Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 94
Hier is pagina 94 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 94 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 94
df A N GEVULDE ROSBIEF MET SINAASAPPEL-GLAZE ken voedingswaarde per persoon © CA. 20 MINUTEN 240 kcal et Bg (waarvan \ rzadigd 29), N +25 MINUTEN OVENTIJD Ihydraten 99, eiwit30g,vezeilsig Ô HOOFDGERECHT zout 0,5 g LA VOOR 4-6PERSONEN A, 4. re > UITDAGEND > INGREDIËNTEN vlees dicht. Bind de rosbief stevig dicht met À 7. 750 q ros bief keukengaren, zoals bijeen rollade. va 1 sinaasappel 3. Verwarmde marmelade met de whisky, #, v sap n 2 sinaa els gember, ketchupen derest vanhet rozemarijn, ehak sinaasappelsaptot een glazuur. Kook 1 2 2ee tl tach oten, grof gehakt 1 minuut zachtjes oor. Bestrijkhet vle s met eetl. sinaa elmarmelade ld TE olijfolie. Broad eerstrondom aanenleg dan r eetl. w ed isky of brandy opeen roosteropdebraadslede. Bakcirca - —! ac verse gember, 10 minuteninhet midden vande oven. 3 SL ld 1 geraspt 4. Verlaag deoventemperatuur naar 4 3 ket Up 2 200°C. Neemhetvleesuitdeovenen ol fo ie # bestrijkhet met hetsinaasoppelglozuur. Zet het vlees weer 10 minuten in de es raa ede + r, oven en bestrijk opnieuw. Steek de ıkongare vieesthermometerinderosbiefenzetterug at » vie thermometer indeoventot een kerntemperatuur van e Xe luminium 45°C (rosé) bereikt is Er 5. Neemhet vleesuitdeovenenloat =“ 1O minuten rusten onder aluminiumfolie. BEREIDEN Bestrijkhet vlees eventueel voor het L Loot de rosbief op kamertem- aansnijden met het overgebleven glazuur peratuur komen. Verwarmde oven voor op 220°C. Mengde sinaasappelrasp met l eetlepel TIP sinaosoppelsap, de rozemariinen Liever geen drank? Voeg dan wat extra ne” pistachenoten toteen vulling. sinaasappelsap toe in f aats van whisky. 2. Legderosbief opeen snijplank en snijd hem horizontaal net niet helemaal door. Klap het vlees open BIED scan de Qn-code om naar het en bestrooi met zouten peper. tecept te gaan Verdeel de vulling eroveren klap het ” GROOT VLEES #% n echte kersttradit een groot stuk vlees om t me 1 elkaar te delen. Zo'n rosbief is daar heel Bi IN N st iet PTS gese ikt voor, maar bet kan ook n tel s kleiner als varkenshaas, bee he am, groot vlee: ER vark arkensfiletrollade. andeau 9 7 Vaak is het vleesassortiment in de supermarkt > rond de e feestdagen wat groter of is er de mo; te id om een bestelling te plaatsen. Kijk voor de pr ze bereidingstijden van elke vleessoort op de akking. is 98 KOOKINSPIRATIE \ R ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 94