Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 148




Hier is pagina 148 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MERINGUE-CHOCOLADE-

CHEESECAKE

7

Een feestelijk

« 50 g roomboter +

« 150 g fijne

extra om in te

kristalsuiker

2 „kerstdiner

er

vetten

+ 6eieren

Met MonChou kun je eindeloos

« 225 g choc chip

* \tl citroensap

variëren. Welk feestelijk dessert

« lel maizena

cookies (pakje)

maak jij met kerst?

F

+150 gpure

« lel cacaopoeder

+ extra om te

chocolade (70%)

+ 400 gMonChou

bestrooien

(pakje 100 g, op

« springvorm (@18 cm)

kamertemperatuur)

« bakpapier

x

EINDELOOS

VARIËREN

=

« keukenmachine

&

Al sinds 1947 wordt

x

MonChou gebruikt

1 Verwarm de oven voor op 160 °C. Bekleed

Te.

3

À

voor de meest

de bodem van de vorm met bakpapier en

&

uiteenlopende ge-

vet de randen in. Smelt de boter in een pan.

zi

Fe 3

rechten. Van toetjes

L

tot borrelhapjes en

Maal de koekjes fijn in de keukenmachine.

PA

Meng de boter erdoor. Verdeel over de

van pastasaus tot

natuurlijk taart.

bodem van de vorm. Druk goed aan.

en

Daarmee scoor

2 Doe de chocolade in een vuurvaste kom

je altijd punten. bij

hang boven een pan kokend water (de kom

iedereen en elke

4

gelegenheid. Maar

mag het water niet raken) en laat smelten

=

voor kerst wil je na-

(au bain-marie)

tuurlijk nét even iets

3 Meng de MonChou in delen en 75 g suiker

meer uitpakken. Wat

met een garde door de chocolade. Voeg al

dacht je van deze

heerlijke meringue-

kloppend 3 eieren Ì voor \ toe. Verdeel over

chocoladecheese-

da

de vorm. Bak ca. 40 min. in het midden van

u

cake? Met als

de oven tot de vulling licht is gestold.

basis natuurlijk

MonChou!

4 Splits de rest van de eieren. Doe het eiwit

we

in een vetvrije kom, het eigeel wordt niet

FE

f

gebruikt. Voeg het citroensap toe en klop

stijf met een mixer. Voeg geleidelijk de rest

van de suiker toe en klop goed stijf. Zeef

de maizena en cacao erboven en spatel er-

door. Verdeel met pieken over de cheese-

cake en bak nog ca. 35 min. in het midden

3

en

van de oven tot de buitenkant is gestold.

‚wen

5 Neemuit de oven en laat | uur afkoelen.

Verwijder de vorm en laat nog l uur afkoe-

TIP Je kunt de

len. Laat nog 3 uur opstijven in de koelkast.

y

cake afgedekt

Bestrooi vlak voor serveren met behulp van

in de koelkast

L

een theezeef je met ca. een Vz tl cacao.

tot maximaal

Chou

2 dagen

BEVAT pp. 380 kcal - 7 geiwit - 25 g vet.

8

bewaren

waarvan 15 g verz. : 30 gkoolhydraten.

Fe

waarvan 24 g suikers - 0.4 g zout 3 g vezels

MonChou

m € 0.75

pakje 100 g

€109

Men Chou Meer weten?

>

Ganaar MonChou.nl

+,