Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 43 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 43
KLASSIEKE HOOFDGERECHTEN VARKENSHAAS a pe MET SPEK EN PADDENSTOELEN- SAUS € A © cA.35 MINUTEN | 4 © HOOFDGERECHT EF ÁA VOOR 4 PERSONEN Q GEMIDDELD ÿ = u voedingswaarde per persoon 4 WP ; waarvan 425 kcal, vet 259 verzadig } y d 13 9), ke N ydrat n49 eiwit 429, s 2g. zout1,7 g à > /h [7 INGREDIENTEN L me Le 12 pla KE kje ontb: z ® Leetl. gedroogde tijm Y Á 600 q varkenshaas leetl. boter L GEVULDE POMPOENROLLADE lteent k £ MET GEITENKAAS EN SALIE 2 sislott £S n, gesnippe rc Kel 250 g ka: tan) ampignons, © 25 MINUTEN a Zu schoongeveegd en in plakjes voedingswaarde per persoon evt. 50 mil sherry +80 MINUTEN OVENTIJD 400 kcal, vet 239 250 mi padde toelen- of Ô HOOFDGERECHT (waarvan zadigd 9 g), and & VOOR4PERSONEN koolhydraten 30 g, eiwit 169 mis sl oom 25 r C GEMIDDELD vezels 6 g, zout 1,9 q 315 g groente p.p. aluminiumfolie ® ZONDER VLEES OF VIS BEREIDEN INGREDIENTEN = 1. Verdeel de plakkenspekover 2. Kookintussen de rijst methet eensnijplanken bestrooi metde 1 flespompoen (ca. 1,2 kg) bouillonblokje volgens de aanwijzingen tijm. Legde varkenshaas eropen L oli olie op de verpakking. Verhitdeoverige rolhetspekom de varkenshaas 100 g 2 vervii sri oliffolieineenkoekenpanenbakhierin roi Verhit de boter in eenkoekenpan ebouillonblokie deuienenknoflookincirca 10 minuten en bakhierinhetspekopeen ri Ip zacht. Bakdelaatste 5 minuten de hoge stand incirca 3 minuten 2teentjes knoflook, geperst pompoenpitten mee. rondom bruin. Zet de warmtebron 3 eetl. pompoenpitten 3. Neem de pompoen uitde ovenen f logerenbakhetvleesincircalO 10g: se salie, blaa jes laat iets afkoelen. Verwijderde pitten fi ehakt of eetl. gedroo: minutengaar. Keer regelmatig en hol de pompoen uit, maar laat | Verpakde varkenshaas in folieen 150 g zachte geïtenkaas, em vruchtvlees langs de rand zitten. houd warm. 2. Bakde knoflook, verkruimeld Hakhet vruchtvlees fijnen meng met sjalot enchampignons circa de rijst, hetuienmengsel, de salie 5 minuten inhet bakvet van keukengaren engeitenkoos. Brengopsmaak met hetvlees. Zet de warmtebron aluminiumfolie zouten peper lagerenblusaf met de sherry. 4. Vulbeide pompoenhelften royaal Voegde fondtoe en breng aan BEREIDEN met het rijstmengselen leg ze de kook. Voeg deslagroomtoe 1 erv varmdeovenvoorop weer opelkaar. Bind keukengaren enlaat circa 5 minuten inkoken 180°%C. Halveer de pompoen in eromheenom alles goed bij elkaar toteen saus. Breng eventueel delengteenbesprenkelbeide te houden. Pakde pompoen losjes in opsmaak met zouten peper. helften met leetlepel olijfolie. met aluminiumfolie en bak nog circa Serveer de varkenshaas met Rooster de pompoenhelftenop 20 minuten inde oven. Snijd voor de paddenstoelensaus. Lekker een bakplaat met het snijvlak het serveren in plakken. Lekker met met sperziebonenen gebakken naar boven in de oven in circa | vur hasselback-aardappels (pag. 58) en krieltjes zacht eengroene salade. Boodschappen „7 1 t 12020
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 43