Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 91




Hier is pagina 91 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

\

N

De enige echte oestersaus

De oestersaus Yan Lee Kum Kee wordt gemaakt

Ze

van de beste ingrediënten. Daarmee maak je je Chinese

(en andere Aziatische gerechten) nóg lekkerder.

BIEFSTUK, PAKSOI

EN SOJABONEN

IN OESTERSAUS

I

..

#

JA

+ 300 gpandanrijst

« 4elpremium

gaf

u

2

4

« 3el arachideolie

oestersaus (fles 255 g.

zal

ML

« 300 g biefstuk (op

Lee Kum Kee)

kamertemperatuur)

« lel premium lichte

« 2tenen knoflook

..

HET BEGON MET

sojasaus (flesje 150 mil

a

EEN ONGELUK JE

« 3 struiken Shanghai-

Lee Kum Kee)

De geschiedenis

paksoi

+ 100 g sojabonen

U

van deze oestersaus

(bakje 200 9)

gaat terug naar 1888

À

N

toen de Chinese

« 20g gebakken uitjes

Kad

restauranthouder

Lee Kum Sheung een

=

1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op

bied

pan met oestersoep

de verpakking. Verhit ondertussen 1 el olie in

te lang op het vuur

had laten staan.

er

een koekenpan. Dep de biefstuk droog met

me!

keukenpapier en bestrooi met peper en

Het geheel was

;

PE

ingekookt tot een

N

eventueel zout. Bak het vlees 5min.op hoog

dikke saus. Toen hij

vuur, keer halverwege.

proefde, ontdekte

vo)

es

2 Snijd ondertussen de knoflook fijn en

hij een onweer

de paksoi in de lengte in vieren. Meng de

Glen

staanbare. heerlijke

a

nieuwe smaak. Deze

oestersaus met de sojasaus en peper tot

v7

oestersaus is inmid-

een dressing. Neem de biefstuk uit de pan

dels wereldberoemd

à

schenk Va van de dressing erover en laat

PA

en niet meer weg te

afgedekt rusten onder aluminiumfolie.

denken uit diverse

ze)

3 Verhit de rest van de olie in een wok of

gr

Fa

Aziatische keukens.

Oestersaus haalt de

hapjespan en bak de knoflook en paksoi

ne

A

umamismaak van

4 min. op hoog vuur. Voeg derest van de

vlees en groenten

dressing toe en bak 2 min. mee.

naar voren. Perfect

4 Verdeel de paksoi met de saus over een

als marinade, saus

|

of om roerbak-

schaal en verdeel de sojabonen erover.

1

Snijd de biefstuk in plakjes van ca. een

j2

Ye

&

gerechten mee op

smaak te brengen.

Ve cm en verdeel erover. Bestrooi met de

ijs

à

es

gebakken uitjes en serveer met de rijst.

* à

BEVAT p.p. 540 kcal - 28 g eiwit - 17 g vet.

LR

waarvan 4 g verz. - 67 g koolhydraten

®

waarvan 7 g suikers - 2.5 g zout: 4 g vezels

Lee Kum Kee

nd

Premium

sb

Prijs pp. € 2.85

oestersaus

|

Pe”

LS

flesje 255 g

à

7

€329

LEE KUM KEE Ganaarnl.LKK.com

Jaz HN

allerhande