Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 90




Hier is pagina 90 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HOOFDGERECHTEN

f

BEE

X

Mooi geserveerd

ï

Zo maak je een bord op als een chef-kok.

+

@

©

©

Zet van tevoren

Zorg dat de borden

Strijk de aad euree

alle onderdelen van

warm zijn.

in een strakke cirkel op

HN

het gerecht klaar.

2

het bord (eventueel in een

Zorg voor mooi bestek.

kookring), met de achterkant

van een lepel maak je er

ne

en mooie swirl in.

ze

“à

>

&

(A

md

&

ee

=

>

sa!

u

ï

"4

D

ee

v

le

à?

je

p

|

u

ES;

=

EN

ds

7

id

ke

a

7

ut

4

ak

®

Ne

AN

Ss

RN:

Le

Ms

Schep de ma

eerst over het vleesen

sprenkel daarnaook losjes

rt van

oneven

over de spruitjes en puree.

Zorg dat er eenbeetje in de

1

Ischuine plakjes op

swirl van de puree komt,

Verdeel de spr:

jes losjes om

draad van het vlees.

dat geeft een mooi effect.

het vlees heen, schep

Leghet vlees tegen elkaar

Verdeel wat tuinkers over

niet te veel op een hoopje.

aan, dakpansgewijs binnen

Blijf weer binnen de cirkel

de pureecirkel.

het gerecht.

van aardappelpuree.

Foodfotografie Eric van Lokven, René Mesman. foodstyling Goran Todorovic, Victor de Launay. styling Ulrika Gustafsson. Hanna van den Bos