Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 94
Hier is pagina 94 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
df
A
N
GEVULDE ROSBIEF MET SINAASAPPEL-GLAZE
ken
voedingswaarde per persoon
© CA. 20 MINUTEN
240 kcal
et Bg (waarvan \
rzadigd 29),
N
+25 MINUTEN OVENTIJD
Ihydraten 99, eiwit30g,vezeilsig
Ô HOOFDGERECHT
zout 0,5 g
LA VOOR 4-6PERSONEN
A,
4.
re
>
UITDAGEND
>
INGREDIËNTEN
vlees dicht. Bind de rosbief stevig dicht met
À
7.
750 q ros
bief
keukengaren, zoals bijeen rollade.
va
1 sinaasappel
3. Verwarmde marmelade met de whisky,
#,
v
sap
n
2 sinaa
els
gember, ketchupen derest vanhet
rozemarijn,
ehak
sinaasappelsaptot een glazuur. Kook
1
2
2ee
tl
tach
oten, grof gehakt
1 minuut zachtjes
oor. Bestrijkhet vle
s met
eetl. sinaa
elmarmelade
ld
TE
olijfolie. Broad eerstrondom aanenleg dan
r
eetl. w
ed
isky of brandy
opeen roosteropdebraadslede. Bakcirca
-
—!
ac
verse gember,
10 minuteninhet midden vande oven.
3
SL
ld
1 geraspt
4. Verlaag deoventemperatuur naar
4
3
ket
Up
2
200°C. Neemhetvleesuitdeovenen
ol
fo
ie
#
bestrijkhet met hetsinaasoppelglozuur.
Zet het vlees weer 10 minuten in de
es
raa
ede + r,
oven en bestrijk opnieuw. Steek de
ıkongare
vieesthermometerinderosbiefenzetterug
at »
vie
thermometer
indeoventot een kerntemperatuur van
e
Xe
luminium
45°C (rosé) bereikt is
Er
5. Neemhet vleesuitdeovenenloat
=“
1O minuten rusten onder aluminiumfolie.
BEREIDEN
Bestrijkhet vlees eventueel voor het
L Loot de rosbief op kamertem-
aansnijden met het overgebleven glazuur
peratuur komen. Verwarmde
oven voor op 220°C. Mengde
sinaasappelrasp met l eetlepel
TIP
sinaosoppelsap, de rozemariinen
Liever geen drank? Voeg dan wat extra
ne”
pistachenoten toteen vulling.
sinaasappelsap toe in f
aats van whisky.
2. Legderosbief opeen snijplank
en snijd hem horizontaal net niet
helemaal door. Klap het vlees open
BIED scan de Qn-code
om naar het
en bestrooi met zouten peper.
tecept te gaan
Verdeel de vulling eroveren klap het
”
GROOT VLEES
#%
n echte kersttradit
een groot stuk vlees om
t
me
1
elkaar te delen. Zo'n rosbief is daar heel
Bi
IN
N
st iet
PTS
gese
ikt voor, maar bet kan ook n
tel
s kleiner
als varkenshaas, bee
he
am,
groot vlee:
ER
vark
arkensfiletrollade.
andeau 9
7
Vaak is het vleesassortiment in de supermarkt
>
rond de
e feestdagen wat groter of is er de
mo;
te
id om een bestelling te plaatsen.
Kijk voor de pr
ze bereidingstijden van elke
vleessoort op de
akking.
is
98 KOOKINSPIRATIE
\
R ELKE DAG