Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

09

ROMIGE GEPOFTE-

KNOFLOOKSOEP

Door het poffen krijgt de knoflook

00

AH Excellent

een bijzonder zachte, zoetige smaak.

HELDERE PASTINAAK-

Selectie Kamptal

BOUILLON MET

Grüner Veltliner

TRUFFELSOLDAATJES

Smaak fris en droog

Herkomst Kamptal,

Een lichte start voor als er nog veel

|

Oostenrijk

+ 3bollen knoflook

« 375 ml verse

gangen volgen.

Prijs € 699

Grüner Veltliner komt

+ 3uien

slagroom

vooral uit Oostenrijk,

« 30 groomboter

- 1kippenbouillon-

‚Covonni

waar hij de dienst uit-

« 3laurierblaadjes

blokje

maakt in maar liefst

« 8 g funghi porcini

« V3 bakje tijm (à 15 g)

30% van de wijn-

« Imespunt gemalen

- bakpapier

(gedroogd eek-

« \laurierblaadje

kruidnagel

« staafmixer

gaarden. Deze versie

hoorntjesbrood,

« 2elsojasaus

Codorniu

is zacht en sappig.

« 3el tarwebloem

« zeef

« l witte pistolet

Clasico Brut

Vol fris fruit met een

zakje 15 g,

Castellino)

« 2el olijfolie

Smaak droog

vleugje witte peper.

1 Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd

* 4uien

Herkomst

een prima maatje

- 2eltruffeltapenade

Penedes. Spanje

voor de zachtzoete

het bovenste puntje van de bollen knoflook.

« prei

«Ya bakje platte

knoflook in de soep.

Leg de bollen knoflook op een met bak-

Prijs € 7.79

« 100 g knolselderij

peterselie (à 15 g)

Bubbels bij de

Lekker als borrelwijn,

papier beklede bakplaat of ovenschaal in

« 250 g pastinaak*

« fijne zeef

soep! Voor een

en dan meenemen

het midden van de oven en pof ze in

goeie bruis hoef

aan tafel.

+ 2tomaten

« bakpapier

ca. 40 min. gaar. Neem de knoflook uit de

« 5 peperkorrels

je heus niet altijd

oven en laat iets afkoelen. Wip met een

naar Frankrijk.

Deze Spaanse

mes de tenen knoflook uit de bollen.

cava is namelijk

1 Week de funghi porcini in OO ml warm

2 Snipper de ui. Verhit de boter in een soep-

water. Snijd 2 uien met schil in parten.

minstens zo lekker:

pan en fruit de ui met de laurierblaadjes en

droog, fris, en

Halveer de prei, spoel onder koud stro-

zonder franje. Het

de kruidnagel 10 min. op laag vuur. Voeg

mend water en snijd in stukken. Schil de

de knoflook met de bloem toe aan de ui en

licht-notige ka-

knolselderij en snijd in grote parten. Schil de

rakter gaat goed

bak 1min. mee. Voeg de room, liter water

pastinaak en snijd in grove stukken. Snijd

met de pastinaak

en het bouillonblokje toe en breng aan de

en paddenstoel

de tomaten in parten. Doe de geweekte

in de bouillon.

kook. Draai het vuur laag en laat de soep

paddenstoelen met vocht. de uien, prei,

En: geschikt voor

30 min. zachtjes koken met de deksel

knolselderij, pastinaak, tomaat, peper-

vegetariërs.

h

schuin op de pan.

korrels, tijm en het laurierblaadje met

3 Verwijder de laurierblaadjes en pureer

1.2 iter water in een pan. Breng aan de

de soep met de staafmixer. Schenk de soep

kook en laat op laag vuur 1 uur koken.

door een zeef en breng op smaak met

au

peper en zout. Serveer de soep in8mooie

2 Schil de rest van de uien en snijd kruislings

in. Zeef de bouillon door een fijne zeef en

x

glaasjes of kommetjes.

breng op smaak met zout. peper en soja-

saus. De groenten worden niet gebruikt.

5 Haal de blaadjes van de peterselie.

Je kunt deze soep Ì dag van tevoren maken.

3 Verwarm de oven op 200 °C. Snijd de

Schep de uien uit de bouillon en haal de

Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm

pistolet in de lengte in 4 plakken van een

laagjes los. Leg de mooiste stukjes ui en

al roerend op laag vuur. De soep is in een

Y2 cm. Snijd de plakken in de lengte weer

peterselie in een bloemvorm in een diep

goed afgesloten bak ook 2-3 maanden

door. De rest van het brood gebruik je niet.

bord en schenk de bouillon er aan tafel

houdbaar in de vriezer.

Besprenkel met de olijfolie en besmeer de

overheen. Serveer met de truffelsoldaat jes.

soldaatjes met de truffeltapenade. Verdeel

*Pastinaak is verkrijgbaar in de grotere

BEVAT p.p. 230 kcal 3 g eiwit 20 g vet,

de soldaatjes over een met bakpapier be-

Albert Heijn-winkels. Bestel op ah.nl

waarvan 13 g verz. -? g koolhydraten,

klede bakplaat en rooster ze in het midden

of vervang door gewone wortel.

waarvan 3 g suikers - 0.9 g zout - lg vezels

van de oven in 10 min. knapperig.

* Prijs p.p. € 0.50

4 Kook de bouillon in een schone pan

BEVAT p.p. 235 kcal - 5 g eiwit 11 g vet,

op laag vuur in tot ca. 800 ml. Kook de

waarvan 2 g verz. 27 g koolhydraten,

ingesneden uien in de bouillon 5-10 min.

waarvan ó g suikers - 1.7 g zout - 4 g vezels

Foodfotografie Alan Jensen. foodstyling Bart Stuart. Martine Steenstra, styling Cyn Ferdinandus. Nicole de Werk, fotografie Rolinda Windhorst, visagie Niels Wahlers

zacht maar nog wel in vorm.

- Pris p.p. € 1.50