Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 68

Hier is pagina 68 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
06
00
MINI BEEF
beef Wellingtons 15-20 min in het midden
CÔTE DE BOEUF MET
WELLINGTONS
van de oven of tot de kernthermometer
KOFFIE-SPECULAAS-
De klassieker, maar dan in het klein.
(optioneel) 48 °C aangeeft. Garneer de mini
KRUIDENRUB
De smaken van de winter in combinatie
beef Wellingtons met de rest van de tijm.
met een prachtig, feestelijk stuk vlees.
Je kunt de ossenhaas Ì dag van tevoren
bereiden tot en met het oprollen van het
« 4 stukken ossen-
« 4 takjes tijm
vlees in de ham. Bewaar in vershoudfolie
haas (AH Excellent,
in de koelkast. Laat het vlees voor je verder
(bakje 15 9)
op kamer-
« 8 plakken
gaat op kamertemperatuur komen.
« lcôte de boeuf vande «60 groomboter
serranoham
temperatuur)
Begin maximaal 3 uur van tevoren met
Vakslager (ca 1.1 kilo)
« 250 g biologische
« 25 g roomboter
« 270 g vers blader-
de volgende stap.
« Ya el gemalen koffie
sjalotten (klein)
« 250 g kastanje-
deeg (rol)
* Ve elkoek- en
« 20 ggember
champignons
« Imiddelgroot ei
speculaaskruiden
(ongeschild)
BEVAT p.p. 600 kcal - 53 g eiwit - 30 g vet,
« 2tenen knoflook
« bakpapier
waarvan lé g verz. - 29 g koolhydraten,
« tl oregano
« 2tenen knoflook
« kernthermometer
« tl suiker
waarvan 3 g suikers - 2.8 g zout lg vezels
+ keukentang
- Prijs p.p. € 8.25
« Va tl witte peper
« bakpapier
« lil zout
« kernthermometer
1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Dep
de ossenhaas droog met keukenpapier
en bestrooi met peper en zout. Verhit
1 Haal de côte de boeuf 2 uur van tevoren
15 g boter in een koekenpan en bak het
uit de koelkast. Leg uit de verpakking op
vlees in l min. rondom bruin. Neem uit de
een bord en dek af met vershoudfolie,
pan en laat afkoelen op een bord.
Verwarm de oven voor op 130 °C. Maak
2 Snijd de champignons en knoflook zeer
de rub door de koffie, speculaaskruiden,
fijn. Ris de blaadjes van 3 takjes tijm. Verhit
oregano, suiker, peper en het zout te
de rest van de boter in een koekenpan en
Fattoria del
mengen. Dep het vlees droog met keuken-
Cerro Vino
bak de champignons. knoflook en % van
papier. Bestrooi rondom met de rub en druk
de tijm ca. 5 min. op middelhoog vuur tot
Nobile di
het er een beetje in.
Montepulciano
het vocht is verdampt. Breng op smaak
Smaak stevig
2 Verhit 20 g boter in een ruime koekenpan
met peper en eventueel zout. Laat goed
op hoog vuur. Braad het vlees in 3 min.
Herkomst
uitlekken en verdeel over een bord.
&
Montepulciano, Italië
rondom aan. Gebruik de tang om te keren.
Prijs € 1399
3 Leg 2 plakken ham op een stuk vers-
Fluwelen tannines,
3 Leg de côte de boeuf op een met bakpapier
houdfolie. Laat de plakken elkaar over-
bekleed bakblik. Steek de thermometer in
peperigheid en een
lappen en verdeel 4 van de champignons
mond vol kersen en
het midden van het vlees, zorg dat deze het
erover. Leg er een stuk vlees op en rol de
ee
pruimen maken deze
bot niet raakt. Zet ca, 40 min. in het midden
JoLAIS VILS
ham met behulp van de vershoudfolie strak
100% Sangiovese tot
van de oven tot de thermometer 55 °C (medium
om de ossenhaas. Herhaal met de andere
LE)
de ideale begeleider
rare) aangeeft. Haal uit de oven en laat losjes
van de zoet-pittige,
3 stukken ossenhaas.
spicy smaken van
afgedekt onder aluminiumfolie 15 min. rusten.
4 Snijd het bladerdeeg in 4 gelijke stukken.
Georges
speculaas. koffie,
4 Maak ondertussen de jus. Pel en halveer de
Neem de stukken ossenhaas uit de folie en
Duboeuf
gember en sjalot.
sjalotten en schil en snijd de gember heel fijn.
Beau jolais-
Was het maar elke
leg in het midden van elk stuk deeg een stuk
Snijd de knoflook in plakjes. Verhit de helft
ossenhaas. Vouw het deeg dicht tot een
Villages
dag feest …
van de rest van de boter in een koekenpan op
Smaak fruitig
pakket, laat de randen l cm overlappen.
Herkomst Frankrijk
middelhoog vuur. Bak de sjalotten in 10 min.
Draai de mini beef Wellingtons voorzichtig
rondom goudbruin. Voeg de gember toe, bak
Prijs € 699
om, zodat de naad van het deeg niet meer
Opwekkende. frisse
5 min. mee en voeg na 3 min. de knoflook toe.
zichtbaar is en verdeel over een met bak-
rode wijn die je het
best licht gekoeld
Blus af met 150 ml water en het overgebleven
papier beklede bakplaat.
braadvocht van het vlees. Roer de aanbaksels
kunt drinken. Eentje
5 Maak met een mes een ruitpatroon op
om mee te borrelen
in de pan los met een spatel. Kook voor de
de bovenkant van de pakketjes zonder het
en dan mee te
helft in en zet het vuur uit. Voeg de rest van
nemen naar de
deeg door te snijden. Splits het ei, het eiwit
de boter toe. roer door en breng op smaak
wordt niet gebruikt. Klop de eidooier los en
eettafel, want ook
Wi
met peper en zout.
lekker bij lichte
bestrijk met een bakkwast de bovenkant
gerechten zoals
5 Snijd het vlees op de draad in plakjes
van de Wellingtons met het ei. Bak de mini
beef Wellington.
(trancheren) en serveer met de sjalottenjus.