Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 42

Hier is pagina 42 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
09
ROMIGE GEPOFTE-
KNOFLOOKSOEP
Door het poffen krijgt de knoflook
00
AH Excellent
een bijzonder zachte, zoetige smaak.
HELDERE PASTINAAK-
Selectie Kamptal
BOUILLON MET
Grüner Veltliner
TRUFFELSOLDAATJES
Smaak fris en droog
Herkomst Kamptal,
Een lichte start voor als er nog veel
|
Oostenrijk
+ 3bollen knoflook
« 375 ml verse
gangen volgen.
Prijs € 699
Grüner Veltliner komt
+ 3uien
slagroom
vooral uit Oostenrijk,
« 30 groomboter
- 1kippenbouillon-
‚Covonni
waar hij de dienst uit-
« 3laurierblaadjes
blokje
maakt in maar liefst
« 8 g funghi porcini
« V3 bakje tijm (à 15 g)
30% van de wijn-
« Imespunt gemalen
- bakpapier
(gedroogd eek-
« \laurierblaadje
kruidnagel
« staafmixer
gaarden. Deze versie
hoorntjesbrood,
« 2elsojasaus
Codorniu
is zacht en sappig.
« 3el tarwebloem
« zeef
« l witte pistolet
Clasico Brut
Vol fris fruit met een
zakje 15 g,
Castellino)
« 2el olijfolie
Smaak droog
vleugje witte peper.
1 Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd
* 4uien
Herkomst
een prima maatje
- 2eltruffeltapenade
Penedes. Spanje
voor de zachtzoete
het bovenste puntje van de bollen knoflook.
« prei
«Ya bakje platte
knoflook in de soep.
Leg de bollen knoflook op een met bak-
Prijs € 7.79
« 100 g knolselderij
peterselie (à 15 g)
Bubbels bij de
Lekker als borrelwijn,
papier beklede bakplaat of ovenschaal in
« 250 g pastinaak*
« fijne zeef
soep! Voor een
en dan meenemen
het midden van de oven en pof ze in
goeie bruis hoef
aan tafel.
+ 2tomaten
« bakpapier
ca. 40 min. gaar. Neem de knoflook uit de
« 5 peperkorrels
je heus niet altijd
oven en laat iets afkoelen. Wip met een
naar Frankrijk.
Deze Spaanse
mes de tenen knoflook uit de bollen.
cava is namelijk
1 Week de funghi porcini in OO ml warm
2 Snipper de ui. Verhit de boter in een soep-
water. Snijd 2 uien met schil in parten.
minstens zo lekker:
pan en fruit de ui met de laurierblaadjes en
droog, fris, en
Halveer de prei, spoel onder koud stro-
zonder franje. Het
de kruidnagel 10 min. op laag vuur. Voeg
mend water en snijd in stukken. Schil de
de knoflook met de bloem toe aan de ui en
licht-notige ka-
knolselderij en snijd in grote parten. Schil de
rakter gaat goed
bak 1min. mee. Voeg de room, liter water
pastinaak en snijd in grove stukken. Snijd
met de pastinaak
en het bouillonblokje toe en breng aan de
en paddenstoel
de tomaten in parten. Doe de geweekte
in de bouillon.
kook. Draai het vuur laag en laat de soep
paddenstoelen met vocht. de uien, prei,
En: geschikt voor
30 min. zachtjes koken met de deksel
knolselderij, pastinaak, tomaat, peper-
vegetariërs.
h
schuin op de pan.
korrels, tijm en het laurierblaadje met
3 Verwijder de laurierblaadjes en pureer
1.2 iter water in een pan. Breng aan de
de soep met de staafmixer. Schenk de soep
kook en laat op laag vuur 1 uur koken.
door een zeef en breng op smaak met
au
peper en zout. Serveer de soep in8mooie
2 Schil de rest van de uien en snijd kruislings
in. Zeef de bouillon door een fijne zeef en
x
glaasjes of kommetjes.
breng op smaak met zout. peper en soja-
saus. De groenten worden niet gebruikt.
5 Haal de blaadjes van de peterselie.
Je kunt deze soep Ì dag van tevoren maken.
3 Verwarm de oven op 200 °C. Snijd de
Schep de uien uit de bouillon en haal de
Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm
pistolet in de lengte in 4 plakken van een
laagjes los. Leg de mooiste stukjes ui en
al roerend op laag vuur. De soep is in een
Y2 cm. Snijd de plakken in de lengte weer
peterselie in een bloemvorm in een diep
goed afgesloten bak ook 2-3 maanden
door. De rest van het brood gebruik je niet.
bord en schenk de bouillon er aan tafel
houdbaar in de vriezer.
Besprenkel met de olijfolie en besmeer de
overheen. Serveer met de truffelsoldaat jes.
soldaatjes met de truffeltapenade. Verdeel
*Pastinaak is verkrijgbaar in de grotere
BEVAT p.p. 230 kcal 3 g eiwit 20 g vet,
de soldaatjes over een met bakpapier be-
Albert Heijn-winkels. Bestel op ah.nl
waarvan 13 g verz. -? g koolhydraten,
klede bakplaat en rooster ze in het midden
of vervang door gewone wortel.
waarvan 3 g suikers - 0.9 g zout - lg vezels
van de oven in 10 min. knapperig.
* Prijs p.p. € 0.50
4 Kook de bouillon in een schone pan
BEVAT p.p. 235 kcal - 5 g eiwit 11 g vet,
op laag vuur in tot ca. 800 ml. Kook de
waarvan 2 g verz. 27 g koolhydraten,
ingesneden uien in de bouillon 5-10 min.
waarvan ó g suikers - 1.7 g zout - 4 g vezels
Foodfotografie Alan Jensen. foodstyling Bart Stuart. Martine Steenstra, styling Cyn Ferdinandus. Nicole de Werk, fotografie Rolinda Windhorst, visagie Niels Wahlers
zacht maar nog wel in vorm.
- Pris p.p. € 1.50