Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 27

Hier is pagina 27 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VOORGERECHTEN
L
erveren we de
io net even anders.
k nog lekkerder!
00
CARPACCIO MET
PARMEZAANSE-
3 Schep met 2lepels een quenelle van
KAASCREME EN
de Parmezaanse-kaascreme ophet
RUCOLAPESTO
midden van het bord. Verdeel de carpaccio
Een bijzondere variatie op de klassieker,
er in mooie roosjes omheen. Bestrooi de
carpaccio met een zachte toef.
kaascrème met de rest van de pijnboom-
Antonin Rodet
Bourgogne
pitten. Druppel eerst de rucolapesto en dan
de balsamicodressing eromheen. Bestrooi
Chardonnay
Smaak vol en droog
met versgemalen zwarte peper en de
Herkomst
Bourgogne, Frankrijk
« 2 pakjes Black Angus carpaccio (à 124 g.
Parmezaanse kaas uit het zakje. De dres-
CHIA
AH Excellent Speciaal voor de Feestdagen)
sing uit de verpakking gebruik je niet.
CLASSICO
Prijs € 899
Met deze lichte, frisse
+ 80 g pijnboompitten
475
Chardonnay uit de
« 50 g Parmigiano Reggiano-poeder
BEVAT p.p. 535 kcal 20 geiwit-47 g vet,
Bourgogne zet je
« 80 ml extra vierge olijfolie
waarvan 17 g verz. 8 g koolhydraten,
meteen een feeste-
« 150 gmascarpone
waarvan 8 g suikers -1.3 g zout - lg vezels
lijke toon. Fruitig maar
Excellent
vol, en met genoeg
+ 30 grucola
-Priispp. € 4.05
Selectie Chianti
romig temperament
+ 2/3 bakje basilicum (à 15 g)
Classico
om overeind te blijven
« | kleine teen knoflook
Smaak stevig
naast de carpaccio.
Herkomst
|
Ook heel geschikt
+ 3elbalsamicoazijn
1
« staafmixer
Toscane, Italië
voor de borrel,
Prijs € 7.49
Fr
De bekendste
1 Voeg het zakje pijnboompitten uit de
5
Italiaanse wijn bij
verpakking van de carpaccio toe aan de
het beroemdste
©
ai
Italiaanse voor-
80 g piinboompitten. Verhit een pan zonder
gerecht; geen
olie of boter en rooster de piinboompitten
wonder dat dit dikke
in 3 min. al omscheppend goudbruin. Laat
EN
vrienden zijn. Vol,
afkoelen op een bord. Meng 2/3 van de
met frisse fruitzuren
die uitstekend
Parmigiano Reggiano met peper, l el olijfolie
en eventueel zout door de mascarpone.
samengaan met de
ruige elegantie van
BOURGOGS
2 Doe de rucola, het basilicum, de knoflook,
het malse rundvlees.
2/3 van de pijnboompitten, de rest van de
Rn
Parmigiano Reggiano, versgemalen peper
en 3 el olijfolie in de beker van de staaf-
Liever een vega versie?
mixer. Mix tot een pesto. Voeg eventueel
Ga voor koolrabicarpaccio met
2 el water toe om het iets gladder te
bloodymarydressing! Tap hier
maken. Klop de rest van de olijfolie met
voor het online recept en hier nog
Mooie quenelle
de balsamicoazijn tot een dressing,
veel meer verrassende recepten
Wat is een quenelle precies? En hoe maak
breng op smaak met peper.
voor carpaccio.
je die? Kijk op ah.nl/allerhande/quenelles.
allerhande