Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 63

Hier is pagina 63 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HOOFDGERECHTEN
0006
ROTOLO MET SPINAZIE,
GORGONZOLA EN
SALIE-BOTERSAUS
Opgerolde en smakelijk gevulde pasta,
bijzonder feestelijk!
Gon GE)
“4
« 300 g tarwebloem
« 3el panko (Japans
5 Breng een grote pan water met zout aan
« 5 middelgrote
paneermeel,
de kook. Verdeel de spinazievulling gelijk-
eieren
zak 150 g)
matig over het pastavel. Laat 3 cm aan de
« lil zout
« 4 takjes platte
randen vrij. Rol de pasta met vulling vanaf
en,
« Lel olijfolie
peterselie
de lange kant met behulp van de theedoek
or
C3
« 800 g spinazie
(bakje 15 g)
heel strak op tot een rol van 50 cm lang.
FROLLADE
(zak 400 g)
«150 groomboter
Knoop de beide uiteinden van de theedoek
« lcitroen
» Vo bakje salie (à 15 g)
dicht met keukentouw. Laat de rotolo voor-
* keukenmachine
(schoongeboend)
zichtig in het kokende water zakken. duw
« 150 g gorgonzola
+ pastamachine
een beetje zodat hij in de pan past. en kook
= 4
+ 250 gricotta
« schone theedoek
ca. 30 min. Haal de rotolo voorzichtig uit
« keukentouw
het kokende water en laat goed uitlekken.
Met tomaat en mozzarella.
Houd een kopje kookvocht apart.
AH Excellent Vega rollade
500 g € 599
1 Doe de bloem, 3 eieren en het zout in de
6 Smelt ondertussen de boter in een pan,
kom van de keukenmachine en kneed in
snijd de salie fijn en voeg toe. Breng de
3 min. tot een samenhangend deeg. Neem
saus op smaak met peper en roer er enkele
uit de kom en kneed in 5 min. met je handen
lepels van het achtergehouden kookvocht
tot een elastisch deeg. Wikkel in vershoud-
door tot een gladde saus ontstaat.
folie en laat minimaal 30 min. rusten op
7 Haal de theedoek los van de rotolo. Snijd
ner
kamertemperatuur.
de rol voorzichtig in plakken, zodat je de
BAVETTE
kruiden in de pasta ziet. Serveer de plakken
ROLLADE
2 Verhit ondertussen de olijfolie in een grote
ane,
hapjespan en laat de spinazie 6 min. met de
met de salie-botersaus erover.
deksel op de pan in delen slinken. Breng op
TIP Snelle versie? Met 1 pak verse
smaak met zout en peper. Laat uitlekken en
lasagnevellen (12 vellen) kun je in stap 4
ES
afkoelen in een vergiet. Snijd fijn en knijp er
ok een groot pastavel maken door de
zoveel mogelijk vocht uit.
vellen iets overlappend naast elkaar te
3 Rasp de gele schil van de citroen. Snijd de
leggen. Je hebt dan geen meegedraaide
Met zeezout en pepermelange.
gorgonzola in stukjes. Meng de gorgonzola.
peterselieblaadjes.
AH Excellent Bavetterollade
ricotta, panko en het citroenrasp en doe de
ca. 550 g. per 500 g € 7.45*
rest van de eieren hier 1 voor 1 bij. Meng de
Je kunt de rotolo t/m stap 5 2 dagen van
spinazie erdoor en breng op smaak met
tevoren maken. Bewaar in de doek en in
peper en eventueel zout.
vershoudfolie in de koelkast. Dompel 5 min.
in kokend water om op te warmen of snijd
4 Haal de blaadjes van de takjes peterselie.
Snijd het pastadeeg in 4 gelijke stukken.
de rotolo in plakken en verwarm in de oven
Draai de stukken meerdere malen door de
op 180 °C.
Et
=
pastamachine op een steeds kleinere stand
totdat je 4 lange, dunne vellen hebt van
BEVAT pp. 960 kcal - 37 g eiwit - 61 g vet,
max. lmm dik. Verdeel de peterselie
waarvan 37 g verz. 62 g koolhydraten,
— 2
blaadjes over de helft van het deeg, vouw
waarvan 5 g suikers - 2. gzout - 7 g vezels
dubbel en draai nog een keer door de
+ Prijs p.p. € 3.00
Met pesto, semi-gedroogde tomaten
machine. Leg de pastavellen op een schone
en belegen kaas.
theedoek en plak de lange zijden aan elkaar
AH Excellent Carpacciorollade
met een beetje water, zodat er een groot
ca. 725 g. per 500 g € 6.25*
pastavel van ca. 50 cm ontstaat.
“Verkrijgbaar vanaf 17 december.
allerhande