Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 155




Hier is pagina 155 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NAGERECHTEN

00

©

SOESJESKRANS

SNOWGLOBE

Hoe je met heerlijk romige soesjes in

Bijna te leuk om op te eten,

een handomdraai de meest bijzondere

deze besneeuwde koekhuisjes.

4%

Zo wordt het zeker een witte kerst!

traktatie op tafeltovert.

+ 100 g melkchocolade

« 12cm ongesneden

+ 250 ml verse

« 44 slagroomsoesjes (schaal 11 stuks)

ontbijtkoek

slagroom

100 g witte chocolade

[= 1

+ 125 g wit glazuur

« 8 g vanillesuiker

+ V2tlkaneel

« 20 g pistachenoten

Ô ©

(pakje. Dr. Oetker)

« 15 g discodip uit de Regenboogfantasie

« 8 almond thins

« lel poedersuiker

(potje 152 g, Dr. Oetker)

amandelkoekjes

» bakpapier

« 15 g glamourmix (potje 50 g, Dr. Oetker)

(pakje 100 g.

« 4 gin-tonicglazen

« 140 g frambozen (bakje)

Jules Destrooper)

« platte serveerschaal ca. ® 35 cm

Met chocolademousse,

1 Snijd de ontbijtkoek in 4 rechthoeken van

chocoganache en gekleurde

1 Breek de melkchocolade en verwarm in een

decoratie. Voor ca.

ó x4 em. Leg een stuk met de donkere kant

kom boven een pan kokend water (au-bain

naar boven in de lengte voor je. Snijd

8 personen, klein én groot.

marie). Zorg dat de kom het water niet raakt,

2 schuine stukken af, zodat een langwerpig

Roer als de chocolade gesmolten is door en laat

AH Excellent Rudolph

huisje met dak ontstaat. Doe hetzelfde met

chocolademoussetaart

iets afkoelen.

per stuk € 8.00

de andere 3 stukken ontbijtkoek.

Verkrijgbaar vanaf 17 december.

2 Dip de helft van de soesjes met de bovenkant

2 Vouw een cornet je van een stuk bak-

in de gesmolten melkchocolade en laat tot

papier. houd bij het tuutje een kleine

gebruik opstijven in de koelkast.

opening. Doe het glazuur in het cornetje

3 Breek ondertussen de witte chocolade en

en teken met het glazuur op de voor-en

verwarm in een andere kom boven een pan

achterkant van de huisjes deurtjes en

kokend water (au-bain marie). Zorg dat de kom

ee

raampjes. Teken ook een ruitjespatroon op

Boonpies

het water niet raakt, Roer als de witte chocola-

ENHLORIES

de almond thins. Laat 30 min. drogen.

de gesmolten is door en laat iets afkoelen. Hak

3 Klop ondertussen de slagroom stijf met

de pistachenoten fijn.

3

de vanillesuiker en de kaneel. Plak met de

4 Leg een klein kommetje omgekeerd in het

rest van het glazuur de almond thins op de

midden van de serveerschaal. Verdeel soesjes

schuine stukken van de ontbijtkoek, maak

met de melkchocolade losjes om het kommetje

zo een dakje.

heen in een losse krans.

Met spikkels.

4 Verdeel de slagroom over de bodems

5 Doop 7 soesjes Ì voor lin de witte chocolade.

AH Excellent Roomijs

van de gin-tonicglazen en zet in elk glas

doop ze direct in de discodip en leg ze tussen de

boompjes en klokjes

voorzichtig een koekhuisje. Bestrooi bij het

soezen met melkchocolade op de schaal. Doop

270 9/6 stuks € 2.89

serveren de huisjes met wat poedersuiker

7 soesjes \ voor \ in de witte chocolade, doop

door een zeefje. Dan sneeuwt het in de

ze direct in de glamourmix. Doop de rest van de

snowglobes.

soesjes in de witte chocolade, doop ze direct in de

EA

pistachenoten. Leg ze tussen de andere soesjes

STARS

HERSTOOON

BEVAT p.p.470 kcal : 3 geiwit 23 g vet,

op de schaal en siapel tot een krans van @ 25 cm.

waarvan 15 g verz. : 62 gkoolhydraten,

waarvan 45 g suikers - 0.4 g zout : 2 g vezels

6 Sprenkel de rest van de gesmolten witte cho-

colade er losjes overheen. Versier de krans met

- Prijs p.p. € 0.85

de frambozen. Laat 15 min. staan, tot de witte

Zelf te versieren met

chocolade gestold is.

marshmallowsaus. gekleurde

TIP Kinderen kunnen meehelpen met

balletjes en sterretjes.

het versieren van de soesjes.

AH Excellent

Kerstboom-ijstaartjes

122 g/2 stuks € 2.79

BEVAT p.p.540kcal-7geiwit-38g vet,

waarvan 24 g verz.: 42 g koolhydraten, waarvan

32 gsuikers - OI g zout : 1g vezels - Prijsp.p.€ 2.35

allerhande