Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 160




Hier is pagina 160 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Mn”



Û

rr ar

„ee

SCONES MET

4

GC

CRANBERRY-

WAFELS MET

SINAASAPPEL-

VRUCHTEN-

JAM

TOPPING

© CA. 15 MINUTEN +

© ca. 35 MINUTEN

voedingswaarde per stuk

voedingswaarde per stuk

10 MINUTEN OVENTIJD

290 kcal, vet 8 g

D GEBAKOFNAGERECHT

150 kcal, vet 4 g

À oNTauT-0oF

(waarvan verzadigd 6 g),

@ VOORCA.ISSTUKS

{waarvan verzadigd 2 g),

koolhydraten 46 g,

koolhydraten 23 9, eiwitSg,

BRUNCHGERECHT

© GEMIDDELD

(B, VOOR4-6STUKS

eiwit 6 g, vezels 2 g,

vezels Ì g, zout Ol g

zout 0,6 g

QC GEMIDDELD

INGREDIËNTEN

een kom en maakeen kuiltje

INGREDIËNTEN

botererdoor. 2. Klop ineen

1

22

elfrijzend

km:

inhet midden. 2. Klopineen

250 q bloem

vetvrije komde eiwitten

1 theel. bakpoeder

andere kom het ei los met de

LS eetl. bakpoeder

tot zachte pieken. Klop niet

2 eetl. suiker of witte

melken houd leetlepel vandit

4 eieren, gesplitst

te verdoor, dan wordende

basterdsuiker

mengsel apart. Giet de rest bij

50 9 witte basterdsuiker

wafels taai. Spatel de helft

50 g boter

het meelmengselen meng met

teetl. gestampte muisjes of

vande eiwitten luchtigdoor

lei

een vorkerdoorheen. Kneed

Ys theel. gemalen steranijs

hetbeslag. Voeg daarna

75 mi (karnejmelk

hetdeeggoeddoor. Voegnog

250 ml melk

derestvandeeiwittentoe

bloem, om te bestuiven

wat bloem toe als het deeg

50 q boter, gesmolten

enspatel deze ookluchtig

1 potje cranberrycompote

te plakkerig is. Rol 4-6 gelijke

boter, om in te vetten of

erdoor, 3. Verwarm het

rasp en sap van Ì sinaasappel

bolletjes van het deeg. Verdeel

bakspray (bakproducten)

wafelijzer op halve stand.

evt 2 eetl. sinaasappellikeur

ze overde bakplaaten druk

1 blik vlaafvulling aardbei

Vethetinenschepwat

of kers

of rode port

plat tot circa 2,5 cm hoog.

wafelbeslaginhetijzer. Bak

125 mi crème fraîche

3. Bestrijk met het eimengsel

poedersuiker,

de wafels in 4-5 minuten

enbakdesconesindeoven

om te bestrooien

goudbruin. 4. Verwarmde

bakplaat, ingevet

in8-10 minuten goudgeel

vlaaivulling tot lauwwarm.

wafelijzer

Serveer de warme wofels

engaor. Legopeen rooster

BEREIDEN

enlaateenbeetje afkoelen.

metde vruchtentoppingen

1 Verwarmde oven voorop

4. Verwormintussen de

BEREIDEN

bestrooi met poedersuiker.

220°C. Menghet bakmeel met

cranberrycompote met de

1.Klop de bloem met de

debakpoeder, suikereneen

sinaasappelrasp, -sopen

bakpoeder, eidooiers, suiker,

TIP

snufje zout. Voeg de botertoe

kikeur zonderte koken. Serveer

gestompte muisjes, eensnuf

Gebruik 300 ml karnemelk,

en wrijf metde vingertoppen

met de crème fraîche bij de

zout en de melk tot een glad

bierdoor worden de wafels

scones.

iets zachter.

tot fijn kruim. Schep het in

beslag. Meng de gesmolten

PERZIKDROOM MET FRAMBOZENSAUS

Ja”

© cA.25MINUTEN

BEREIDEN

ed

+1UURKOELEN

Kook 250 gram diepvriesframbozen met 50 gram suikeren 2eetlepels

Ü NAGERECHT

wateralroerend4-5 minuten. Wrijfde vruchtenpureedooreenzeefen

laatafkoelen. Pureer 400 gram uitgelekte perzikpartjes uit blikmet

Æ VOOR4 PERSONEN

een staafmixer. Schep in 4 glazen steeds een laagie vanillekwark (in

À.

Q EENVOUDIG

totaal 450 gram kwark) met daarop een loagie perzikmoes. Vervolg met

weereenlaagie vanillekwark met daorop een laagje frambozensaus.

2

voedingswaarde per persoon

Herhaaltothetglos volis. Eindigmet perzikmoes en paar druppels

435 kcal, vet 23 9 (waarvan

frambozensaus. Beweeg een satéprikker door de perziklaag zodat

verzadigd 15 g), koolhydraten

een swirlontstaat. Zet deglazen circa Ì uurinde koelkast. Klop 200 ml

39 g, eiwit 15 g, vezels 2 g,

slagroom stijf met 25 gram suiker. Garneerdeglazen eventueelmeteen

zout 0,29

paar verse frambozen enserveer met de slagroom.

164 KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG