Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 121


Hier is pagina 121 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 121 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 121

DOSSIER: GOURMET KIP-ENVELOPJE AARDAPPELTORTILLA MET GEITENKAAS EN GEKARAMELLISEERDE UI MET GARNAAL EN BASILICUM © CA. 30 MINUTEN voedingswaarde per persoon ® CA. 20 MINUTEN 165 kcal, vet9g {©} GOURMETGERECHT © GOURMETGERECHT (waarvan verzadigd 3 9), 3 VOORAPERSONEN koolhydraten 12 g, eiwit 7 g, ED VOOR 4 PERSONEN Ì GEMIDDELD vezels 2 g, zout 0,5 g C EENvoupIG ® ZONDER VLEES OF VIS 3 vis voedingswaarde per persoon INGREDIËNTEN VOORBEREIDEN 40 kcal, vet 2 g (waarvan 15 eetl. olijfolie 1. Verhit | eetlepel olie in een pan 2 uien, in ingen met dikke bodemen fruit hierinde verzadigd - 9), koolhydraten - g eiwit 7 g, vezels -g, zout 0,2 9 mespunt suiker uienringen op middelhoge stand Ltheel. balsarnicoazijn ii ineen paar minuten lichtbruin, 200 g aardappelschijfjes, gegaard Zetde warmtebron lager, voeg INGREDIËNTEN Itheel.tiim watzoutensuikertoeenbaknog 4 stukjes kipfilet 2 eieren, losgeklopt iets donkerder. Giet de balsamico 2 grote gepelde garnalen, 50 9 zachte geitenkaas of feta, erbijenlaat nogeen paar minuten verbrokkeld sudderen. Laat afkoelen horizontaal doorgesneden 4 basilicumblaad) a Eel nn 2. Schepdeaardappelschiifies, olie ou rmetstel gekaramelliseerde ui, tijmen eieren door elkaar. Zet 4 cocktailprikkers ineen schaaltje optafel. Serveer de verbrokkelde gourmetstel geitenkaas apart. VOORBEREIDEN Sla de stukjes kip plat met de vlakke BEREIDEN kant vaneen koksmes. Bestrooi aon 1. Verhiteen beetje olie beide kanten met zouten peperen ineen gourmetpannetje. legsteeds/2 gornaaleneenblaadie Schephet ia basilicum erop. Vouw de kip dichten aardappelmengsel even steekvast meteen prikker, Legopeen om inhet schaaltje en schaaltje. schepeenflinkelepel ervaninhetpannetie. BEREIDEN 2. Bestrooi metde Verhiteenbeetjeolieineengourmet- geitenkoasenloat pannetieenbakhierindekipomenom detortilla ineen paar bruin. Lekker meteen pikant sausje, minuten stollen. Keer zoals ananas=chilisalsa (pag. 126) eventueel 1 TIP Vervang de garnaal door een plakje rauwe ham en neem een blaadje salie in plaats van basilicum. Scan de QR-code em naar het recept te gaan (9)! Scan de QR-code om naar het recopt te gaan 8 maman TIP Gebruik schijfjes zoete aardappel en kook deze 2 minuten voor. 2212020 PF 15

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 121