Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

©

©

KLASSIEKE

BIETENTARTAAR MET

STEAK TARTARE

GEBAKKEN KAPPERTJES

EN GEITENKAAS

De klassieker uit Parijs geeft je diner

cachet. En dat je 'm zelf mag samenstellen

De ultieme combi van rode biet, geitenkaas

aan tafel maakt het zo bijzonder!

en balsamico samen in een mooi torentje.

TARTAAR.

Be

« V3 bakje platte peterselie (à 15 9)

« 1 sjalot

Met mosterdmayonaise.

« 12 mini-augurkjes (potje 235 ml, Kesbeke)

+ 400 g rauwe bieten

« 4 takjes dille

Inclusief kruidendressing om door het

« 2 pakjes steak tartaar (à 165 g.

« 3el balsamicoazijn

(bakje 20 9)

rundvlees te mengen.

AH Excellent)

« 2el olijfolie

« 4 takjes basilicum

AH Excellent Steak tartaar

165 g € 499

« 2 tl worcestershire sauce + extra

extra vierge

(bakje 15 9)

« 4 kwarteleitjes”

« 2takjes rozemarijn

« | bakje salade

eneen

« lel dijonmosterd

(bakje 15 g)

bolletjes geitenkaas

« 2tl tabasco

« 200 ml zonne-

(100 g, Bettine)

+ 2elkappertjes

bloemolie

* ovenschaal

« kookring (@ 7 cm)

« 4el kappertjes

(20x15 cm)

Y

+ 20 grucola

« kookring of

slamelange

kommetje (D 9 cm)

1 Snijd de peterselie fijn en snipper de

sjalot heel fijn. Laat de augurkjes uitlekken.

(zak 75 g)

2 Haal de tartaar uit de verpakking en doe

AH Excellent

in een kom. De bijgeleverde zakjes saus en

Selectie

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de

dressing gebruik je niet. Meng de worces-

bieten in parten en leg ze in een ovenschaal.

Côtes de

tershiresauce met een vork door de tartaar

Provence Rosé

Besprenkel met 2 el balsamico, 1 el olijfolie en

en breng op smaak met zout en peper.

bestrooi met peper en zout. Leg de rozema-

Smaak droog

Herkomst

3 Doe een portie van de tartaar in de

rijn erbij en dek af met aluminiumfolie. Bak

a,

Provence, Frankrijk

ca. luur in de oven tot heel zacht. Bewaar het

Ru

kookring op een bord en druk aan met een

Prijs € 799

lepel. Maak met een theelepel een kuiltje in

braadvocht. Laat minstens 1/2 uur afkoelen.

In de Provence

weten ze beter dan

het midden. Verwijder de ring en maak zo

2 Verhit ondertussen de zonnebloemolie in

waar ook hoe ze

ook de overige porties. Splits het kwartel

een steelpan met dikke bodem tot 180 °C.

CE

rosé moeten maken:

eitje en leg voorzichtig een eidooier in een

Laat de kappertjes uitlekken, vang lel van

bleekroze en droog.

kuiltje. Herhaal met de rest van de eieren.

het vocht op. Dep de kappertjes goed droog

Deze gaat prachtig

De eiwitten worden niet gebruikt.

met keukenpapier en frituur 30 sec. laat

samen met de

zachte zuren in de

4 Verdeel rondom de tartaar de mosterd,

uitlekken op keukenpapier.

La Trappe

Isid’or trappist

geitenkaas. en geeft

tabasco, kappertjes, augurkjes en de

3 Verwijder eventuele harde stukken van de

Smaak lichtzoet

een beetje frivool

fijngesneden peterselie en sjalot. Zo kan

bietjes en snijd in kleine blokjes van 2 mm.

Herkomst

mediterraan tegen-

iedereen aan tafel zijn of haar eigen tartaar

Meng met de rest van de balsamico. het

Nederland

gas aan de aardse

smaak van de biet.

op smaak brengen. Lekker met toast.

kappertjes- en braadvocht tot een sausje.

Prijs € 136

Meng 3 el ervan door de bietjes. Breng op

Een bier-spijs-

Drink je bij de steak

combi voor durfals:

tartare ook liever

BEVAT p.p. 120 kcal - 12 geiwit -ög vet,

smaak met peper en eventueel zout.

wijn? Dan kan deze

zoet en donker

waarvan 2 g verz. 4 g koolhydraten.

4 Doe Va van de bietjes in de kookring op

trappistenbier bij

rosé ook prima!

waarvan 2 g suikers - 1.5 qg zout - 1g vezels

een bord en druk aan met een lepel. Verdeel

deze klassieke

- Pris pp. € 3.30

de mooiste slablaadjes. dille en het basilicum

steak tartare. Dat

4

de smaak van deze

erover en leg de bolletjes geitenkaas erbij.

trappist lekker is

Bestrooi met de gefrituurde kappertjes.

in combinatie met

&\

t

Verwijder de ringen maak zo ook de overige

rundvlees (waar

=

ook iets zoets in zit)

*Let op! Het gebruik van rauwe eieren wordt

borden. Besprenkel met het sausje.

met het oog op salmonellabesmetting sterk

wisten we al van

afgeraden voor kwetsbare groepen. zoals

stoofpotjes, maar

M

BEVAT pp. 215 kcal 7 geiwit 16 g vet, waarvan

ernaast blijkt ook

kinderen tot 5 jaar. ouderen. zieken en zwangere

vrouwen. Voor deze groepen zijn recepten met

5 gverz. 9 gkoolhydraten, waarvan 7 g suikers

een uitstekende

rauwe eieren niet geschikt.

-13g zout 3g vezels - Prijs pp. € 185

beslissing.

Foodfotografie Alan Jensen, foodstyling Victor de Launay. Bart Stuart. styling Cyn Ferdinandus

Ed