Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 94


Hier is pagina 94 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 94 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 94

df A N GEVULDE ROSBIEF MET SINAASAPPEL-GLAZE ken voedingswaarde per persoon © CA. 20 MINUTEN 240 kcal et Bg (waarvan \ rzadigd 29), N +25 MINUTEN OVENTIJD Ihydraten 99, eiwit30g,vezeilsig Ô HOOFDGERECHT zout 0,5 g LA VOOR 4-6PERSONEN A, 4. re > UITDAGEND > INGREDIËNTEN vlees dicht. Bind de rosbief stevig dicht met À 7. 750 q ros bief keukengaren, zoals bijeen rollade. va 1 sinaasappel 3. Verwarmde marmelade met de whisky, #, v sap n 2 sinaa els gember, ketchupen derest vanhet rozemarijn, ehak sinaasappelsaptot een glazuur. Kook 1 2 2ee tl tach oten, grof gehakt 1 minuut zachtjes oor. Bestrijkhet vle s met eetl. sinaa elmarmelade ld TE olijfolie. Broad eerstrondom aanenleg dan r eetl. w ed isky of brandy opeen roosteropdebraadslede. Bakcirca - —! ac verse gember, 10 minuteninhet midden vande oven. 3 SL ld 1 geraspt 4. Verlaag deoventemperatuur naar 4 3 ket Up 2 200°C. Neemhetvleesuitdeovenen ol fo ie # bestrijkhet met hetsinaasoppelglozuur. Zet het vlees weer 10 minuten in de es raa ede + r, oven en bestrijk opnieuw. Steek de ıkongare vieesthermometerinderosbiefenzetterug at » vie thermometer indeoventot een kerntemperatuur van e Xe luminium 45°C (rosé) bereikt is Er 5. Neemhet vleesuitdeovenenloat =“ 1O minuten rusten onder aluminiumfolie. BEREIDEN Bestrijkhet vlees eventueel voor het L Loot de rosbief op kamertem- aansnijden met het overgebleven glazuur peratuur komen. Verwarmde oven voor op 220°C. Mengde sinaasappelrasp met l eetlepel TIP sinaosoppelsap, de rozemariinen Liever geen drank? Voeg dan wat extra ne” pistachenoten toteen vulling. sinaasappelsap toe in f aats van whisky. 2. Legderosbief opeen snijplank en snijd hem horizontaal net niet helemaal door. Klap het vlees open BIED scan de Qn-code om naar het en bestrooi met zouten peper. tecept te gaan Verdeel de vulling eroveren klap het ” GROOT VLEES #% n echte kersttradit een groot stuk vlees om t me 1 elkaar te delen. Zo'n rosbief is daar heel Bi IN N st iet PTS gese ikt voor, maar bet kan ook n tel s kleiner als varkenshaas, bee he am, groot vlee: ER vark arkensfiletrollade. andeau 9 7 Vaak is het vleesassortiment in de supermarkt > rond de e feestdagen wat groter of is er de mo; te id om een bestelling te plaatsen. Kijk voor de pr ze bereidingstijden van elke vleessoort op de akking. is 98 KOOKINSPIRATIE \ R ELKE DAG

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 94