Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 160
Hier is pagina 160 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Mn”
“
Û
rr ar
„ee
SCONES MET
4
GC
CRANBERRY-
WAFELS MET
SINAASAPPEL-
VRUCHTEN-
JAM
TOPPING
© CA. 15 MINUTEN +
© ca. 35 MINUTEN
voedingswaarde per stuk
voedingswaarde per stuk
10 MINUTEN OVENTIJD
290 kcal, vet 8 g
D GEBAKOFNAGERECHT
150 kcal, vet 4 g
À oNTauT-0oF
(waarvan verzadigd 6 g),
@ VOORCA.ISSTUKS
{waarvan verzadigd 2 g),
koolhydraten 46 g,
koolhydraten 23 9, eiwitSg,
BRUNCHGERECHT
© GEMIDDELD
(B, VOOR4-6STUKS
eiwit 6 g, vezels 2 g,
vezels Ì g, zout Ol g
zout 0,6 g
QC GEMIDDELD
INGREDIËNTEN
een kom en maakeen kuiltje
INGREDIËNTEN
botererdoor. 2. Klop ineen
1
22
elfrijzend
km:
inhet midden. 2. Klopineen
250 q bloem
vetvrije komde eiwitten
1 theel. bakpoeder
andere kom het ei los met de
LS eetl. bakpoeder
tot zachte pieken. Klop niet
2 eetl. suiker of witte
melken houd leetlepel vandit
4 eieren, gesplitst
te verdoor, dan wordende
basterdsuiker
mengsel apart. Giet de rest bij
50 9 witte basterdsuiker
wafels taai. Spatel de helft
50 g boter
het meelmengselen meng met
teetl. gestampte muisjes of
vande eiwitten luchtigdoor
lei
een vorkerdoorheen. Kneed
Ys theel. gemalen steranijs
hetbeslag. Voeg daarna
75 mi (karnejmelk
hetdeeggoeddoor. Voegnog
250 ml melk
derestvandeeiwittentoe
bloem, om te bestuiven
wat bloem toe als het deeg
50 q boter, gesmolten
enspatel deze ookluchtig
1 potje cranberrycompote
te plakkerig is. Rol 4-6 gelijke
boter, om in te vetten of
erdoor, 3. Verwarm het
rasp en sap van Ì sinaasappel
bolletjes van het deeg. Verdeel
bakspray (bakproducten)
wafelijzer op halve stand.
evt 2 eetl. sinaasappellikeur
ze overde bakplaaten druk
1 blik vlaafvulling aardbei
Vethetinenschepwat
of kers
of rode port
plat tot circa 2,5 cm hoog.
wafelbeslaginhetijzer. Bak
125 mi crème fraîche
3. Bestrijk met het eimengsel
poedersuiker,
de wafels in 4-5 minuten
enbakdesconesindeoven
om te bestrooien
goudbruin. 4. Verwarmde
bakplaat, ingevet
in8-10 minuten goudgeel
vlaaivulling tot lauwwarm.
wafelijzer
Serveer de warme wofels
engaor. Legopeen rooster
BEREIDEN
enlaateenbeetje afkoelen.
metde vruchtentoppingen
1 Verwarmde oven voorop
4. Verwormintussen de
BEREIDEN
bestrooi met poedersuiker.
220°C. Menghet bakmeel met
cranberrycompote met de
1.Klop de bloem met de
debakpoeder, suikereneen
sinaasappelrasp, -sopen
bakpoeder, eidooiers, suiker,
TIP
snufje zout. Voeg de botertoe
kikeur zonderte koken. Serveer
gestompte muisjes, eensnuf
Gebruik 300 ml karnemelk,
en wrijf metde vingertoppen
met de crème fraîche bij de
zout en de melk tot een glad
bierdoor worden de wafels
scones.
iets zachter.
tot fijn kruim. Schep het in
beslag. Meng de gesmolten
PERZIKDROOM MET FRAMBOZENSAUS
Ja”
© cA.25MINUTEN
BEREIDEN
ed
+1UURKOELEN
Kook 250 gram diepvriesframbozen met 50 gram suikeren 2eetlepels
Ü NAGERECHT
wateralroerend4-5 minuten. Wrijfde vruchtenpureedooreenzeefen
laatafkoelen. Pureer 400 gram uitgelekte perzikpartjes uit blikmet
Æ VOOR4 PERSONEN
een staafmixer. Schep in 4 glazen steeds een laagie vanillekwark (in
À.
Q EENVOUDIG
totaal 450 gram kwark) met daarop een loagie perzikmoes. Vervolg met
weereenlaagie vanillekwark met daorop een laagje frambozensaus.
2
voedingswaarde per persoon
Herhaaltothetglos volis. Eindigmet perzikmoes en paar druppels
435 kcal, vet 23 9 (waarvan
frambozensaus. Beweeg een satéprikker door de perziklaag zodat
verzadigd 15 g), koolhydraten
een swirlontstaat. Zet deglazen circa Ì uurinde koelkast. Klop 200 ml
39 g, eiwit 15 g, vezels 2 g,
slagroom stijf met 25 gram suiker. Garneerdeglazen eventueelmeteen
zout 0,29
paar verse frambozen enserveer met de slagroom.
164 KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG