Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KLASSIEKE HOOFDGERECHTEN
VARKENSHAAS
a
pe
MET SPEK EN
PADDENSTOELEN-
SAUS
€
A
© cA.35 MINUTEN
|
4
© HOOFDGERECHT
EF
ÁA VOOR 4 PERSONEN
Q GEMIDDELD
ÿ
=
u
voedingswaarde per persoon
4
WP ;
waarvan
425 kcal, vet 259
verzadig
}
y
d 13 9), ke
N
ydrat
n49
eiwit 429,
s 2g. zout1,7 g
à
>
/h
[7
INGREDIENTEN
L
me
Le
12 pla
KE
kje
ontb:
z
®
Leetl. gedroogde tijm
Y
Á
600 q varkenshaas
leetl. boter
L
GEVULDE POMPOENROLLADE
lteent
k
£
MET GEITENKAAS EN SALIE
2 sislott
£S
n, gesnippe
rc
Kel
250 g ka:
tan)
ampignons,
© 25 MINUTEN
a Zu
schoongeveegd en in plakjes
voedingswaarde per persoon
evt. 50 mil sherry
+80 MINUTEN OVENTIJD
400 kcal, vet 239
250 mi padde
toelen- of
Ô HOOFDGERECHT
(waarvan
zadigd 9 g),
and
& VOOR4PERSONEN
koolhydraten 30 g, eiwit 169
mis
sl
oom
25 r
C GEMIDDELD
vezels 6 g, zout 1,9 q
315 g groente p.p.
aluminiumfolie
® ZONDER VLEES OF VIS
BEREIDEN
INGREDIENTEN
=
1. Verdeel de plakkenspekover
2. Kookintussen de rijst methet
eensnijplanken bestrooi metde
1 flespompoen (ca. 1,2 kg)
bouillonblokje volgens de aanwijzingen
tijm. Legde varkenshaas eropen
L oli
olie
op de verpakking. Verhitdeoverige
rolhetspekom de varkenshaas
100 g 2
vervii
sri
oliffolieineenkoekenpanenbakhierin
roi
Verhit de boter in eenkoekenpan
ebouillonblokie
deuienenknoflookincirca 10 minuten
en bakhierinhetspekopeen
ri
Ip
zacht. Bakdelaatste 5 minuten de
hoge stand incirca 3 minuten
2teentjes knoflook, geperst
pompoenpitten mee.
rondom bruin. Zet de warmtebron
3 eetl. pompoenpitten
3. Neem de pompoen uitde ovenen
f
logerenbakhetvleesincircalO
10g:
se salie, blaa
jes
laat iets afkoelen. Verwijderde pitten
fi
ehakt of
eetl. gedroo:
minutengaar. Keer regelmatig
en hol de pompoen uit, maar laat |
Verpakde varkenshaas in folieen
150 g zachte geïtenkaas,
em vruchtvlees langs de rand zitten.
houd warm. 2. Bakde knoflook,
verkruimeld
Hakhet vruchtvlees fijnen meng met
sjalot enchampignons circa
de rijst, hetuienmengsel, de salie
5 minuten inhet bakvet van
keukengaren
engeitenkoos. Brengopsmaak met
hetvlees. Zet de warmtebron
aluminiumfolie
zouten peper
lagerenblusaf met de sherry.
4. Vulbeide pompoenhelften royaal
Voegde fondtoe en breng aan
BEREIDEN
met het rijstmengselen leg ze
de kook. Voeg deslagroomtoe
1
erv
varmdeovenvoorop
weer opelkaar. Bind keukengaren
enlaat circa 5 minuten inkoken
180°%C. Halveer de pompoen in
eromheenom alles goed bij elkaar
toteen saus. Breng eventueel
delengteenbesprenkelbeide
te houden. Pakde pompoen losjes in
opsmaak met zouten peper.
helften met leetlepel olijfolie.
met aluminiumfolie en bak nog circa
Serveer de varkenshaas met
Rooster de pompoenhelftenop
20 minuten inde oven. Snijd voor
de paddenstoelensaus. Lekker
een bakplaat met het snijvlak
het serveren in plakken. Lekker met
met sperziebonenen gebakken
naar boven in de oven in circa | vur
hasselback-aardappels (pag. 58) en
krieltjes
zacht
eengroene salade.
Boodschappen „7
1
t
12020