Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 95




Hier is pagina 95 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BISCUITTAART MET

|

VRUCHTENJAM EN WITTE-

en

Ze /]/

CHOCOLADECREME

/

Bisc

is de basis

ee

=

Een lekkere taart begint bij de basis,

+ 2 perssinaasappels

+ 1tl vanille-extract

die moet dus ook perfect zijn. Dan zit je met de

+ |pak basismix

« 2elvolle melk

basismix biscuittaart van Dr. Oetker zeker goed.

biscuittaart

+00 gextra

we

ur anna

bosvruchtenjam

©

.

©

(330 g. Dr. Oetker)

« 5eieren

« springvorm

« 400 g witte

(D 24 em. ingevet)

chocolade

« bakpapier

+ 300 g roomboter

« satéprikker

®

+ 75 g poedersuiker

1 Verwarm de oven voor op 170 °C. Pers

ke

We sinaasappel uit en snijd de andere helft

in dunne halve plakjes. Doe de basismix.

eieren en 50 ml sinaasappelsap in een kom.

„4

Klop met een mixer 1 min. op de laagste stand

en daarna 5 min. op de hoogste stand.

&

BAK ER

2 Bekleed de bodem van de springvorm

met bakpapier. Verdeel het beslag over de

WAT VAN

ie

Houd jij ook zo van

springvorm en bak in het midden van de oven

zelfgebakken taart?

at

in ca. 35 min. goudbruin en gaar. Controleer

Dan word je vast blij

met een satéprikker op gaarheid. Komt deze

van deze handige

er

basismix biscuittaart,

|

er schoon uit, dan is het biscuit gaar. Neem uit

de oven en laat in uur afkoelen op een rooster.

waarmee je de

mf

perfecte luchtige

3 Breek ondertussen 250 g witte chocolade

taartbodem maakt.

in stukken, doe in een kom en smelt au bain-

er

Vervolgens kun je

marie op een pan kokend water. Zorg dat de

losgaan met de rest

van de taart. Maak

kom het water niet raakt. Klop de boter met

bijvoorbeeld eens

de poedersuiker, het vanille-extract en de

een naked taart,

melk 5 min. Voeg al kloppend de gesmolten

waarin je de mooie

chocolade toe en laat ca. 30 min. opstijven in

gestapelde lagen

oe

=

ziet. Of ga je voor

de koelkast. Roer door.

deze biscuittaart

4 Neem de taartbodem uit de vorm en snijd

met bosvruchten-

horizontaal doormidden. Bestrijk de onderste

jam? Wat je ook

in

nn

re

gaat bakken, bak

nt

helft met 1/3 van de chocoladecrème en

verdeel de bosvruchtenjam erover. Leg de

het met Dr. Oetker!

Laat je inspireren

bovenste helft van de taart erop. Bestrijk de

op oetker.nl.

taart rondom met derest van de chocolade-

=

crème. Hak de rest van de chocolade fijn en

E

bestrooi de taart ermee. Verdeel de plakjes

Biscuit

N

sinaasappel erover.

taart

#

+ |

h

BEVAT p.p. 540 kcal - 7 geiwit- 37 g vet,

dl

waarvan 24 g verz. - 44 gkoolhydraten,

waarvan 31 g suikers - 0.4 gzout : lg vezels

Dr. Oetker Basismix

y

- Pris p.p. € 0.90

biscuittaart

ss

=

pak 330 g €195

Meer weten?

(Droetken)

Ganaar oetker.nl

allerhande