Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 110

Hier is pagina 110 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2
&
f
v
}
af
£
va
=
he)
yi
ee:
we
Æ
dei
>
À
N
oi
kn
RE
È
IN
Ns,
DS
54
®
i
sa
à
à
%
a
®
Le
4
"à
en
h
$
à
Vi
ie
‘ à
RN
\
es
À
ze
2
N
L
4
|
id
ar
Fa
BEN
2e
EN
®
RN
ne
N
HASSELBACK
il
%
5
AARDAPPELEN MET
|
4
A
KRUIDENBOTER
(El
x
in d& aardappelklassiekers, die door
Gt
ES
hid
zij
[bijzondere vorm al
jd indruk maakt ©
RSS
eerlijk vol van smaak is.
in
en onen]
N
-1kilo gourmande aardappelen
(AH Excellent)
« 1tl zeezout,
3 Laat de aardappelen in ca. 55 min.
« 150 g kruidenboter
inde oven gaar worden; Bedruppel
» ovenschaal (20 x 30 cm, ingevét)
halverwege met wat gesmolten
kruidenboter uit de ovenschaal.
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
TIP Leg de aardappel tussen de stelen
Boen de aardappelen schoon en
van 2houten pollepels, zo ga je er tijdens
snijd ze in de breedte in dunne schijf-
het insnijden niet helemaal doorheen.
jes van ca. 4 mm, maar laat ze aan de
onderkant aan elkaar zitten. Leg de
Je kunt de aardappelen t/m stap 1
aardappelen in de ovenschaal.
een halve dag van tevoren maken.
Bestrooi met het zeezout.
Bewaar afgedekt in de koelkast.
2 Smelt de kruidenboter in een steelz
pan en giet over de aardappelen. Zorg
BEVAT pp.465kcal! 6 geiwit:26 9 vet,
dater ook boter tussen de inkepingen
waarvan 17 g verz. „48 g koolhydraten,
terechtkomt door de inkepingen een
waarvan 3 g suikers-0.9 gzout
beetje open te houden met een vork.
+ 8g vezels : Prijs p.p. € 1.10