Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 120

Hier is pagina 120 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
& ADVERTORIAL
‘PANNA COTTA’ MET
GEZOUTEN HONING-
NOTENCRUMBLE
Bijzonder lekker
Honing wordt ook wel ‘het vloeibare goud
genoemd. Zo bijzonder is dit natuurproduct.
Een product waarmee je bovendien de
lekkerste gerechten maakt!
+ 40 gmaizena
« 75g gezouten
« 400 ml volle melk
cashewnotenmix
« Htl vanille-extract
(bakje 150 9)
nn
+ 125 ml slagroom
* lel sesamzaad
HONING ALS
+ 100 gbloemen-
+ V2tlgemalen
ZOETMAKER
honing
kardemom
p)
44
Honing is te
(knijpfles 250 g.
+ 4ovenvaste
gebruiken in zo veel
gerechten. Door de
Langnese)
schaaltjes
thee. als zoetmaker
(D10 cm)
3
in taarten of
* bakpapier
RS
desserts of als
topping op bijvoor-
EB
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.Meng
beeld geitenkaas.
de maizena met de helft van de melk en het
Want dat is
EN
het mooie: honing
vanille-extract tot een papje. Schenk de rest
past perfect bij
van de melk, de slagroom en 50 g honing in
zowel zoete als
een steelpan en verwarm op middelhoog
N
hartige gerechten.
De bloemenhoning
vuur tot net onder het kookpunt. Voeg het
he
maizenapapje toe en breng al roerend aan
nt
N
Pa
van Langnese zit
in een handige
de kook. Laat een paar seconden al
knijpfles. waardoor
roerend met een garde doorkoken tot een
de honing makkelijk
te doseren is.
gebonden vanilleroom ontstaat. Verdeel
5
over de schaaltjes en zet minimaal 3 uur
Geen geknoei met
lepels en steeds
afgedekt in de koelkast.
de perfecte hoe-
2 Hak ondertussen de noten grof en meng
veelheid in je drank
met het sesamzaad en de kardemom.
of gerecht!
a
IN
Meng 35 g honing erdoor en verdeel over
D
eenmet bakpapier beklede bakplaat.
54
Bak ca. 15 min. in het midden van de oven.
Laat afkoelen en hak in kleine stukken.
3 Neem de ‘panna cotta’ uit de koelkast en
houd de onderkant van de schaaltjes al
draaiend 15 sec. onder de hete kraan. Stort
f
{
elke ‘panna cotta’ op een bord en verdeel
de honing-notencrumble erover. Besprenkel
met de rest van de honing.
EN
SD
N
BEVAT pp. 420 kcal 7 geiwit-27g vet.
FE
waarvan 12 g verz. «37 g koolhydraten,
waarvan 25 g suikers - 0.3 g zout - lg vezels
“Prijs p.p. €135
1
Langnese Bee easy
wilde bloemen-
honing
knijpfles 250 g € 309
/
fl
Meer weten? Ga naar
Ü
langnese-honing.nl