Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 72




Hier is pagina 72 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

©

600

GEVULDE POMPOEN

GALETTE MET

4 Rolhet deeg op een met bloem bestoven

MET CRANBERRY

werkblad uit tot een rond vel van @ 35 cm

PASTINAAK, WORTEL

EN PECANNOTEN

EN HAZELNOOT

en leg op een tweede met bakpapier be-

Feestelijk vegan centerpiece met

Een mooie, kleurrijk gestreepte taart

klede bakplaat. Verdeel het kaasmengsel

heerlijke specerijen en winters fruit.

met knapperig notenkorstdeeg.

over het deeg, laat 5 cm van de randen vrij.

Verdeel de geroosterde groenten in een

strak rijtje over het kaasmengsel. Vouw de

(+40 MIN. OVENTIJD ) (VEGANISTISCH) (LACTOSEVRIJ)

(:45 MIN. OVENTIJD) (VEGETARISCH)

vrije randen van het deeg over de groenten.

5 Bestrijk de dichtgevouwen randen met

« loranje pompoen

« 40 g rucola

« 150 g koude

« 2el olijfolie extra

geklutst ei, strooi de hazelnoten erover, duw

roomboter

(rond, ca. 1 kilo,

« 50 g gedroogde

vierge

ze er een beetje in. Bak in het midden van

AH Biologisch)

cranberry's

« 300 g tarwebloem

« lel honing

de oven in ca. 35 min. goudbruin en gaar.

« 3el olijfolie

-lelbaharat

+om te bestuiven

« lteen knoflook

Snijd ondertussen de muntblaadjes in reep-

« 100 g parel-

* Va tl chilivlokken

« lil zout

« 200 g geitenkaas

jes. Strooi voor het serveren over de taart.

COUSCOUS

« 100 g granaat-

« \tl suiker

belegen 50+ (stuk)

*Pastinaak is niet in elke Albert Heijn-

« 2tenen knoflook

appelpitjes

« 2tlkomijnzaad

+ 250 gricotta

winkel verkrijgbaar. Bestel het op ah.nl

« 50 g gezouten

* bakpapier

« 3eieren

(AH Biologisch)

of vervang door 200 g regenboog

« citroen

wortelmix.

pecannoten

« satéprikker

« 40 g hazelnoten

(schoongeboend)

« V3 bakje munt

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

+ 300 gregenboog

(à15 g, alleen

BEVAT pp. 735 kcal: 22 g eiwit - 49 g vet,

wortelmix

de blaadjes)

waarvan 27 g verz: 49 g koolhydraten,

2 Snijd de bovenkant van de pompoen

(ca. 5 cm) en bewaar dit. Verwijder met een

« 200 g pastinaak

« bakpapier

waarvan 10 g suikers - 14 g zout - 5 g vezels

lepel de pitten en draderige binnenkant.

« keukenrasp

- Prijs pp. € 3.25

Zorg dat het vruchtvlees overal 2 cm dik

is. Bestrijk de binnenkant met 1 el olie en

1 Snijd de roomboter in blokjes. Meng

®

bestrooi met peper en zout.

de bloem met het zout, de suiker en het

3 Rooster de pompoen en het kapje beide

komijnzaad in een kom. Kneed de boter

met de snijkant naar boven op een met

en lei er snel met je vingers doorheen tot

AH Biologische

bakpapier beklede bakplaat ca. 40 min. in

een egaal deeg. Voeg eventueel een paar

het midden van de oven. Check na 30 min.

druppels water toe als het deeg nog wat

Chardonnay

Smaak vol en droog

of de pompoen gaar is, met een saté-

kruimelig is. Vorm een bal van het deeg en

Herkomst Spanje

wikkel in vershoudfolie. Laat minimaal

Prijs € 429

prikker. Gaat-ie gemakkelijk in het vrucht-

vlees, dan is de pompoen gaar. Haal de

30 min. in de koelkast rusten tot gebruik.

In een biologische

wijngaard groeien

deksel eventueel eerder uit de oven.

2 Verwarm de oven voor op 220 °C. Rasp

gewoon bloemen

ondertussen de gele schil van de citroen

4 Kook de parelcouscous volgens de aan-

en planten tussen de

wijzingen op de verpakking.

en pers de helft van de vrucht uit. Boen

wijnstokken, die voor

de wortels schoon en schil de pastinaak.

biodiversiteit zorgen.

5 Snijd de knoflook fijn. Hak de pecannoten

En dat levert in dit

grof. Snijd de rucola grof. Verhit de rest van

Halveer de wortels in de lengte en snijd de

5

geval een volle. soe-

de olie in een hapjespan en bak de knof-

helften in de lengte in repen van ca. lem dik.

pele Chardonnay op

look, noten, cranberry's, baharat en chili-

Snijd de pastinaak in even brede repen als

Cave de

die goed past bij de

Beblenheim

geitenkaas in deze

vlokken 3 min. op middelhoog vuur. Schep

de wortels en verdeel over een met bak-

de couscous erdoor. Zet het vuur uit, schep

papier beklede bakplaat. Besprenkel met

Pinot Gris

galette.

Smaak

de rucola en de helft van de granaatappel-

lel citroensap. de olijfolie, peper en zout.

vol en droog

pitjes erdoor.

Rooster de groenten in ca. 15 min. beetgaar.

Herkomst

6 Neem de pompoen uit de oven, vul met

Neem uit de oven, besprenkel met de ho-

Elzas, Frankrijk

Prijs € 7.49

het couscousmengsel. Bestrooi met de ove-

ning en schep om. Zet de oven op 180 °C.

Deze echte

rige granaatappelpitjes en serveer direct,

3 Rasp ondertussen de knoflook op de

Elzasser heeft een

TIP Vulling over? Serveer het ernaast.

fijne rasp en de geitenkaas op een grove

vleug gember. Hij

rasp. Meng de ricotta met het citroenrasp.

gedijt dus prima bij

gekruide en iets

BEVAT pp. 355 kcal - 7 g eiwit - 22 g vet,

de knoflook en geitenkaas en ei. Breng

waarvan 3 g verz: 30 g koolhydraten,

op smaak met versgemalen zwarte peper.

zoetige gerechten.

4

zoals deze pom-

U

M

waarvan 8 g suikers 1 g zout «5 g vezels

Klop het laatste ei in een ander kommetje

poen met spece-

Prijs p.p. € 2.20

los. Hak de hazelnoten grof.

rijen en cranberry's.

Foodfotografie Eric van Lokven. foodstyling Goran Todorovic, Martine Steenstra, styling Ulrika Gustafsson, Nicole de Werk, fotografie Rolinda Windhorst