Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VOORGERECHTEN

Wow! Dit mooie voorgerecht

met zalm en avocado is

gewoon een klein kunstwerk.

Vul de spuitzak met de avocadomousse

00

en leg in de koelkast tot gebruik.

TOMPOUCE VAN

3 Snijd de zalm strak op maat ter grootte

AVOCADOMOUSSE

van de bladerdeegplakken. Besmeer

EN GEROOKTE ZALM

4 plakjes bladerdeeg met de mierikswortel

Net zo romig, knapperig en roze als het

en beleg precies met de stukjes zalm. Spuit

bekende taartje, maar dan hartig.

op de andere bladerdeegplakjes een sier-

lijke laag avocadomousse. Dek af met de

met zalm belegde plakjes. Serveer direct.

BEVAT pp. 330 kcal - 8 g eiwit 26 g vet,

+ 4plakjesroomboter- + 100 g gerookte

waarvan 10 g verz. 15 g koolhydraten,

bladerdeeg (pak

zalm

waarvan 3 g suikers -1.2 g zout - 3 g vezels

IO plakjes. diepvries) + 1/2 el mierikswortel

« Prijs p.p. € 1.70

« leetrijpe avocado

(potje 140 g. Kühne)

LAK

- 60 g crème fraîche

« bakpapier

(bekertje 125 g.

« braadslede

Gemarineerde zalm met dille-

AH Biologisch)

« staafmixer

kruidentopping. Gemakkelijker wordt

ir

A

+ 2gbieslook

« spuitzak met

het niet. Ook al heb je weinig tijd.

« V citroen

spuitmondje

serveer je deze plakjes op een toastje.

dan is het meteen feest.

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Haal

Casillero del Diablo

AH Excellent Gravad lax

Chardonnay

100g € 399

de folie van de bevroren bladerdeegplak-

Reserva

ken. Snijd een reep van 3 cm van de plakjes

Smaak vol en droog

en snijd van de korte zijde nog een plak van

Herkomst Chili

Prijs € 699

3 cm. zodat je weer een vierkantje hebt. De

Gerookte zalm en

afsnijdsels worden niet gebruikt. Halveer de

ad

Sn

bladerdeeg vragen

vierkant jes zodat 2 rechthoeken ontstaan.

I

om wijn met een ‘vetje’

Leg ze dicht bij elkaar, maar niet tegen

en wat vanille door

elkaar aan op een met bakpapier beklede

de houtrijping van de

bakplaat en leg daar weer een vel bak-

Jopen

wijn. Deze Chileense

Adriaan wit

Chardonnay heeft het

papier op. Wacht ca. 5 min. tot de plakken

Smaak fris en

allemaal, en daarnaast

ie)

ontdooid zijn en leg de braadslede er

kruidig

jenoeg frisse zuren (door

bovenop. zodat het gewicht op het

Herkomst Haarlem

het koele klimaat inde

Prijs € 2.09

wijngaarden) om er

bladerdeeg drukt. Bak in 15 min. goudbruin

Dit witbier wordt

en gaar in het midden van de oven, maar

een echt feestje van

in de Haarlemse

te maken.

keer de plakjes na 10 min. om. Haal het

Jopenkerk gebrou-

bladerdeeg uit de oven en laat in 10 min.

wen enis vernoemd

afkoelen tot kamertemperatuur.

naar stadsmolen De

Adriaan. In het bier

2 Snijd ondertussen de avocado in de leng-

proef je een fris rinse

te doormidden. Verwijder de pit en schep

nasmaak en kruidige

het vruchtvlees met een lepel uit de schil.

tonen van koriander

Doe samen met de crème fraîche. bieslook

zaad. Door Z'n frisse

Nog zo’n showstopper! Snel naar

karakter past deze

en V4 tl zout in een hoge maatbeker. Pers

Casittere

het recept voor deze sushikrans met

het stukje citroen uit en doe het sap ook in

Adriaan goed bij

Disbt

zalm en zalmeitjes? Tap hier voor

vette vis. Perfect bij

de beker. Pureer met de staafmixer tot een

deze zalm dus.

het online recept en hier voor andere

Foodfotografie Alan Jensen, foodstyling Bart Stuart. styling Cyn Ferdinandus

gladde massa. Breng op smaak met peper.

gerechten met zalm!

allerhande