Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 110




Hier is pagina 110 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

&

f

v

}

af

£

va

=

he)

yi

ee:

we

Æ

dei

>

À

N

oi

kn

RE

È

IN

Ns,

DS

54

®

i

sa

à

à

%

a

®

Le

4



en

h

$

à

Vi

ie

‘ à

RN

\

es

À

ze

2

N

L

4

|

id

ar

Fa

BEN

2e

EN

®

RN

ne

N

HASSELBACK

il

%

5

AARDAPPELEN MET

|

4

A

KRUIDENBOTER

(El

x

in d& aardappelklassiekers, die door

Gt

ES

hid

zij

[bijzondere vorm al

jd indruk maakt ©

RSS

eerlijk vol van smaak is.

in

en onen]

N

-1kilo gourmande aardappelen

(AH Excellent)

« 1tl zeezout,

3 Laat de aardappelen in ca. 55 min.

« 150 g kruidenboter

inde oven gaar worden; Bedruppel

» ovenschaal (20 x 30 cm, ingevét)

halverwege met wat gesmolten

kruidenboter uit de ovenschaal.

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

TIP Leg de aardappel tussen de stelen

Boen de aardappelen schoon en

van 2houten pollepels, zo ga je er tijdens

snijd ze in de breedte in dunne schijf-

het insnijden niet helemaal doorheen.

jes van ca. 4 mm, maar laat ze aan de

onderkant aan elkaar zitten. Leg de

Je kunt de aardappelen t/m stap 1

aardappelen in de ovenschaal.

een halve dag van tevoren maken.

Bestrooi met het zeezout.

Bewaar afgedekt in de koelkast.

2 Smelt de kruidenboter in een steelz

pan en giet over de aardappelen. Zorg

BEVAT pp.465kcal! 6 geiwit:26 9 vet,

dater ook boter tussen de inkepingen

waarvan 17 g verz. „48 g koolhydraten,

terechtkomt door de inkepingen een

waarvan 3 g suikers-0.9 gzout

beetje open te houden met een vork.

+ 8g vezels : Prijs p.p. € 1.10