Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 87




Hier is pagina 87 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HOOFDGERECHTEN

2

x

Vooraf gekruid en (lekker makkelijk)

voor in de oven. Of om nog helemaal zelf

te bereiden. Doe eens wild!**

N

Lit Australi& en Nieuw-

nit

LAMS

Zeeland. Met kruidentopping.

S

(RACK

FT

)

Voor 2 personen.

Bee

AH Excellent Lamssteak

geeen

ca. 400 g, per 250 g € 4.69°

HERTEI

ROLLADE

Û

Een

ie

Eee

Uit Nieuw-Zeeland. Met

7

Mals scharrelvlees met

kruidenkorst. Ovenschotel.

lichtzoete smaak.

AH Excellent Lamsrack

AH Eendenborstfilet

ca. 570 g. per 500 g € 14.49*

Uit Nieuw-Zeeland. Met

ca. 280 g. per 250 q € 625

pepermarinade en

rodewijnsaus met sjalotten.

Inclusief gaarmeter.

V.N

Dd

Voor 4-5 personen.

AH Excellent

EENDen

END

Hertenrollade

ca. 750 g € 14.99”

|

HAZEN

Fijn van structuur en met

|

Fr

een milde smaak.

AH Konijnenbout

ca. 460 g. per 250 g € 599

as

Zacht donkerrood vlees

Beter

Es

met volle smaak.

WF.

Leven

REE

5

AH Hazenrugfilet

7 | KONNNE!

#,

ca. 250 g. per 250 g € 12.49

8

Mager vlees met een zeer

verfijnde smaak.

** Wild De term ‘wild wordt vaak gebrukt om vlees.

AH Reebiefstuk

van dieren aan te duiden die algemeen als wild,

ca. 200 g, per 250 g € 12.49

beschouwd worden. Het betekent echter niet per

definitie dat het vlees van een in het wild levend

dier afkomstigis. Albert Heijn vermeldt altijd op de

“Verkrijgbaar vanaf 17 december.

verpakking ofhet gaat om vlees van vrijlevende.

Foodfotografie Sigurd Kranendonk, foodstyling Martine Steenstra. styling Marjolein Vonk

dieren of lees van gekweekte of tamme dieren.

allerhande