

1

elkaar te delen. Zo'n rosbief is daar heel

Bi

IN

N

st iet

PTS

gese

ikt voor, maar bet kan ook n

tel

s kleiner

als varkenshaas, bee

he

am,

groot vlee:

ER

vark

arkensfiletrollade.

andeau 9

7

Vaak is het vleesassortiment in de supermarkt

>

rond de

e feestdagen wat groter of is er de

mo;

te

id om een bestelling te plaatsen.

Kijk voor de pr

ze bereidingstijden van elke

vleessoort op de

akking.

is

98 KOOKINSPIRATIE

\

R ELKE DAG