Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

©

00

GARNALENCOCKTAIL

GEGRATINEERDE

MET LIMOENMAYONAISE

GARNALEN MET

EN SESAMTOAST

GRUYERE

De klassieke garnalencocktail

Garnalen en Zwitserse kaas.

krijgt dit jaar van ons een bijzondere

Een verrassend lekker duo!

friszoete twist.

Je kunt de cocktail t/m stap 3 een dag

van tevoren maken. Bewaar in de koelkast.

De toast kun je 3 uur van tevoren maken.

« 450 grauwe

« lil djonmosterd

«lei

« 4 sneetjes wit

Maak de cocktails vlak voor het

ongepelde

«lei

+ Iteenknoflook

casinobrood

serveren op.

reuzengarnalen

« \tl worcester

* 30 g gember

(liefst 2 dagen oud)

(diepvries, ontdooid)

shire sauce

+ Ya bakje koriander

« lel zonnebloemolie

BEVAT pp. 425 kcal -17 g eiwit - 30 g vet.

« 2sjalotten

« 50 g geraspte

(à159)

« 30 g sesamzaad

waarvan 3 g verz. 21g koolhydraten,

« l citroen

gruyère (zakje 150 g)

« Va tl chilivlokken (of

+ V2 bakje basilicum

waarvan 5 g suikers - 2.8 g zout 2g vezels

« 30 groomboter

« V3 bakje platte

meer naar smaak)

@15g)

- Pris pp. € 3.15

+30 gbloem

peterselie (à 15 g)

« 1 salade-ui

« limoen

« 250 ml melk

« ronde ovenschaal

« 2el zoete chilisaus

(schoongeboend)

« lel cognac

(@ 28 cm, ingevet)

« 2tl vissaus

« 6 el mayonaise

« 300 g cocktail-

« 8 blaadjes

1 Verwarm de ovengrill op de hoogste stand.

garnalen

babyromaine

Pel de garnalen, maak schoon, maar laat

« staafmixer

(bakje 100 9)

de staart zitten. Leg ze op hun rug en snijd

« lel maizena

« bakpapier

met een scherp mes over de lengte in, maar

niet door. Dep droog. leg op hun rug in de

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Splits

Sarmentino

ovenschaal en bestrooi met peper en zout.

het ei. Doe het eiwit. de knoflook. gember,

Chardonnay

2 Snipper de sjalotten. Pers helft van

de helft van de koriander, de chilivlokken,

Smaak

de citroen uit en snijd de andere helft in

vol en droog

het groen van de salade-ui, 1 el chilisaus,

Herkomst

4 partjes.

\tl vissaus, 2 el garnalen, de maizena en

3 Verhit de boter in een steelpan en fruit de

Zuidoost-Australië

zout in een hoge beker en maal grof met

Prijs € 299

sjalot 5 min. op laag vuur. Voeg de bloem

de staafmixer.

Deze Australische

Rab:

ns

toe en laat 3 min. op laag vuur garen. Voeg

2 Snijd de korstjes van het brood. Snijd het

Q

Chardonnay heeft

al roerend de melk, cognac en mosterd toe



voor een heel zacht

brood diagonaal doormidden. Besprenkel

en breng aan de kook. Laat 3 min. zachtjes

1 zijde met de olie en leg op een met bak-

prijsje heel veel

koken tot een gebonden saus. Splits het ei.

smaak, en dat wil

papier beklede bakplaat. Besmeer de

AH Excellent

je bij deze uitbundig

Het eiwit wordt niet gebruikt. Roer de dooier

Selectie

andere zijde met de garnalenspread. Klop

gepimpte garnalen.

door de saus, neem de pan van het vuur en

de eidooier los, schep op de spread en be-

Coteaux

Rijp fruit. frisse appel

breng op smaak met de worcestershiresaus,

Bourguignons

enin de verte iets

strooi met het sesamzaad. Bak in 10-15 min.

Chardonnay

lel citroensap, peper en zout.

nootachtigs. Een

in de oven goudbruin en knapperig.

Smaak vol en droog

wijn die iedereen

4 Verdeel de saus over de garnalen en

3 Snijd ondertussen het wit van de salade-

Herkomst

lekker vindt.

bestrooi met de kaas. Gratineer 10 min.

Bourgogne. Frankrijk

ui fijn. Snijd het basilicum en de rest van de

boven in de oven onder de hete grill. Bestrooi

Prijs € 799

koriander fijn. Rasp de groene schil van de

Een volle, witte

met de peterselie,leg de citroenpartjes er-

limoen en pers de helft van de vrucht uit.

Bourgogne die

©

tussen en serveer de garnalen in de schaal.

Meng de rest van de chilisaus en de rest van

makkelijk tegen de

de vissaus met de salade-ui, het basilicum,

stevige smaken van

limoenmayonaise

Je kunt de saus Ì dag van tevoren maken

de koriander, het limoenrasp en -sap en de

Laat afkoelen en bewaar afgedekt in de

en pittige toast op

mayonaise. Meng de rest van de garnalen

kan. Easy. Vanwege

koelkast. Verwarm op laag vuur.

het koelere klimaat

erdoor en breng op smaak met peper en

eventueel zout.

waar hij vandaan

(cannot

BEVAT pp. 270 kcal - 25 g eiwit - 13 g vet,

komt is hij ook fris

4 Zet de blaadjes babyromaine rechtop in

waarvan 8 g verz. 10 g koolhydraten,

genoeg voor de

coupes. Schep er een flinke lepel garnalen-

garnalen en verse

waarvan 5 g suikers - 09 g zout -1g vezels

cocktail op en steek de sesamtoast erbij.

kruiden.

- Prijs p.p. € 2.60