Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 147




Hier is pagina 147 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

NAGERECHTEN

everij van kleine

htjes. Zelfgemaakt

gekocht.

inguekrans

hekoekjes.

‘+

=

ILES

licaat-koekje als bescheiden

le

eel vande grootse afsluiting

FONDANT

van de avond.

STERREN

xe

Gn EE

lazen

À

®

+ 40 groomboter

+ 20 gpistachenoten

lei

Met vanillecrème en verse

+ 40 gfijne kristalsuiker

Vanille-, mokka- en

framboos. Ook verkrijgbaar met

« 8 g vanillesuiker (zakje)

chocosmaak.

karamel en hazelnootpraliné.

« 10 g bloem

AH Excellent

AH Excellent Grand macarons

« spuitzak met rond spuitmondje

Fondantsterren

vanille-framboos

200 g € 299

2stuks € 5.00

+ bakpapier

« deegroller

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de

enz

boter in een steelpan op laag vuur. Giet in een

®

te

kom en laat afkoelen. Hak de pistachenoten

MERINGUE

in

2

ES

HRANSEN

Fe

fijn. Splits het ei en doe het eiwit in een

à

24

schone kom. Het eigeel wordt niet gebruikt.

2 Klop het eiwit stijf met een mixer. Voeg

ea

e

de suiker en vanillesuiker toe en mix tot glan-

zende pieken. Voeg de afgekoelde boter toe

Chocoladesoesjes met

Met aardbeiensmaak.

decoratie in kerstkleuren.

en meng. Zeef de bloem boven het mengsel

AH Excellent

en spatel erdoor.

AHExcellent Kerstsoesjes

Meringuekransen

Tstuks € 3.25

109€229

3 Doe het beslag in de spuitzak. Spuit van

de helft van het beslag 8 ronde toefjes goed

verdeeld over een met bakpapier beklede

bakplaat. Bestrooi met de pistachenootjes.

Bak in ca. 10 min. in het midden van de oven

goudbruin en gaar. Haal uit de oven en leg de

koekjes direct (pas op. heet) met een spatel

IT

ed

over de deegroller. zodat ze een mooie

CHOCOLADE

ronding krijgen, zoals stapelbare chips. Laat

MOUSSE

5 min. liggen tot ze uitgehard zijn. Herhaal

Sn

B

a

met de rest van het beslag en serveer.

BEVAT p.st. 80 kcal - 1 g eiwit -5 g vet,

Luchtige en romige mousse

Lekker friszuur van smaak.

waarvan 3 g verz: 7 g koolhydraten,

met Belgische chocolade.

AH Rode bessen 150 g

waarvan ó g suikers - Og zout: O g vezels

AH Chocolademousse puur

Kijk voor de actuele prijs

Foodfotografie Rolinda Windhorst. foodstyling Martine Steenstra, styling Nicole de Werk

2009 €099

in de winkel.

- Prijs p.st. € 0.0

allerhande