Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 68




Hier is pagina 68 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

06

00

MINI BEEF

beef Wellingtons 15-20 min in het midden

CÔTE DE BOEUF MET

WELLINGTONS

van de oven of tot de kernthermometer

KOFFIE-SPECULAAS-

De klassieker, maar dan in het klein.

(optioneel) 48 °C aangeeft. Garneer de mini

KRUIDENRUB

De smaken van de winter in combinatie

beef Wellingtons met de rest van de tijm.

met een prachtig, feestelijk stuk vlees.

Je kunt de ossenhaas Ì dag van tevoren

bereiden tot en met het oprollen van het

« 4 stukken ossen-

« 4 takjes tijm

vlees in de ham. Bewaar in vershoudfolie

haas (AH Excellent,

in de koelkast. Laat het vlees voor je verder

(bakje 15 9)

op kamer-

« 8 plakken

gaat op kamertemperatuur komen.

« lcôte de boeuf vande «60 groomboter

serranoham

temperatuur)

Begin maximaal 3 uur van tevoren met

Vakslager (ca 1.1 kilo)

« 250 g biologische

« 25 g roomboter

« 270 g vers blader-

de volgende stap.

« Ya el gemalen koffie

sjalotten (klein)

« 250 g kastanje-

deeg (rol)

* Ve elkoek- en

« 20 ggember

champignons

« Imiddelgroot ei

speculaaskruiden

(ongeschild)

BEVAT p.p. 600 kcal - 53 g eiwit - 30 g vet,

« 2tenen knoflook

« bakpapier

waarvan lé g verz. - 29 g koolhydraten,

« tl oregano

« 2tenen knoflook

« kernthermometer

« tl suiker

waarvan 3 g suikers - 2.8 g zout lg vezels

+ keukentang

- Prijs p.p. € 8.25

« Va tl witte peper

« bakpapier

« lil zout

« kernthermometer

1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Dep

de ossenhaas droog met keukenpapier

en bestrooi met peper en zout. Verhit

1 Haal de côte de boeuf 2 uur van tevoren

15 g boter in een koekenpan en bak het

uit de koelkast. Leg uit de verpakking op

vlees in l min. rondom bruin. Neem uit de

een bord en dek af met vershoudfolie,

pan en laat afkoelen op een bord.

Verwarm de oven voor op 130 °C. Maak

2 Snijd de champignons en knoflook zeer

de rub door de koffie, speculaaskruiden,

fijn. Ris de blaadjes van 3 takjes tijm. Verhit

oregano, suiker, peper en het zout te

de rest van de boter in een koekenpan en

Fattoria del

mengen. Dep het vlees droog met keuken-

Cerro Vino

bak de champignons. knoflook en % van

papier. Bestrooi rondom met de rub en druk

de tijm ca. 5 min. op middelhoog vuur tot

Nobile di

het er een beetje in.

Montepulciano

het vocht is verdampt. Breng op smaak

Smaak stevig

2 Verhit 20 g boter in een ruime koekenpan

met peper en eventueel zout. Laat goed

op hoog vuur. Braad het vlees in 3 min.

Herkomst

uitlekken en verdeel over een bord.

&

Montepulciano, Italië

rondom aan. Gebruik de tang om te keren.

Prijs € 1399

3 Leg 2 plakken ham op een stuk vers-

Fluwelen tannines,

3 Leg de côte de boeuf op een met bakpapier

houdfolie. Laat de plakken elkaar over-

bekleed bakblik. Steek de thermometer in

peperigheid en een

lappen en verdeel 4 van de champignons

mond vol kersen en

het midden van het vlees, zorg dat deze het

erover. Leg er een stuk vlees op en rol de

ee

pruimen maken deze

bot niet raakt. Zet ca, 40 min. in het midden

JoLAIS VILS

ham met behulp van de vershoudfolie strak

100% Sangiovese tot

van de oven tot de thermometer 55 °C (medium

om de ossenhaas. Herhaal met de andere

LE)

de ideale begeleider

rare) aangeeft. Haal uit de oven en laat losjes

van de zoet-pittige,

3 stukken ossenhaas.

spicy smaken van

afgedekt onder aluminiumfolie 15 min. rusten.

4 Snijd het bladerdeeg in 4 gelijke stukken.

Georges

speculaas. koffie,

4 Maak ondertussen de jus. Pel en halveer de

Neem de stukken ossenhaas uit de folie en

Duboeuf

gember en sjalot.

sjalotten en schil en snijd de gember heel fijn.

Beau jolais-

Was het maar elke

leg in het midden van elk stuk deeg een stuk

Snijd de knoflook in plakjes. Verhit de helft

ossenhaas. Vouw het deeg dicht tot een

Villages

dag feest …

van de rest van de boter in een koekenpan op

Smaak fruitig

pakket, laat de randen l cm overlappen.

Herkomst Frankrijk

middelhoog vuur. Bak de sjalotten in 10 min.

Draai de mini beef Wellingtons voorzichtig

rondom goudbruin. Voeg de gember toe, bak

Prijs € 699

om, zodat de naad van het deeg niet meer

Opwekkende. frisse

5 min. mee en voeg na 3 min. de knoflook toe.

zichtbaar is en verdeel over een met bak-

rode wijn die je het

best licht gekoeld

Blus af met 150 ml water en het overgebleven

papier beklede bakplaat.

braadvocht van het vlees. Roer de aanbaksels

kunt drinken. Eentje

5 Maak met een mes een ruitpatroon op

om mee te borrelen

in de pan los met een spatel. Kook voor de

de bovenkant van de pakketjes zonder het

en dan mee te

helft in en zet het vuur uit. Voeg de rest van

nemen naar de

deeg door te snijden. Splits het ei, het eiwit

de boter toe. roer door en breng op smaak

wordt niet gebruikt. Klop de eidooier los en

eettafel, want ook

Wi

met peper en zout.

lekker bij lichte

bestrijk met een bakkwast de bovenkant

gerechten zoals

5 Snijd het vlees op de draad in plakjes

van de Wellingtons met het ei. Bak de mini

beef Wellington.

(trancheren) en serveer met de sjalottenjus.