Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 155

Hier is pagina 155 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NAGERECHTEN
00
©
SOESJESKRANS
SNOWGLOBE
Hoe je met heerlijk romige soesjes in
Bijna te leuk om op te eten,
een handomdraai de meest bijzondere
deze besneeuwde koekhuisjes.
4%
Zo wordt het zeker een witte kerst!
traktatie op tafeltovert.
+ 100 g melkchocolade
« 12cm ongesneden
+ 250 ml verse
« 44 slagroomsoesjes (schaal 11 stuks)
ontbijtkoek
slagroom
100 g witte chocolade
[= 1
+ 125 g wit glazuur
« 8 g vanillesuiker
+ V2tlkaneel
« 20 g pistachenoten
Ô ©
(pakje. Dr. Oetker)
« 15 g discodip uit de Regenboogfantasie
« 8 almond thins
« lel poedersuiker
(potje 152 g, Dr. Oetker)
amandelkoekjes
» bakpapier
« 15 g glamourmix (potje 50 g, Dr. Oetker)
(pakje 100 g.
« 4 gin-tonicglazen
« 140 g frambozen (bakje)
Jules Destrooper)
« platte serveerschaal ca. ® 35 cm
Met chocolademousse,
1 Snijd de ontbijtkoek in 4 rechthoeken van
chocoganache en gekleurde
1 Breek de melkchocolade en verwarm in een
decoratie. Voor ca.
ó x4 em. Leg een stuk met de donkere kant
kom boven een pan kokend water (au-bain
naar boven in de lengte voor je. Snijd
8 personen, klein én groot.
marie). Zorg dat de kom het water niet raakt,
2 schuine stukken af, zodat een langwerpig
Roer als de chocolade gesmolten is door en laat
AH Excellent Rudolph
huisje met dak ontstaat. Doe hetzelfde met
chocolademoussetaart
iets afkoelen.
per stuk € 8.00
de andere 3 stukken ontbijtkoek.
Verkrijgbaar vanaf 17 december.
2 Dip de helft van de soesjes met de bovenkant
2 Vouw een cornet je van een stuk bak-
in de gesmolten melkchocolade en laat tot
papier. houd bij het tuutje een kleine
gebruik opstijven in de koelkast.
opening. Doe het glazuur in het cornetje
3 Breek ondertussen de witte chocolade en
en teken met het glazuur op de voor-en
verwarm in een andere kom boven een pan
achterkant van de huisjes deurtjes en
kokend water (au-bain marie). Zorg dat de kom
ee
raampjes. Teken ook een ruitjespatroon op
Boonpies
het water niet raakt, Roer als de witte chocola-
ENHLORIES
de almond thins. Laat 30 min. drogen.
de gesmolten is door en laat iets afkoelen. Hak
3 Klop ondertussen de slagroom stijf met
de pistachenoten fijn.
3
de vanillesuiker en de kaneel. Plak met de
4 Leg een klein kommetje omgekeerd in het
rest van het glazuur de almond thins op de
midden van de serveerschaal. Verdeel soesjes
schuine stukken van de ontbijtkoek, maak
met de melkchocolade losjes om het kommetje
zo een dakje.
heen in een losse krans.
Met spikkels.
4 Verdeel de slagroom over de bodems
5 Doop 7 soesjes Ì voor lin de witte chocolade.
AH Excellent Roomijs
van de gin-tonicglazen en zet in elk glas
doop ze direct in de discodip en leg ze tussen de
boompjes en klokjes
voorzichtig een koekhuisje. Bestrooi bij het
soezen met melkchocolade op de schaal. Doop
270 9/6 stuks € 2.89
serveren de huisjes met wat poedersuiker
7 soesjes \ voor \ in de witte chocolade, doop
door een zeefje. Dan sneeuwt het in de
ze direct in de glamourmix. Doop de rest van de
snowglobes.
soesjes in de witte chocolade, doop ze direct in de
EA
pistachenoten. Leg ze tussen de andere soesjes
STARS
HERSTOOON
BEVAT p.p.470 kcal : 3 geiwit 23 g vet,
op de schaal en siapel tot een krans van @ 25 cm.
waarvan 15 g verz. : 62 gkoolhydraten,
waarvan 45 g suikers - 0.4 g zout : 2 g vezels
6 Sprenkel de rest van de gesmolten witte cho-
colade er losjes overheen. Versier de krans met
- Prijs p.p. € 0.85
de frambozen. Laat 15 min. staan, tot de witte
Zelf te versieren met
chocolade gestold is.
marshmallowsaus. gekleurde
TIP Kinderen kunnen meehelpen met
balletjes en sterretjes.
het versieren van de soesjes.
AH Excellent
Kerstboom-ijstaartjes
122 g/2 stuks € 2.79
BEVAT p.p.540kcal-7geiwit-38g vet,
waarvan 24 g verz.: 42 g koolhydraten, waarvan
32 gsuikers - OI g zout : 1g vezels - Prijsp.p.€ 2.35
allerhande