Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 43


Hier is pagina 43 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 43 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 43

KLASSIEKE HOOFDGERECHTEN VARKENSHAAS a pe MET SPEK EN PADDENSTOELEN- SAUS € A © cA.35 MINUTEN | 4 © HOOFDGERECHT EF ÁA VOOR 4 PERSONEN Q GEMIDDELD ÿ = u voedingswaarde per persoon 4 WP ; waarvan 425 kcal, vet 259 verzadig } y d 13 9), ke N ydrat n49 eiwit 429, s 2g. zout1,7 g à > /h [7 INGREDIENTEN L me Le 12 pla KE kje ontb: z ® Leetl. gedroogde tijm Y Á 600 q varkenshaas leetl. boter L GEVULDE POMPOENROLLADE lteent k £ MET GEITENKAAS EN SALIE 2 sislott £S n, gesnippe rc Kel 250 g ka: tan) ampignons, © 25 MINUTEN a Zu schoongeveegd en in plakjes voedingswaarde per persoon evt. 50 mil sherry +80 MINUTEN OVENTIJD 400 kcal, vet 239 250 mi padde toelen- of Ô HOOFDGERECHT (waarvan zadigd 9 g), and & VOOR4PERSONEN koolhydraten 30 g, eiwit 169 mis sl oom 25 r C GEMIDDELD vezels 6 g, zout 1,9 q 315 g groente p.p. aluminiumfolie ® ZONDER VLEES OF VIS BEREIDEN INGREDIENTEN = 1. Verdeel de plakkenspekover 2. Kookintussen de rijst methet eensnijplanken bestrooi metde 1 flespompoen (ca. 1,2 kg) bouillonblokje volgens de aanwijzingen tijm. Legde varkenshaas eropen L oli olie op de verpakking. Verhitdeoverige rolhetspekom de varkenshaas 100 g 2 vervii sri oliffolieineenkoekenpanenbakhierin roi Verhit de boter in eenkoekenpan ebouillonblokie deuienenknoflookincirca 10 minuten en bakhierinhetspekopeen ri Ip zacht. Bakdelaatste 5 minuten de hoge stand incirca 3 minuten 2teentjes knoflook, geperst pompoenpitten mee. rondom bruin. Zet de warmtebron 3 eetl. pompoenpitten 3. Neem de pompoen uitde ovenen f logerenbakhetvleesincircalO 10g: se salie, blaa jes laat iets afkoelen. Verwijderde pitten fi ehakt of eetl. gedroo: minutengaar. Keer regelmatig en hol de pompoen uit, maar laat | Verpakde varkenshaas in folieen 150 g zachte geïtenkaas, em vruchtvlees langs de rand zitten. houd warm. 2. Bakde knoflook, verkruimeld Hakhet vruchtvlees fijnen meng met sjalot enchampignons circa de rijst, hetuienmengsel, de salie 5 minuten inhet bakvet van keukengaren engeitenkoos. Brengopsmaak met hetvlees. Zet de warmtebron aluminiumfolie zouten peper lagerenblusaf met de sherry. 4. Vulbeide pompoenhelften royaal Voegde fondtoe en breng aan BEREIDEN met het rijstmengselen leg ze de kook. Voeg deslagroomtoe 1 erv varmdeovenvoorop weer opelkaar. Bind keukengaren enlaat circa 5 minuten inkoken 180°%C. Halveer de pompoen in eromheenom alles goed bij elkaar toteen saus. Breng eventueel delengteenbesprenkelbeide te houden. Pakde pompoen losjes in opsmaak met zouten peper. helften met leetlepel olijfolie. met aluminiumfolie en bak nog circa Serveer de varkenshaas met Rooster de pompoenhelftenop 20 minuten inde oven. Snijd voor de paddenstoelensaus. Lekker een bakplaat met het snijvlak het serveren in plakken. Lekker met met sperziebonenen gebakken naar boven in de oven in circa | vur hasselback-aardappels (pag. 58) en krieltjes zacht eengroene salade. Boodschappen „7 1 t 12020

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 43