Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 121




Hier is pagina 121 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DOSSIER: GOURMET

KIP-ENVELOPJE

AARDAPPELTORTILLA MET GEITENKAAS

EN GEKARAMELLISEERDE UI

MET GARNAAL EN

BASILICUM

© CA. 30 MINUTEN

voedingswaarde per persoon

® CA. 20 MINUTEN

165 kcal, vet9g

{©} GOURMETGERECHT

© GOURMETGERECHT

(waarvan verzadigd 3 9),

3 VOORAPERSONEN

koolhydraten 12 g, eiwit 7 g,

ED VOOR 4 PERSONEN

Ì GEMIDDELD

vezels 2 g, zout 0,5 g

C EENvoupIG

® ZONDER VLEES OF VIS

3 vis

voedingswaarde per persoon

INGREDIËNTEN

VOORBEREIDEN

40 kcal, vet 2 g (waarvan

15 eetl. olijfolie

1. Verhit | eetlepel olie in een pan

2 uien, in ingen

met dikke bodemen fruit hierinde

verzadigd - 9), koolhydraten - g

eiwit 7 g, vezels -g, zout 0,2 9

mespunt suiker

uienringen op middelhoge stand

Ltheel. balsarnicoazijn

ii

ineen paar minuten lichtbruin,

200 g aardappelschijfjes, gegaard

Zetde warmtebron lager, voeg

INGREDIËNTEN

Itheel.tiim

watzoutensuikertoeenbaknog

4 stukjes kipfilet

2 eieren, losgeklopt

iets donkerder. Giet de balsamico

2 grote gepelde garnalen,

50 9 zachte geitenkaas of feta,

erbijenlaat nogeen paar minuten

verbrokkeld

sudderen. Laat afkoelen

horizontaal doorgesneden

4 basilicumblaad)

a

Eel

nn

2. Schepdeaardappelschiifies,

olie

ou

rmetstel

gekaramelliseerde ui, tijmen

eieren door elkaar. Zet

4 cocktailprikkers

ineen schaaltje optafel.

Serveer de verbrokkelde

gourmetstel

geitenkaas apart.

VOORBEREIDEN

Sla de stukjes kip plat met de vlakke

BEREIDEN

kant vaneen koksmes. Bestrooi aon

1. Verhiteen beetje olie

beide kanten met zouten peperen

ineen gourmetpannetje.

legsteeds/2 gornaaleneenblaadie

Schephet

ia

basilicum erop. Vouw de kip dichten

aardappelmengsel even

steekvast meteen prikker, Legopeen

om inhet schaaltje en

schaaltje.

schepeenflinkelepel

ervaninhetpannetie.

BEREIDEN

2. Bestrooi metde

Verhiteenbeetjeolieineengourmet-

geitenkoasenloat

pannetieenbakhierindekipomenom

detortilla ineen paar

bruin. Lekker meteen pikant sausje,

minuten stollen. Keer

zoals ananas=chilisalsa (pag. 126)

eventueel

1

TIP

Vervang de garnaal door een plakje

rauwe ham en neem een blaadje salie

in plaats van basilicum.

Scan de QR-code

em naar het

recept te gaan

(9)! Scan de QR-code

om naar het

recopt te gaan

8

maman

TIP

Gebruik schijfjes zoete aardappel en kook deze 2 minuten voor.

2212020 PF 15