Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 91

Hier is pagina 91 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
\
N
De enige echte oestersaus
De oestersaus Yan Lee Kum Kee wordt gemaakt
Ze
van de beste ingrediënten. Daarmee maak je je Chinese
(en andere Aziatische gerechten) nóg lekkerder.
BIEFSTUK, PAKSOI
EN SOJABONEN
IN OESTERSAUS
I
..
#
JA
+ 300 gpandanrijst
« 4elpremium
gaf
u
2
4
« 3el arachideolie
oestersaus (fles 255 g.
zal
ML
« 300 g biefstuk (op
Lee Kum Kee)
kamertemperatuur)
« lel premium lichte
« 2tenen knoflook
..
HET BEGON MET
sojasaus (flesje 150 mil
a
EEN ONGELUK JE
« 3 struiken Shanghai-
Lee Kum Kee)
De geschiedenis
paksoi
+ 100 g sojabonen
U
van deze oestersaus
(bakje 200 9)
gaat terug naar 1888
À
N
toen de Chinese
« 20g gebakken uitjes
Kad
restauranthouder
Lee Kum Sheung een
=
1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op
bied
pan met oestersoep
de verpakking. Verhit ondertussen 1 el olie in
te lang op het vuur
had laten staan.
er
een koekenpan. Dep de biefstuk droog met
me!
keukenpapier en bestrooi met peper en
Het geheel was
;
PE
ingekookt tot een
N
eventueel zout. Bak het vlees 5min.op hoog
dikke saus. Toen hij
vuur, keer halverwege.
proefde, ontdekte
vo)
es
2 Snijd ondertussen de knoflook fijn en
hij een onweer
de paksoi in de lengte in vieren. Meng de
Glen
staanbare. heerlijke
a
nieuwe smaak. Deze
oestersaus met de sojasaus en peper tot
v7
oestersaus is inmid-
een dressing. Neem de biefstuk uit de pan
dels wereldberoemd
à
schenk Va van de dressing erover en laat
PA
en niet meer weg te
afgedekt rusten onder aluminiumfolie.
denken uit diverse
ze)
3 Verhit de rest van de olie in een wok of
gr
Fa
Aziatische keukens.
Oestersaus haalt de
hapjespan en bak de knoflook en paksoi
ne
A
umamismaak van
4 min. op hoog vuur. Voeg derest van de
vlees en groenten
dressing toe en bak 2 min. mee.
naar voren. Perfect
4 Verdeel de paksoi met de saus over een
als marinade, saus
|
of om roerbak-
schaal en verdeel de sojabonen erover.
1
Snijd de biefstuk in plakjes van ca. een
j2
Ye
&
gerechten mee op
smaak te brengen.
Ve cm en verdeel erover. Bestrooi met de
ijs
à
es
gebakken uitjes en serveer met de rijst.
* à
BEVAT p.p. 540 kcal - 28 g eiwit - 17 g vet.
LR
waarvan 4 g verz. - 67 g koolhydraten
®
waarvan 7 g suikers - 2.5 g zout: 4 g vezels
Lee Kum Kee
nd
Premium
sb
Prijs pp. € 2.85
oestersaus
|
Pe”
LS
flesje 255 g
à
7
€329
LEE KUM KEE Ganaarnl.LKK.com
Jaz HN
allerhande