Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VOORGERECHTEN

&

| 4

Hoegaarden

6000

Belgisch wit

GEBAKKEN COQUILLES

CON

Smaak fris en fruitig

Herkomst België

MET PROSECCOSCHUIM

Prijs € 095

EN SOJASAUS

Dit witbier is zacht en

Het proseccoschuim aantafel over

4 Zet ondertussen de hittebestendige kom

licht van smaak en

Terra Viva

het gerechtje heen schenken zorgt

met het eimengsel in de pan kokend water

heeft heerlijke aro-

Organic

ma's van koriander,

voor een bijzonder moment: het diner

en zorg dat de bodem van de pan het

Prosecco

kruiden en sinaas-

kan beginnen!

water niet raakt. Verwarm al kloppend met

Smaak droog

appelschil. En juist

de garde en schenk de prosecco in een

Herkomst

die frisse citrustonen

Veneto. Itali&

gaan goed met

dunne straal erbij. Blijf koppen tot er een

zeevruchten in het

gebonden, schuimige saus ontstaat.

Prijs € 7.29

Waarom niet de

algemeen, en doen

« V2 stronk witlof

« 30 g roomboter

5 Verdeel het witlof en de veldsla over

prosecco die je in dit

het heel goed bij het

« 2eieren*

« 50 ml prosecco

4 bordjes. Leg de coquilles ernaast met

gerecht gebruikt ook

zoetje in de coquilles.

+ lelhoning

« 15 g veldsla

wat sojajus. Verdeel het proseccoschuim

drinken? Deze biolo-

gisch geproduceerde

« 2el sojasaus

(zakje 85 9)

aan tafel over de groenten en coquilles.

prosecco heeft een

« 12 coquilles

bescheiden bubbel,

(bakje 4 stuks,

BEVAT p.p.185 kcal - 15 geiwit - 10 g vet.

is lekker droog maar

AH Excellent)

waarvan ó g verz. 7 g koolhydraten,

tegelijk zacht. met

wat banaan en

waarvan 5 g suikers - 1.3 g zout - 1 g vezels

meloen. tonen die

ju

1 Snijd de onderkant van het halve stronkje

- Prijs pp. € 3.50

perfect aansluiten bij

witlof. Halveer in de lengte en snijd in de

de zilt-zoete smaak

van coquilles.

lengte in zo dun mogelijke reepjes.

2 Breng een pan water aan de kook.

Splits de eieren. De eiwitten worden niet

gebruikt. Doe de eidooiers met de honing

en lel sojasaus in een hittebestendige kom

N

en klop met een garde licht en luchtig.

a

3 Bestrooi de coquilles met peper en zout.

Verhit de boter in een koekenpan en bak de

Re

coquilles in 4 min. gaar. Keer halverwege.

Neem de pan van het vuur en roer de rest

van de sojasaus door het bakvet.

er

7

MK «

me

pn

=.

1

*Let op! Het gebruik van rauwe eieren

Met zachte, zoete smaak.

Ook een echt succesgerecht is

wordt met het oog op salmonellabesmetting

Smelt in je mond.

coquilles in notenboter. Tap hier

sterk afgeraden voor kwetsbare groepen.

AH Excellent Coquilles

voor het online recept en laat je

zoals kinderen tot 5 jaar. ouderen, zieken en

4 stuks. per 100 g € 399

zwangere vrouwen. Voor deze groepen zijn

hier inspireren door nog veel meer

Foodfotografie Alan Jensen, foodstyling Bart Stuart. styling Cyn Ferdinandus

recepten met rauwe eieren niet geschikt.

— aa

lekkere coquille-recepten.

allerhande