Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 90

Hier is pagina 90 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HOOFDGERECHTEN
f
BEE
X
Mooi geserveerd
ï
Zo maak je een bord op als een chef-kok.
+
@
©
©
Zet van tevoren
Zorg dat de borden
Strijk de aad euree
alle onderdelen van
warm zijn.
in een strakke cirkel op
HN
het gerecht klaar.
2
het bord (eventueel in een
Zorg voor mooi bestek.
kookring), met de achterkant
van een lepel maak je er
ne
en mooie swirl in.
ze
“à
>
&
(A
md
&
ee
=
>
sa!
u
ï
"4
D
ee
v
le
à?
je
p
|
u
ES;
=
EN
ds
7
id
ke
a
7
ut
4
ak
®
Ne
AN
Ss
RN:
Le
Ms
Schep de ma
eerst over het vleesen
sprenkel daarnaook losjes
rt van
oneven
over de spruitjes en puree.
Zorg dat er eenbeetje in de
1
Ischuine plakjes op
swirl van de puree komt,
Verdeel de spr:
jes losjes om
draad van het vlees.
dat geeft een mooi effect.
het vlees heen, schep
Leghet vlees tegen elkaar
Verdeel wat tuinkers over
niet te veel op een hoopje.
aan, dakpansgewijs binnen
Blijf weer binnen de cirkel
de pureecirkel.
het gerecht.
van aardappelpuree.
Foodfotografie Eric van Lokven, René Mesman. foodstyling Goran Todorovic, Victor de Launay. styling Ulrika Gustafsson. Hanna van den Bos