Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 147

Hier is pagina 147 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
NAGERECHTEN
everij van kleine
htjes. Zelfgemaakt
gekocht.
inguekrans
hekoekjes.
‘+
=
ILES
licaat-koekje als bescheiden
le
eel vande grootse afsluiting
FONDANT
van de avond.
STERREN
xe
Gn EE
lazen
À
®
+ 40 groomboter
+ 20 gpistachenoten
lei
Met vanillecrème en verse
+ 40 gfijne kristalsuiker
Vanille-, mokka- en
framboos. Ook verkrijgbaar met
« 8 g vanillesuiker (zakje)
chocosmaak.
karamel en hazelnootpraliné.
« 10 g bloem
AH Excellent
AH Excellent Grand macarons
« spuitzak met rond spuitmondje
Fondantsterren
vanille-framboos
200 g € 299
2stuks € 5.00
+ bakpapier
« deegroller
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de
enz
boter in een steelpan op laag vuur. Giet in een
®
te
kom en laat afkoelen. Hak de pistachenoten
MERINGUE
in
2
ES
HRANSEN
Fe
fijn. Splits het ei en doe het eiwit in een
à
24
schone kom. Het eigeel wordt niet gebruikt.
2 Klop het eiwit stijf met een mixer. Voeg
ea
e
de suiker en vanillesuiker toe en mix tot glan-
zende pieken. Voeg de afgekoelde boter toe
Chocoladesoesjes met
Met aardbeiensmaak.
decoratie in kerstkleuren.
en meng. Zeef de bloem boven het mengsel
AH Excellent
en spatel erdoor.
AHExcellent Kerstsoesjes
Meringuekransen
Tstuks € 3.25
109€229
3 Doe het beslag in de spuitzak. Spuit van
de helft van het beslag 8 ronde toefjes goed
verdeeld over een met bakpapier beklede
bakplaat. Bestrooi met de pistachenootjes.
Bak in ca. 10 min. in het midden van de oven
goudbruin en gaar. Haal uit de oven en leg de
koekjes direct (pas op. heet) met een spatel
IT
ed
over de deegroller. zodat ze een mooie
CHOCOLADE
ronding krijgen, zoals stapelbare chips. Laat
MOUSSE
5 min. liggen tot ze uitgehard zijn. Herhaal
Sn
B
a
met de rest van het beslag en serveer.
BEVAT p.st. 80 kcal - 1 g eiwit -5 g vet,
Luchtige en romige mousse
Lekker friszuur van smaak.
waarvan 3 g verz: 7 g koolhydraten,
met Belgische chocolade.
AH Rode bessen 150 g
waarvan ó g suikers - Og zout: O g vezels
AH Chocolademousse puur
Kijk voor de actuele prijs
Foodfotografie Rolinda Windhorst. foodstyling Martine Steenstra, styling Nicole de Werk
2009 €099
in de winkel.
- Prijs p.st. € 0.0
allerhande