Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 25

Hier is pagina 25 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VOORGERECHTEN
Wow! Dit mooie voorgerecht
met zalm en avocado is
gewoon een klein kunstwerk.
Vul de spuitzak met de avocadomousse
00
en leg in de koelkast tot gebruik.
TOMPOUCE VAN
3 Snijd de zalm strak op maat ter grootte
AVOCADOMOUSSE
van de bladerdeegplakken. Besmeer
EN GEROOKTE ZALM
4 plakjes bladerdeeg met de mierikswortel
Net zo romig, knapperig en roze als het
en beleg precies met de stukjes zalm. Spuit
bekende taartje, maar dan hartig.
op de andere bladerdeegplakjes een sier-
lijke laag avocadomousse. Dek af met de
met zalm belegde plakjes. Serveer direct.
BEVAT pp. 330 kcal - 8 g eiwit 26 g vet,
+ 4plakjesroomboter- + 100 g gerookte
waarvan 10 g verz. 15 g koolhydraten,
bladerdeeg (pak
zalm
waarvan 3 g suikers -1.2 g zout - 3 g vezels
IO plakjes. diepvries) + 1/2 el mierikswortel
« Prijs p.p. € 1.70
« leetrijpe avocado
(potje 140 g. Kühne)
LAK
- 60 g crème fraîche
« bakpapier
(bekertje 125 g.
« braadslede
Gemarineerde zalm met dille-
AH Biologisch)
« staafmixer
kruidentopping. Gemakkelijker wordt
ir
A
+ 2gbieslook
« spuitzak met
het niet. Ook al heb je weinig tijd.
« V citroen
spuitmondje
serveer je deze plakjes op een toastje.
dan is het meteen feest.
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Haal
Casillero del Diablo
AH Excellent Gravad lax
Chardonnay
100g € 399
de folie van de bevroren bladerdeegplak-
Reserva
ken. Snijd een reep van 3 cm van de plakjes
Smaak vol en droog
en snijd van de korte zijde nog een plak van
Herkomst Chili
Prijs € 699
3 cm. zodat je weer een vierkantje hebt. De
Gerookte zalm en
afsnijdsels worden niet gebruikt. Halveer de
ad
Sn
bladerdeeg vragen
vierkant jes zodat 2 rechthoeken ontstaan.
I
om wijn met een ‘vetje’
Leg ze dicht bij elkaar, maar niet tegen
en wat vanille door
elkaar aan op een met bakpapier beklede
de houtrijping van de
bakplaat en leg daar weer een vel bak-
Jopen
wijn. Deze Chileense
Adriaan wit
Chardonnay heeft het
papier op. Wacht ca. 5 min. tot de plakken
Smaak fris en
allemaal, en daarnaast
ie)
ontdooid zijn en leg de braadslede er
kruidig
jenoeg frisse zuren (door
bovenop. zodat het gewicht op het
Herkomst Haarlem
het koele klimaat inde
Prijs € 2.09
wijngaarden) om er
bladerdeeg drukt. Bak in 15 min. goudbruin
Dit witbier wordt
en gaar in het midden van de oven, maar
een echt feestje van
in de Haarlemse
te maken.
keer de plakjes na 10 min. om. Haal het
Jopenkerk gebrou-
bladerdeeg uit de oven en laat in 10 min.
wen enis vernoemd
afkoelen tot kamertemperatuur.
naar stadsmolen De
Adriaan. In het bier
2 Snijd ondertussen de avocado in de leng-
proef je een fris rinse
te doormidden. Verwijder de pit en schep
nasmaak en kruidige
het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
tonen van koriander
Doe samen met de crème fraîche. bieslook
zaad. Door Z'n frisse
Nog zo’n showstopper! Snel naar
karakter past deze
en V4 tl zout in een hoge maatbeker. Pers
Casittere
het recept voor deze sushikrans met
het stukje citroen uit en doe het sap ook in
Adriaan goed bij
Disbt
zalm en zalmeitjes? Tap hier voor
vette vis. Perfect bij
de beker. Pureer met de staafmixer tot een
deze zalm dus.
het online recept en hier voor andere
Foodfotografie Alan Jensen, foodstyling Bart Stuart. styling Cyn Ferdinandus
gladde massa. Breng op smaak met peper.
gerechten met zalm!
allerhande