Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 148

Hier is pagina 148 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MERINGUE-CHOCOLADE-
CHEESECAKE
7
Een feestelijk
« 50 g roomboter +
« 150 g fijne
extra om in te
kristalsuiker
2 „kerstdiner
er
vetten
+ 6eieren
Met MonChou kun je eindeloos
« 225 g choc chip
* \tl citroensap
variëren. Welk feestelijk dessert
« lel maizena
cookies (pakje)
maak jij met kerst?
F
+150 gpure
« lel cacaopoeder
+ extra om te
chocolade (70%)
+ 400 gMonChou
bestrooien
(pakje 100 g, op
« springvorm (@18 cm)
kamertemperatuur)
« bakpapier
x
EINDELOOS
VARIËREN
=
« keukenmachine
&
Al sinds 1947 wordt
x
MonChou gebruikt
1 Verwarm de oven voor op 160 °C. Bekleed
Te.
3
À
voor de meest
de bodem van de vorm met bakpapier en
&
uiteenlopende ge-
vet de randen in. Smelt de boter in een pan.
zi
Fe 3
rechten. Van toetjes
L
tot borrelhapjes en
Maal de koekjes fijn in de keukenmachine.
PA
Meng de boter erdoor. Verdeel over de
van pastasaus tot
natuurlijk taart.
bodem van de vorm. Druk goed aan.
en
Daarmee scoor
2 Doe de chocolade in een vuurvaste kom
je altijd punten. bij
hang boven een pan kokend water (de kom
iedereen en elke
4
gelegenheid. Maar
mag het water niet raken) en laat smelten
=
voor kerst wil je na-
(au bain-marie)
tuurlijk nét even iets
3 Meng de MonChou in delen en 75 g suiker
meer uitpakken. Wat
met een garde door de chocolade. Voeg al
dacht je van deze
heerlijke meringue-
kloppend 3 eieren Ì voor \ toe. Verdeel over
chocoladecheese-
da
de vorm. Bak ca. 40 min. in het midden van
u
cake? Met als
de oven tot de vulling licht is gestold.
basis natuurlijk
MonChou!
4 Splits de rest van de eieren. Doe het eiwit
we
in een vetvrije kom, het eigeel wordt niet
FE
f
gebruikt. Voeg het citroensap toe en klop
stijf met een mixer. Voeg geleidelijk de rest
van de suiker toe en klop goed stijf. Zeef
de maizena en cacao erboven en spatel er-
door. Verdeel met pieken over de cheese-
cake en bak nog ca. 35 min. in het midden
3
en
van de oven tot de buitenkant is gestold.
‚wen
5 Neemuit de oven en laat | uur afkoelen.
Verwijder de vorm en laat nog l uur afkoe-
TIP Je kunt de
len. Laat nog 3 uur opstijven in de koelkast.
y
cake afgedekt
Bestrooi vlak voor serveren met behulp van
in de koelkast
L
een theezeef je met ca. een Vz tl cacao.
tot maximaal
Chou
2 dagen
BEVAT pp. 380 kcal - 7 geiwit - 25 g vet.
8
bewaren
waarvan 15 g verz. : 30 gkoolhydraten.
Fe
waarvan 24 g suikers - 0.4 g zout 3 g vezels
MonChou
m € 0.75
pakje 100 g
€109
Men Chou Meer weten?
>
Ganaar MonChou.nl
+,