Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 160
Hier is pagina 160 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 160 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 160
Mn” “ Û rr ar „ee SCONES MET 4 GC CRANBERRY- WAFELS MET SINAASAPPEL- VRUCHTEN- JAM TOPPING © CA. 15 MINUTEN + © ca. 35 MINUTEN voedingswaarde per stuk voedingswaarde per stuk 10 MINUTEN OVENTIJD 290 kcal, vet 8 g D GEBAKOFNAGERECHT 150 kcal, vet 4 g À oNTauT-0oF (waarvan verzadigd 6 g), @ VOORCA.ISSTUKS {waarvan verzadigd 2 g), koolhydraten 46 g, koolhydraten 23 9, eiwitSg, BRUNCHGERECHT © GEMIDDELD (B, VOOR4-6STUKS eiwit 6 g, vezels 2 g, vezels Ì g, zout Ol g zout 0,6 g QC GEMIDDELD INGREDIËNTEN een kom en maakeen kuiltje INGREDIËNTEN botererdoor. 2. Klop ineen 1 22 elfrijzend km: inhet midden. 2. Klopineen 250 q bloem vetvrije komde eiwitten 1 theel. bakpoeder andere kom het ei los met de LS eetl. bakpoeder tot zachte pieken. Klop niet 2 eetl. suiker of witte melken houd leetlepel vandit 4 eieren, gesplitst te verdoor, dan wordende basterdsuiker mengsel apart. Giet de rest bij 50 9 witte basterdsuiker wafels taai. Spatel de helft 50 g boter het meelmengselen meng met teetl. gestampte muisjes of vande eiwitten luchtigdoor lei een vorkerdoorheen. Kneed Ys theel. gemalen steranijs hetbeslag. Voeg daarna 75 mi (karnejmelk hetdeeggoeddoor. Voegnog 250 ml melk derestvandeeiwittentoe bloem, om te bestuiven wat bloem toe als het deeg 50 q boter, gesmolten enspatel deze ookluchtig 1 potje cranberrycompote te plakkerig is. Rol 4-6 gelijke boter, om in te vetten of erdoor, 3. Verwarm het rasp en sap van Ì sinaasappel bolletjes van het deeg. Verdeel bakspray (bakproducten) wafelijzer op halve stand. evt 2 eetl. sinaasappellikeur ze overde bakplaaten druk 1 blik vlaafvulling aardbei Vethetinenschepwat of kers of rode port plat tot circa 2,5 cm hoog. wafelbeslaginhetijzer. Bak 125 mi crème fraîche 3. Bestrijk met het eimengsel poedersuiker, de wafels in 4-5 minuten enbakdesconesindeoven om te bestrooien goudbruin. 4. Verwarmde bakplaat, ingevet in8-10 minuten goudgeel vlaaivulling tot lauwwarm. wafelijzer Serveer de warme wofels engaor. Legopeen rooster BEREIDEN enlaateenbeetje afkoelen. metde vruchtentoppingen 1 Verwarmde oven voorop 4. Verwormintussen de BEREIDEN bestrooi met poedersuiker. 220°C. Menghet bakmeel met cranberrycompote met de 1.Klop de bloem met de debakpoeder, suikereneen sinaasappelrasp, -sopen bakpoeder, eidooiers, suiker, TIP snufje zout. Voeg de botertoe kikeur zonderte koken. Serveer gestompte muisjes, eensnuf Gebruik 300 ml karnemelk, en wrijf metde vingertoppen met de crème fraîche bij de zout en de melk tot een glad bierdoor worden de wafels scones. iets zachter. tot fijn kruim. Schep het in beslag. Meng de gesmolten PERZIKDROOM MET FRAMBOZENSAUS Ja” © cA.25MINUTEN BEREIDEN ed +1UURKOELEN Kook 250 gram diepvriesframbozen met 50 gram suikeren 2eetlepels Ü NAGERECHT wateralroerend4-5 minuten. Wrijfde vruchtenpureedooreenzeefen laatafkoelen. Pureer 400 gram uitgelekte perzikpartjes uit blikmet Æ VOOR4 PERSONEN een staafmixer. Schep in 4 glazen steeds een laagie vanillekwark (in À. Q EENVOUDIG totaal 450 gram kwark) met daarop een loagie perzikmoes. Vervolg met weereenlaagie vanillekwark met daorop een laagje frambozensaus. 2 voedingswaarde per persoon Herhaaltothetglos volis. Eindigmet perzikmoes en paar druppels 435 kcal, vet 23 9 (waarvan frambozensaus. Beweeg een satéprikker door de perziklaag zodat verzadigd 15 g), koolhydraten een swirlontstaat. Zet deglazen circa Ì uurinde koelkast. Klop 200 ml 39 g, eiwit 15 g, vezels 2 g, slagroom stijf met 25 gram suiker. Garneerdeglazen eventueelmeteen zout 0,29 paar verse frambozen enserveer met de slagroom. 164 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 160