Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 121
Hier is pagina 121 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 121 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 121
DOSSIER: GOURMET KIP-ENVELOPJE AARDAPPELTORTILLA MET GEITENKAAS EN GEKARAMELLISEERDE UI MET GARNAAL EN BASILICUM © CA. 30 MINUTEN voedingswaarde per persoon ® CA. 20 MINUTEN 165 kcal, vet9g {©} GOURMETGERECHT © GOURMETGERECHT (waarvan verzadigd 3 9), 3 VOORAPERSONEN koolhydraten 12 g, eiwit 7 g, ED VOOR 4 PERSONEN Ì GEMIDDELD vezels 2 g, zout 0,5 g C EENvoupIG ® ZONDER VLEES OF VIS 3 vis voedingswaarde per persoon INGREDIËNTEN VOORBEREIDEN 40 kcal, vet 2 g (waarvan 15 eetl. olijfolie 1. Verhit | eetlepel olie in een pan 2 uien, in ingen met dikke bodemen fruit hierinde verzadigd - 9), koolhydraten - g eiwit 7 g, vezels -g, zout 0,2 9 mespunt suiker uienringen op middelhoge stand Ltheel. balsarnicoazijn ii ineen paar minuten lichtbruin, 200 g aardappelschijfjes, gegaard Zetde warmtebron lager, voeg INGREDIËNTEN Itheel.tiim watzoutensuikertoeenbaknog 4 stukjes kipfilet 2 eieren, losgeklopt iets donkerder. Giet de balsamico 2 grote gepelde garnalen, 50 9 zachte geitenkaas of feta, erbijenlaat nogeen paar minuten verbrokkeld sudderen. Laat afkoelen horizontaal doorgesneden 4 basilicumblaad) a Eel nn 2. Schepdeaardappelschiifies, olie ou rmetstel gekaramelliseerde ui, tijmen eieren door elkaar. Zet 4 cocktailprikkers ineen schaaltje optafel. Serveer de verbrokkelde gourmetstel geitenkaas apart. VOORBEREIDEN Sla de stukjes kip plat met de vlakke BEREIDEN kant vaneen koksmes. Bestrooi aon 1. Verhiteen beetje olie beide kanten met zouten peperen ineen gourmetpannetje. legsteeds/2 gornaaleneenblaadie Schephet ia basilicum erop. Vouw de kip dichten aardappelmengsel even steekvast meteen prikker, Legopeen om inhet schaaltje en schaaltje. schepeenflinkelepel ervaninhetpannetie. BEREIDEN 2. Bestrooi metde Verhiteenbeetjeolieineengourmet- geitenkoasenloat pannetieenbakhierindekipomenom detortilla ineen paar bruin. Lekker meteen pikant sausje, minuten stollen. Keer zoals ananas=chilisalsa (pag. 126) eventueel 1 TIP Vervang de garnaal door een plakje rauwe ham en neem een blaadje salie in plaats van basilicum. Scan de QR-code em naar het recept te gaan (9)! Scan de QR-code om naar het recopt te gaan 8 maman TIP Gebruik schijfjes zoete aardappel en kook deze 2 minuten voor. 2212020 PF 15
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 121