Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 95

Hier is pagina 95 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BISCUITTAART MET
|
VRUCHTENJAM EN WITTE-
en
Ze /]/
CHOCOLADECREME
/
Bisc
is de basis
ee
=
Een lekkere taart begint bij de basis,
+ 2 perssinaasappels
+ 1tl vanille-extract
die moet dus ook perfect zijn. Dan zit je met de
+ |pak basismix
« 2elvolle melk
basismix biscuittaart van Dr. Oetker zeker goed.
biscuittaart
+00 gextra
we
ur anna
bosvruchtenjam
©
.
©
(330 g. Dr. Oetker)
« 5eieren
« springvorm
« 400 g witte
(D 24 em. ingevet)
chocolade
« bakpapier
+ 300 g roomboter
« satéprikker
®
+ 75 g poedersuiker
1 Verwarm de oven voor op 170 °C. Pers
ke
We sinaasappel uit en snijd de andere helft
in dunne halve plakjes. Doe de basismix.
eieren en 50 ml sinaasappelsap in een kom.
„4
Klop met een mixer 1 min. op de laagste stand
en daarna 5 min. op de hoogste stand.
&
BAK ER
2 Bekleed de bodem van de springvorm
met bakpapier. Verdeel het beslag over de
WAT VAN
ie
Houd jij ook zo van
springvorm en bak in het midden van de oven
zelfgebakken taart?
at
in ca. 35 min. goudbruin en gaar. Controleer
Dan word je vast blij
met een satéprikker op gaarheid. Komt deze
van deze handige
er
basismix biscuittaart,
|
er schoon uit, dan is het biscuit gaar. Neem uit
de oven en laat in uur afkoelen op een rooster.
waarmee je de
mf
perfecte luchtige
3 Breek ondertussen 250 g witte chocolade
taartbodem maakt.
in stukken, doe in een kom en smelt au bain-
er
Vervolgens kun je
marie op een pan kokend water. Zorg dat de
losgaan met de rest
van de taart. Maak
kom het water niet raakt. Klop de boter met
bijvoorbeeld eens
de poedersuiker, het vanille-extract en de
een naked taart,
melk 5 min. Voeg al kloppend de gesmolten
waarin je de mooie
chocolade toe en laat ca. 30 min. opstijven in
gestapelde lagen
oe
=
ziet. Of ga je voor
de koelkast. Roer door.
deze biscuittaart
4 Neem de taartbodem uit de vorm en snijd
met bosvruchten-
horizontaal doormidden. Bestrijk de onderste
jam? Wat je ook
in
nn
re
gaat bakken, bak
nt
helft met 1/3 van de chocoladecrème en
verdeel de bosvruchtenjam erover. Leg de
het met Dr. Oetker!
Laat je inspireren
bovenste helft van de taart erop. Bestrijk de
op oetker.nl.
taart rondom met derest van de chocolade-
=
crème. Hak de rest van de chocolade fijn en
E
bestrooi de taart ermee. Verdeel de plakjes
Biscuit
N
sinaasappel erover.
taart
#
+ |
h
BEVAT p.p. 540 kcal - 7 geiwit- 37 g vet,
dl
waarvan 24 g verz. - 44 gkoolhydraten,
waarvan 31 g suikers - 0.4 gzout : lg vezels
Dr. Oetker Basismix
y
- Pris p.p. € 0.90
biscuittaart
ss
=
pak 330 g €195
Meer weten?
(Droetken)
Ganaar oetker.nl
allerhande