Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KLASSIEKE HOOFDGERECHTEN

VARKENSHAAS

a

pe

MET SPEK EN

PADDENSTOELEN-

SAUS



A

© cA.35 MINUTEN

|

4

© HOOFDGERECHT

EF

ÁA VOOR 4 PERSONEN

Q GEMIDDELD

ÿ

=

u

voedingswaarde per persoon

4

WP ;

waarvan

425 kcal, vet 259

verzadig

}

y

d 13 9), ke

N

ydrat

n49

eiwit 429,

s 2g. zout1,7 g

à

>

/h

[7

INGREDIENTEN

L

me

Le

12 pla

KE

kje

ontb:

z

®

Leetl. gedroogde tijm

Y

Á

600 q varkenshaas

leetl. boter

L

GEVULDE POMPOENROLLADE

lteent

k

£

MET GEITENKAAS EN SALIE

2 sislott

£S

n, gesnippe

rc

Kel

250 g ka:

tan)

ampignons,

© 25 MINUTEN

a Zu

schoongeveegd en in plakjes

voedingswaarde per persoon

evt. 50 mil sherry

+80 MINUTEN OVENTIJD

400 kcal, vet 239

250 mi padde

toelen- of

Ô HOOFDGERECHT

(waarvan

zadigd 9 g),

and

& VOOR4PERSONEN

koolhydraten 30 g, eiwit 169

mis

sl

oom

25 r

C GEMIDDELD

vezels 6 g, zout 1,9 q

315 g groente p.p.

aluminiumfolie

® ZONDER VLEES OF VIS

BEREIDEN

INGREDIENTEN

=

1. Verdeel de plakkenspekover

2. Kookintussen de rijst methet

eensnijplanken bestrooi metde

1 flespompoen (ca. 1,2 kg)

bouillonblokje volgens de aanwijzingen

tijm. Legde varkenshaas eropen

L oli

olie

op de verpakking. Verhitdeoverige

rolhetspekom de varkenshaas

100 g 2

vervii

sri

oliffolieineenkoekenpanenbakhierin

roi

Verhit de boter in eenkoekenpan

ebouillonblokie

deuienenknoflookincirca 10 minuten

en bakhierinhetspekopeen

ri

Ip

zacht. Bakdelaatste 5 minuten de

hoge stand incirca 3 minuten

2teentjes knoflook, geperst

pompoenpitten mee.

rondom bruin. Zet de warmtebron

3 eetl. pompoenpitten

3. Neem de pompoen uitde ovenen

f

logerenbakhetvleesincircalO

10g:

se salie, blaa

jes

laat iets afkoelen. Verwijderde pitten

fi

ehakt of

eetl. gedroo:

minutengaar. Keer regelmatig

en hol de pompoen uit, maar laat |

Verpakde varkenshaas in folieen

150 g zachte geïtenkaas,

em vruchtvlees langs de rand zitten.

houd warm. 2. Bakde knoflook,

verkruimeld

Hakhet vruchtvlees fijnen meng met

sjalot enchampignons circa

de rijst, hetuienmengsel, de salie

5 minuten inhet bakvet van

keukengaren

engeitenkoos. Brengopsmaak met

hetvlees. Zet de warmtebron

aluminiumfolie

zouten peper

lagerenblusaf met de sherry.

4. Vulbeide pompoenhelften royaal

Voegde fondtoe en breng aan

BEREIDEN

met het rijstmengselen leg ze

de kook. Voeg deslagroomtoe

1

erv

varmdeovenvoorop

weer opelkaar. Bind keukengaren

enlaat circa 5 minuten inkoken

180°%C. Halveer de pompoen in

eromheenom alles goed bij elkaar

toteen saus. Breng eventueel

delengteenbesprenkelbeide

te houden. Pakde pompoen losjes in

opsmaak met zouten peper.

helften met leetlepel olijfolie.

met aluminiumfolie en bak nog circa

Serveer de varkenshaas met

Rooster de pompoenhelftenop

20 minuten inde oven. Snijd voor

de paddenstoelensaus. Lekker

een bakplaat met het snijvlak

het serveren in plakken. Lekker met

met sperziebonenen gebakken

naar boven in de oven in circa | vur

hasselback-aardappels (pag. 58) en

krieltjes

zacht

eengroene salade.

Boodschappen „7

1

t

12020