Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 120




Hier is pagina 120 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

& ADVERTORIAL

‘PANNA COTTA’ MET

GEZOUTEN HONING-

NOTENCRUMBLE

Bijzonder lekker

Honing wordt ook wel ‘het vloeibare goud

genoemd. Zo bijzonder is dit natuurproduct.

Een product waarmee je bovendien de

lekkerste gerechten maakt!

+ 40 gmaizena

« 75g gezouten

« 400 ml volle melk

cashewnotenmix

« Htl vanille-extract

(bakje 150 9)

nn

+ 125 ml slagroom

* lel sesamzaad

HONING ALS

+ 100 gbloemen-

+ V2tlgemalen

ZOETMAKER

honing

kardemom

p)

44

Honing is te

(knijpfles 250 g.

+ 4ovenvaste

gebruiken in zo veel

gerechten. Door de

Langnese)

schaaltjes

thee. als zoetmaker

(D10 cm)

3

in taarten of

* bakpapier

RS

desserts of als

topping op bijvoor-

EB

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.Meng

beeld geitenkaas.

de maizena met de helft van de melk en het

Want dat is

EN

het mooie: honing

vanille-extract tot een papje. Schenk de rest

past perfect bij

van de melk, de slagroom en 50 g honing in

zowel zoete als

een steelpan en verwarm op middelhoog

N

hartige gerechten.

De bloemenhoning

vuur tot net onder het kookpunt. Voeg het

he

maizenapapje toe en breng al roerend aan

nt

N

Pa

van Langnese zit

in een handige

de kook. Laat een paar seconden al

knijpfles. waardoor

roerend met een garde doorkoken tot een

de honing makkelijk

te doseren is.

gebonden vanilleroom ontstaat. Verdeel

5

over de schaaltjes en zet minimaal 3 uur

Geen geknoei met

lepels en steeds

afgedekt in de koelkast.

de perfecte hoe-

2 Hak ondertussen de noten grof en meng

veelheid in je drank

met het sesamzaad en de kardemom.

of gerecht!

a

IN

Meng 35 g honing erdoor en verdeel over

D

eenmet bakpapier beklede bakplaat.

54

Bak ca. 15 min. in het midden van de oven.

Laat afkoelen en hak in kleine stukken.

3 Neem de ‘panna cotta’ uit de koelkast en

houd de onderkant van de schaaltjes al

draaiend 15 sec. onder de hete kraan. Stort

f

{

elke ‘panna cotta’ op een bord en verdeel

de honing-notencrumble erover. Besprenkel

met de rest van de honing.

EN

SD

N

BEVAT pp. 420 kcal 7 geiwit-27g vet.

FE

waarvan 12 g verz. «37 g koolhydraten,

waarvan 25 g suikers - 0.3 g zout - lg vezels

“Prijs p.p. €135

1

Langnese Bee easy

wilde bloemen-

honing

knijpfles 250 g € 309

/

fl

Meer weten? Ga naar

Ü

langnese-honing.nl