Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HOOFDGERECHTEN

0006

ROTOLO MET SPINAZIE,

GORGONZOLA EN

SALIE-BOTERSAUS

Opgerolde en smakelijk gevulde pasta,

bijzonder feestelijk!

Gon GE)

“4

« 300 g tarwebloem

« 3el panko (Japans

5 Breng een grote pan water met zout aan

« 5 middelgrote

paneermeel,

de kook. Verdeel de spinazievulling gelijk-

eieren

zak 150 g)

matig over het pastavel. Laat 3 cm aan de

« lil zout

« 4 takjes platte

randen vrij. Rol de pasta met vulling vanaf

en,

« Lel olijfolie

peterselie

de lange kant met behulp van de theedoek

or

C3

« 800 g spinazie

(bakje 15 g)

heel strak op tot een rol van 50 cm lang.

FROLLADE

(zak 400 g)

«150 groomboter

Knoop de beide uiteinden van de theedoek

« lcitroen

» Vo bakje salie (à 15 g)

dicht met keukentouw. Laat de rotolo voor-

* keukenmachine

(schoongeboend)

zichtig in het kokende water zakken. duw

« 150 g gorgonzola

+ pastamachine

een beetje zodat hij in de pan past. en kook

= 4

+ 250 gricotta

« schone theedoek

ca. 30 min. Haal de rotolo voorzichtig uit

« keukentouw

het kokende water en laat goed uitlekken.

Met tomaat en mozzarella.

Houd een kopje kookvocht apart.

AH Excellent Vega rollade

500 g € 599

1 Doe de bloem, 3 eieren en het zout in de

6 Smelt ondertussen de boter in een pan,

kom van de keukenmachine en kneed in

snijd de salie fijn en voeg toe. Breng de

3 min. tot een samenhangend deeg. Neem

saus op smaak met peper en roer er enkele

uit de kom en kneed in 5 min. met je handen

lepels van het achtergehouden kookvocht

tot een elastisch deeg. Wikkel in vershoud-

door tot een gladde saus ontstaat.

folie en laat minimaal 30 min. rusten op

7 Haal de theedoek los van de rotolo. Snijd

ner

kamertemperatuur.

de rol voorzichtig in plakken, zodat je de

BAVETTE

kruiden in de pasta ziet. Serveer de plakken

ROLLADE

2 Verhit ondertussen de olijfolie in een grote

ane,

hapjespan en laat de spinazie 6 min. met de

met de salie-botersaus erover.

deksel op de pan in delen slinken. Breng op

TIP Snelle versie? Met 1 pak verse

smaak met zout en peper. Laat uitlekken en

lasagnevellen (12 vellen) kun je in stap 4

ES

afkoelen in een vergiet. Snijd fijn en knijp er

ok een groot pastavel maken door de

zoveel mogelijk vocht uit.

vellen iets overlappend naast elkaar te

3 Rasp de gele schil van de citroen. Snijd de

leggen. Je hebt dan geen meegedraaide

Met zeezout en pepermelange.

gorgonzola in stukjes. Meng de gorgonzola.

peterselieblaadjes.

AH Excellent Bavetterollade

ricotta, panko en het citroenrasp en doe de

ca. 550 g. per 500 g € 7.45*

rest van de eieren hier 1 voor 1 bij. Meng de

Je kunt de rotolo t/m stap 5 2 dagen van

spinazie erdoor en breng op smaak met

tevoren maken. Bewaar in de doek en in

peper en eventueel zout.

vershoudfolie in de koelkast. Dompel 5 min.

in kokend water om op te warmen of snijd

4 Haal de blaadjes van de takjes peterselie.

Snijd het pastadeeg in 4 gelijke stukken.

de rotolo in plakken en verwarm in de oven

Draai de stukken meerdere malen door de

op 180 °C.

Et

=

pastamachine op een steeds kleinere stand

totdat je 4 lange, dunne vellen hebt van

BEVAT pp. 960 kcal - 37 g eiwit - 61 g vet,

max. lmm dik. Verdeel de peterselie

waarvan 37 g verz. 62 g koolhydraten,

— 2

blaadjes over de helft van het deeg, vouw

waarvan 5 g suikers - 2. gzout - 7 g vezels

dubbel en draai nog een keer door de

+ Prijs p.p. € 3.00

Met pesto, semi-gedroogde tomaten

machine. Leg de pastavellen op een schone

en belegen kaas.

theedoek en plak de lange zijden aan elkaar

AH Excellent Carpacciorollade

met een beetje water, zodat er een groot

ca. 725 g. per 500 g € 6.25*

pastavel van ca. 50 cm ontstaat.

“Verkrijgbaar vanaf 17 december.

allerhande