Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VOORGERECHTEN

L

erveren we de

io net even anders.

k nog lekkerder!

00

CARPACCIO MET

PARMEZAANSE-

3 Schep met 2lepels een quenelle van

KAASCREME EN

de Parmezaanse-kaascreme ophet

RUCOLAPESTO

midden van het bord. Verdeel de carpaccio

Een bijzondere variatie op de klassieker,

er in mooie roosjes omheen. Bestrooi de

carpaccio met een zachte toef.

kaascrème met de rest van de pijnboom-

Antonin Rodet

Bourgogne

pitten. Druppel eerst de rucolapesto en dan

de balsamicodressing eromheen. Bestrooi

Chardonnay

Smaak vol en droog

met versgemalen zwarte peper en de

Herkomst

Bourgogne, Frankrijk

« 2 pakjes Black Angus carpaccio (à 124 g.

Parmezaanse kaas uit het zakje. De dres-

CHIA

AH Excellent Speciaal voor de Feestdagen)

sing uit de verpakking gebruik je niet.

CLASSICO

Prijs € 899

Met deze lichte, frisse

+ 80 g pijnboompitten

475

Chardonnay uit de

« 50 g Parmigiano Reggiano-poeder

BEVAT p.p. 535 kcal 20 geiwit-47 g vet,

Bourgogne zet je

« 80 ml extra vierge olijfolie

waarvan 17 g verz. 8 g koolhydraten,

meteen een feeste-

« 150 gmascarpone

waarvan 8 g suikers -1.3 g zout - lg vezels

lijke toon. Fruitig maar

Excellent

vol, en met genoeg

+ 30 grucola

-Priispp. € 4.05

Selectie Chianti

romig temperament

+ 2/3 bakje basilicum (à 15 g)

Classico

om overeind te blijven

« | kleine teen knoflook

Smaak stevig

naast de carpaccio.

Herkomst

|

Ook heel geschikt

+ 3elbalsamicoazijn

1

« staafmixer

Toscane, Italië

voor de borrel,

Prijs € 7.49

Fr

De bekendste

1 Voeg het zakje pijnboompitten uit de

5

Italiaanse wijn bij

verpakking van de carpaccio toe aan de

het beroemdste

©

ai

Italiaanse voor-

80 g piinboompitten. Verhit een pan zonder

gerecht; geen

olie of boter en rooster de piinboompitten

wonder dat dit dikke

in 3 min. al omscheppend goudbruin. Laat

EN

vrienden zijn. Vol,

afkoelen op een bord. Meng 2/3 van de

met frisse fruitzuren

die uitstekend

Parmigiano Reggiano met peper, l el olijfolie

en eventueel zout door de mascarpone.

samengaan met de

ruige elegantie van

BOURGOGS

2 Doe de rucola, het basilicum, de knoflook,

het malse rundvlees.

2/3 van de pijnboompitten, de rest van de

Rn

Parmigiano Reggiano, versgemalen peper

en 3 el olijfolie in de beker van de staaf-

Liever een vega versie?

mixer. Mix tot een pesto. Voeg eventueel

Ga voor koolrabicarpaccio met

2 el water toe om het iets gladder te

bloodymarydressing! Tap hier

maken. Klop de rest van de olijfolie met

voor het online recept en hier nog

Mooie quenelle

de balsamicoazijn tot een dressing,

veel meer verrassende recepten

Wat is een quenelle precies? En hoe maak

breng op smaak met peper.

voor carpaccio.

je die? Kijk op ah.nl/allerhande/quenelles.

allerhande