Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 121
Hier is pagina 121 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DOSSIER: GOURMET
KIP-ENVELOPJE
AARDAPPELTORTILLA MET GEITENKAAS
EN GEKARAMELLISEERDE UI
MET GARNAAL EN
BASILICUM
© CA. 30 MINUTEN
voedingswaarde per persoon
® CA. 20 MINUTEN
165 kcal, vet9g
{©} GOURMETGERECHT
© GOURMETGERECHT
(waarvan verzadigd 3 9),
3 VOORAPERSONEN
koolhydraten 12 g, eiwit 7 g,
ED VOOR 4 PERSONEN
Ì GEMIDDELD
vezels 2 g, zout 0,5 g
C EENvoupIG
® ZONDER VLEES OF VIS
3 vis
voedingswaarde per persoon
INGREDIËNTEN
VOORBEREIDEN
40 kcal, vet 2 g (waarvan
15 eetl. olijfolie
1. Verhit | eetlepel olie in een pan
2 uien, in ingen
met dikke bodemen fruit hierinde
verzadigd - 9), koolhydraten - g
eiwit 7 g, vezels -g, zout 0,2 9
mespunt suiker
uienringen op middelhoge stand
Ltheel. balsarnicoazijn
ii
ineen paar minuten lichtbruin,
200 g aardappelschijfjes, gegaard
Zetde warmtebron lager, voeg
INGREDIËNTEN
Itheel.tiim
watzoutensuikertoeenbaknog
4 stukjes kipfilet
2 eieren, losgeklopt
iets donkerder. Giet de balsamico
2 grote gepelde garnalen,
50 9 zachte geitenkaas of feta,
erbijenlaat nogeen paar minuten
verbrokkeld
sudderen. Laat afkoelen
horizontaal doorgesneden
4 basilicumblaad)
a
Eel
nn
2. Schepdeaardappelschiifies,
olie
ou
rmetstel
gekaramelliseerde ui, tijmen
eieren door elkaar. Zet
4 cocktailprikkers
ineen schaaltje optafel.
Serveer de verbrokkelde
gourmetstel
geitenkaas apart.
VOORBEREIDEN
Sla de stukjes kip plat met de vlakke
BEREIDEN
kant vaneen koksmes. Bestrooi aon
1. Verhiteen beetje olie
beide kanten met zouten peperen
ineen gourmetpannetje.
legsteeds/2 gornaaleneenblaadie
Schephet
ia
basilicum erop. Vouw de kip dichten
aardappelmengsel even
steekvast meteen prikker, Legopeen
om inhet schaaltje en
schaaltje.
schepeenflinkelepel
ervaninhetpannetie.
BEREIDEN
2. Bestrooi metde
Verhiteenbeetjeolieineengourmet-
geitenkoasenloat
pannetieenbakhierindekipomenom
detortilla ineen paar
bruin. Lekker meteen pikant sausje,
minuten stollen. Keer
zoals ananas=chilisalsa (pag. 126)
eventueel
1
TIP
Vervang de garnaal door een plakje
rauwe ham en neem een blaadje salie
in plaats van basilicum.
Scan de QR-code
em naar het
recept te gaan
(9)! Scan de QR-code
om naar het
recopt te gaan
8
maman
TIP
Gebruik schijfjes zoete aardappel en kook deze 2 minuten voor.
2212020 PF 15