Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 72

Hier is pagina 72 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
©
600
GEVULDE POMPOEN
GALETTE MET
4 Rolhet deeg op een met bloem bestoven
MET CRANBERRY
werkblad uit tot een rond vel van @ 35 cm
PASTINAAK, WORTEL
EN PECANNOTEN
EN HAZELNOOT
en leg op een tweede met bakpapier be-
Feestelijk vegan centerpiece met
Een mooie, kleurrijk gestreepte taart
klede bakplaat. Verdeel het kaasmengsel
heerlijke specerijen en winters fruit.
met knapperig notenkorstdeeg.
over het deeg, laat 5 cm van de randen vrij.
Verdeel de geroosterde groenten in een
strak rijtje over het kaasmengsel. Vouw de
(+40 MIN. OVENTIJD ) (VEGANISTISCH) (LACTOSEVRIJ)
(:45 MIN. OVENTIJD) (VEGETARISCH)
vrije randen van het deeg over de groenten.
5 Bestrijk de dichtgevouwen randen met
« loranje pompoen
« 40 g rucola
« 150 g koude
« 2el olijfolie extra
geklutst ei, strooi de hazelnoten erover, duw
roomboter
(rond, ca. 1 kilo,
« 50 g gedroogde
vierge
ze er een beetje in. Bak in het midden van
AH Biologisch)
cranberry's
« 300 g tarwebloem
« lel honing
de oven in ca. 35 min. goudbruin en gaar.
« 3el olijfolie
-lelbaharat
+om te bestuiven
« lteen knoflook
Snijd ondertussen de muntblaadjes in reep-
« 100 g parel-
* Va tl chilivlokken
« lil zout
« 200 g geitenkaas
jes. Strooi voor het serveren over de taart.
COUSCOUS
« 100 g granaat-
« \tl suiker
belegen 50+ (stuk)
*Pastinaak is niet in elke Albert Heijn-
« 2tenen knoflook
appelpitjes
« 2tlkomijnzaad
+ 250 gricotta
winkel verkrijgbaar. Bestel het op ah.nl
« 50 g gezouten
* bakpapier
« 3eieren
(AH Biologisch)
of vervang door 200 g regenboog
« citroen
wortelmix.
pecannoten
« satéprikker
« 40 g hazelnoten
(schoongeboend)
« V3 bakje munt
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
+ 300 gregenboog
(à15 g, alleen
BEVAT pp. 735 kcal: 22 g eiwit - 49 g vet,
wortelmix
de blaadjes)
waarvan 27 g verz: 49 g koolhydraten,
2 Snijd de bovenkant van de pompoen
(ca. 5 cm) en bewaar dit. Verwijder met een
« 200 g pastinaak
« bakpapier
waarvan 10 g suikers - 14 g zout - 5 g vezels
lepel de pitten en draderige binnenkant.
« keukenrasp
- Prijs pp. € 3.25
Zorg dat het vruchtvlees overal 2 cm dik
is. Bestrijk de binnenkant met 1 el olie en
1 Snijd de roomboter in blokjes. Meng
®
bestrooi met peper en zout.
de bloem met het zout, de suiker en het
3 Rooster de pompoen en het kapje beide
komijnzaad in een kom. Kneed de boter
met de snijkant naar boven op een met
en lei er snel met je vingers doorheen tot
AH Biologische
bakpapier beklede bakplaat ca. 40 min. in
een egaal deeg. Voeg eventueel een paar
het midden van de oven. Check na 30 min.
druppels water toe als het deeg nog wat
Chardonnay
Smaak vol en droog
of de pompoen gaar is, met een saté-
kruimelig is. Vorm een bal van het deeg en
Herkomst Spanje
wikkel in vershoudfolie. Laat minimaal
Prijs € 429
prikker. Gaat-ie gemakkelijk in het vrucht-
vlees, dan is de pompoen gaar. Haal de
30 min. in de koelkast rusten tot gebruik.
In een biologische
wijngaard groeien
deksel eventueel eerder uit de oven.
2 Verwarm de oven voor op 220 °C. Rasp
gewoon bloemen
ondertussen de gele schil van de citroen
4 Kook de parelcouscous volgens de aan-
en planten tussen de
wijzingen op de verpakking.
en pers de helft van de vrucht uit. Boen
wijnstokken, die voor
de wortels schoon en schil de pastinaak.
biodiversiteit zorgen.
5 Snijd de knoflook fijn. Hak de pecannoten
En dat levert in dit
grof. Snijd de rucola grof. Verhit de rest van
Halveer de wortels in de lengte en snijd de
5
geval een volle. soe-
de olie in een hapjespan en bak de knof-
helften in de lengte in repen van ca. lem dik.
pele Chardonnay op
look, noten, cranberry's, baharat en chili-
Snijd de pastinaak in even brede repen als
Cave de
die goed past bij de
Beblenheim
geitenkaas in deze
vlokken 3 min. op middelhoog vuur. Schep
de wortels en verdeel over een met bak-
de couscous erdoor. Zet het vuur uit, schep
papier beklede bakplaat. Besprenkel met
Pinot Gris
galette.
Smaak
de rucola en de helft van de granaatappel-
lel citroensap. de olijfolie, peper en zout.
vol en droog
pitjes erdoor.
Rooster de groenten in ca. 15 min. beetgaar.
Herkomst
6 Neem de pompoen uit de oven, vul met
Neem uit de oven, besprenkel met de ho-
Elzas, Frankrijk
Prijs € 7.49
het couscousmengsel. Bestrooi met de ove-
ning en schep om. Zet de oven op 180 °C.
Deze echte
rige granaatappelpitjes en serveer direct,
3 Rasp ondertussen de knoflook op de
Elzasser heeft een
TIP Vulling over? Serveer het ernaast.
fijne rasp en de geitenkaas op een grove
vleug gember. Hij
rasp. Meng de ricotta met het citroenrasp.
gedijt dus prima bij
gekruide en iets
BEVAT pp. 355 kcal - 7 g eiwit - 22 g vet,
de knoflook en geitenkaas en ei. Breng
waarvan 3 g verz: 30 g koolhydraten,
op smaak met versgemalen zwarte peper.
zoetige gerechten.
4
zoals deze pom-
U
M
waarvan 8 g suikers 1 g zout «5 g vezels
Klop het laatste ei in een ander kommetje
poen met spece-
Prijs p.p. € 2.20
los. Hak de hazelnoten grof.
rijen en cranberry's.
Foodfotografie Eric van Lokven. foodstyling Goran Todorovic, Martine Steenstra, styling Ulrika Gustafsson, Nicole de Werk, fotografie Rolinda Windhorst