Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KOOKPANEL
©, On ©
HET NAGERECHT VAN ERICA
Bij een kerstdiner hoort natuurlijk een feestelijk dessert. En dat hoeft volgens
Erica helemaal niet ingewikkeld te zijn. Dit nagerecht met perzik, kwark en
„framboos is hiervan hét bewijs.
HOE VIER JIJ KERST?
“Nogeven kijken hoehetdit jaar
In een mooi
loopt, maar meestal bij iemand
anders. Ik ben thuis namelijkal
>
jaren aan het klussen. Daarom
glas is dif toetje
vier ikéén dag kerst bij mijn
ouderssamen met mijn zus en
extra feestelijk’
deandere dagbij vrienden. Dat
neemt overigens niet weg dat ik
altijd zorg voor een kerstboom in
huis. Het ruikt heerlijken maakt
hetthuisdirect gezellig.”
HOE BEREID JE JE VOOR?
a
“Het hangtervonaf hoeveel tijd
en zinwehebben. Het ene jaar
kiezen we voor makkelijk door
een avondjete gourmetten. Het
>
andere jaar gaan we uitgebreid
kokkerellen en maken we
traditionele kerstgerechten. We
verdelen van tevoren de taken
alshetgaatomdeinkopenen
wie wat maakt. Enhet toetje is
wwieso miinding.*
WAAROM IS DIT RECEPT
JOUW FAVORIET?
D
El
*Ikheb dit dessert jaren geleden
df
eens bijeen vriendingegeten
en vond het zólekker. Het is
L
bovendiensupermokkeliikensnel.
Je kunthet vlak voor het diner
klaarmaken en inde koelkast
zetten. Op hetlaatst nogwat
slagroomeropen klaar!”
oo
V4
LE
,
A
nd
a
MET JAM
Wil je nog sneller
klaar zijn? Gebruik
3.
Hé
frambozenjam in plaats
af
as”
van gepureerde (diepvries)
Perzikdroom
frambozen voor het
met frambozensaus
Jrambozenlaagje.
zie pagina 164
Boodschappen 70
2212020