Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 38

Hier is pagina 38 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
06
©
PADDENSTOELEN-
RUNDERRAGOUTPASTEI
RAGOUT MET
Een echte klassieker, deze knapperige
PARMEZAANKOEK JE
bladerdeegbakjes met romige
De hartige smaak van de paddenstoelen
runderragout.
past perfect bij het kazige koekje.
van de achtergehouden takjes oregano uit
de verpakking paddenstoelen voor pasta.
Laat het gewelde eekhoorntjesbrood
« 300 g rundersoep-
« 125 ml slagroom
uitlekken (vang het vocht op) en snijd fijn.
blokjes (schaal)
- 12 bladerdeegbak-
« teen knoflook
+ 2runderbouillon-
+ 65 groomboter
4 Smelt 15 g boter op laag vuur in een
jes (pakje ó stuks,
+ 90 g Parmigiano
+ 2portobellos
(steeljpan en bak de paddenstoelen
blokjes
AH Excellent
Reggiano-poeder
« 100 ml droge
en knoflook in 7 min. op hoog vuur goud-
« 150 g sjalotten
Speciaal voor
+ 60 g bloem + extra
witte wijn
bruin. Breng op smaak met peper en zout.
* 2tenen knoflook
de Feestdagen)
om te bestuiven
« 2tldijonmosterd
Strooi de rest van de bloem erover en roer
« 25 groomboter
« bakje platte
« vershoudfolie
« 200 gpadden-
2 min. door. Voeg de rest van de boter
« 30 gbloem
peterselie (15 9)
stoelen voor pasta
« deegroller
toe. Blus af met de witte wijn. Laat Imin.
+ 72 g funghi porcini
« uitsteekring of glas
verdampen. voeg dan al roerend het eek-
1 Bestrooi het vlees met peper en zout en
secchi (gedroogd
(@ 8 em)
hoorntjesbrood samen met het opgevan-
snijd eventuele grote stukken kleiner. Doe
eekhoorntjesbrood, « bakpapier
gen vocht, de mosterd en IOO ml heet water
het vlees samen met de bouillonblokjes en
zakje 15 g, Castellino)
toe. Breng aan de kook en laat 2 min. op
15 liter water in een (soep)pan. breng op
laag vuur zachtjes koken en iets indikken.
hoog vuur aan de kook en laat op laag vuur
2 uur met de deksel op de pan zachtjes
1 Snijd 35 g koude boter in blok jes en
5 Meng 20 g Parmigiano Reggiano-poeder
doe in een kom. Voeg de helft van de
door de ragout en haal de pan van het
koken. Neem het vlees uit de pan en be-
waar de bouillon.
Parmigiano Reggiano, peper en zout toe.
vuur. Verdeel de ragout over diepe borden,
Zeef 50 g bloem erboven en kneed met je
bestrooi met de rest van de kaaspoeder en
2 Verwarm de oven voor op 165 °C. Snijd
vingertoppen heel snel eerst tot kruimels
leg er een parmezaankoek je op.
de sjalotten in dunne halve ringen en de
en vervolgens tot een samenhangende
knoflook fijn. Verhit de boter en bak de
deegbal. Het is niet erg als er nog stukjes
BEVAT pp. 310 kcal - 12 g eiwit - 21g vet,
sjalot en knoflook op laag vuur 15 min.
boter te zien zijn. Laat het deeg verpakt in
waarvan 14 g verz. 6 g koolhydraten,
Schep regelmatig om. Voeg de bloem toe
vershoudfolie minstens 30 min. rusten in
waarvan 3 g suikers 1 g zout - 2 g vezels
en bak nog 2 min. op middelhoog vuur
de koelkast.
- Prijs pp. € 2.25
(roux). Voeg 200 ml van de bouillon en de
2 Verwarm ondertussen de oven voor op
slagroom toe aan de roux en laat al roerend
180 °C. Knip 4 kleine stukjes van de takjes
et een garde op middelhoog vuur binden.
tijm uit het bakje paddenstoelen voor
+
3 Verwarm de bladerdeegbakjes volgens de
pasta. Bewaar de rest van de kruiden.
aanwijzingen op de verpakking in de oven.
Rol het deeg op een met bloem bestoven
4 Snijd de peterselie fijn. Trek met 2 vorken
werkblad met de deegroller uit tot een lap,
het vlees in stukjes en voeg samen met
steek hier met de uitsteekring of het glas
2/3 van de peterselie toe aan de roux. Breng
4 koekjes uit. Leg op een met bakpapier
op smaak met peper en eventueel zout.
beklede bakplaat (rol het deeg eventueel
Ook lekker
Laat eventueel wat inkoken op laag vuur
opnieuw uit als je er niet direct 4 koekjes
voor kinderen
tot een mooie ragout.
uithaalt). Druk in elk koekje een klein stukje
Eten er kinderen mee?
5 Schep de ragout in de bakjes. en even-
tijm. Bak ca. 15 min. in het midden van de
Dan wil je natuurlijk een
tueel iets ernaast. Bestrooi met de rest van
oven tot de randjes van de koekjes be-
ragout zonder alcohol. In
de peterselie. Serveer 2 bakjes per persoon.
À
ginnen te kleuren. Neem uit de oven en laat
plaats van met witte wijn,
TIP Ragout over? De volgende dag is de
in 15 min. afkoelen op een rooster,
kun je deze padden-
ragout ook lekker in een ovenschaalt je
3 Doe ondertussen het eekhoorntjesbrood
stoelenragout ook op
gegratineerd met wat geraspte kaas.
in een kom en giet er ca. 75 ml water over
smaak brengen met
tot ze helemaal onderstaan. Snijd de knof-
2el citroensap en
BEVAT pp. 400 kcal -16 g eiwit « 26 g vet.
look fijn. Snijd de portobello's in plakken
50 ml extra water.
waarvan 15 g verz. - 25 g koolhydraten,
van een Ya cm en halveer alleen de grote
waarvan 3 g suikers - 2.6 g zout - 2 g vezels
Foodfotografie Alan Jensen. foodstyling Bart Stuart. styling Cyn Ferdinandus. Nicole de Werk. fotografie Rolinda Windhorst, visagie Niels Wahlers
paddenstoelen voor pasta. Ris de blaadjes
«Prijs p.p. € 2.70
YS