Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 20

Hier is pagina 20 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
©
00
GARNALENCOCKTAIL
GEGRATINEERDE
MET LIMOENMAYONAISE
GARNALEN MET
EN SESAMTOAST
GRUYERE
De klassieke garnalencocktail
Garnalen en Zwitserse kaas.
krijgt dit jaar van ons een bijzondere
Een verrassend lekker duo!
friszoete twist.
Je kunt de cocktail t/m stap 3 een dag
van tevoren maken. Bewaar in de koelkast.
De toast kun je 3 uur van tevoren maken.
« 450 grauwe
« lil djonmosterd
«lei
« 4 sneetjes wit
Maak de cocktails vlak voor het
ongepelde
«lei
+ Iteenknoflook
casinobrood
serveren op.
reuzengarnalen
« \tl worcester
* 30 g gember
(liefst 2 dagen oud)
(diepvries, ontdooid)
shire sauce
+ Ya bakje koriander
« lel zonnebloemolie
BEVAT pp. 425 kcal -17 g eiwit - 30 g vet.
« 2sjalotten
« 50 g geraspte
(à159)
« 30 g sesamzaad
waarvan 3 g verz. 21g koolhydraten,
« l citroen
gruyère (zakje 150 g)
« Va tl chilivlokken (of
+ V2 bakje basilicum
waarvan 5 g suikers - 2.8 g zout 2g vezels
« 30 groomboter
« V3 bakje platte
meer naar smaak)
@15g)
- Pris pp. € 3.15
+30 gbloem
peterselie (à 15 g)
« 1 salade-ui
« limoen
« 250 ml melk
« ronde ovenschaal
« 2el zoete chilisaus
(schoongeboend)
« lel cognac
(@ 28 cm, ingevet)
« 2tl vissaus
« 6 el mayonaise
« 300 g cocktail-
« 8 blaadjes
1 Verwarm de ovengrill op de hoogste stand.
garnalen
babyromaine
Pel de garnalen, maak schoon, maar laat
« staafmixer
(bakje 100 9)
de staart zitten. Leg ze op hun rug en snijd
« lel maizena
« bakpapier
met een scherp mes over de lengte in, maar
niet door. Dep droog. leg op hun rug in de
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Splits
Sarmentino
ovenschaal en bestrooi met peper en zout.
het ei. Doe het eiwit. de knoflook. gember,
Chardonnay
2 Snipper de sjalotten. Pers helft van
de helft van de koriander, de chilivlokken,
Smaak
de citroen uit en snijd de andere helft in
vol en droog
het groen van de salade-ui, 1 el chilisaus,
Herkomst
4 partjes.
\tl vissaus, 2 el garnalen, de maizena en
3 Verhit de boter in een steelpan en fruit de
Zuidoost-Australië
zout in een hoge beker en maal grof met
Prijs € 299
sjalot 5 min. op laag vuur. Voeg de bloem
de staafmixer.
Deze Australische
Rab:
ns
toe en laat 3 min. op laag vuur garen. Voeg
2 Snijd de korstjes van het brood. Snijd het
Q
Chardonnay heeft
al roerend de melk, cognac en mosterd toe
—
voor een heel zacht
brood diagonaal doormidden. Besprenkel
en breng aan de kook. Laat 3 min. zachtjes
1 zijde met de olie en leg op een met bak-
prijsje heel veel
koken tot een gebonden saus. Splits het ei.
smaak, en dat wil
papier beklede bakplaat. Besmeer de
AH Excellent
je bij deze uitbundig
Het eiwit wordt niet gebruikt. Roer de dooier
Selectie
andere zijde met de garnalenspread. Klop
gepimpte garnalen.
door de saus, neem de pan van het vuur en
de eidooier los, schep op de spread en be-
Coteaux
Rijp fruit. frisse appel
breng op smaak met de worcestershiresaus,
Bourguignons
enin de verte iets
strooi met het sesamzaad. Bak in 10-15 min.
Chardonnay
lel citroensap, peper en zout.
nootachtigs. Een
in de oven goudbruin en knapperig.
Smaak vol en droog
wijn die iedereen
4 Verdeel de saus over de garnalen en
3 Snijd ondertussen het wit van de salade-
Herkomst
lekker vindt.
bestrooi met de kaas. Gratineer 10 min.
Bourgogne. Frankrijk
ui fijn. Snijd het basilicum en de rest van de
boven in de oven onder de hete grill. Bestrooi
Prijs € 799
koriander fijn. Rasp de groene schil van de
Een volle, witte
met de peterselie,leg de citroenpartjes er-
limoen en pers de helft van de vrucht uit.
Bourgogne die
©
tussen en serveer de garnalen in de schaal.
Meng de rest van de chilisaus en de rest van
makkelijk tegen de
de vissaus met de salade-ui, het basilicum,
stevige smaken van
limoenmayonaise
Je kunt de saus Ì dag van tevoren maken
de koriander, het limoenrasp en -sap en de
Laat afkoelen en bewaar afgedekt in de
en pittige toast op
mayonaise. Meng de rest van de garnalen
kan. Easy. Vanwege
koelkast. Verwarm op laag vuur.
het koelere klimaat
erdoor en breng op smaak met peper en
eventueel zout.
waar hij vandaan
(cannot
BEVAT pp. 270 kcal - 25 g eiwit - 13 g vet,
komt is hij ook fris
4 Zet de blaadjes babyromaine rechtop in
waarvan 8 g verz. 10 g koolhydraten,
genoeg voor de
coupes. Schep er een flinke lepel garnalen-
garnalen en verse
waarvan 5 g suikers - 09 g zout -1g vezels
cocktail op en steek de sesamtoast erbij.
kruiden.
- Prijs p.p. € 2.60