Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 34

Hier is pagina 34 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
©
©
KLASSIEKE
BIETENTARTAAR MET
STEAK TARTARE
GEBAKKEN KAPPERTJES
EN GEITENKAAS
De klassieker uit Parijs geeft je diner
cachet. En dat je 'm zelf mag samenstellen
De ultieme combi van rode biet, geitenkaas
aan tafel maakt het zo bijzonder!
en balsamico samen in een mooi torentje.
TARTAAR.
Be
« V3 bakje platte peterselie (à 15 9)
« 1 sjalot
Met mosterdmayonaise.
« 12 mini-augurkjes (potje 235 ml, Kesbeke)
+ 400 g rauwe bieten
« 4 takjes dille
Inclusief kruidendressing om door het
« 2 pakjes steak tartaar (à 165 g.
« 3el balsamicoazijn
(bakje 20 9)
rundvlees te mengen.
AH Excellent)
« 2el olijfolie
« 4 takjes basilicum
AH Excellent Steak tartaar
165 g € 499
« 2 tl worcestershire sauce + extra
extra vierge
(bakje 15 9)
« 4 kwarteleitjes”
« 2takjes rozemarijn
« | bakje salade
eneen
« lel dijonmosterd
(bakje 15 g)
bolletjes geitenkaas
« 2tl tabasco
« 200 ml zonne-
(100 g, Bettine)
+ 2elkappertjes
bloemolie
* ovenschaal
« kookring (@ 7 cm)
« 4el kappertjes
(20x15 cm)
Y
+ 20 grucola
« kookring of
slamelange
kommetje (D 9 cm)
1 Snijd de peterselie fijn en snipper de
sjalot heel fijn. Laat de augurkjes uitlekken.
(zak 75 g)
2 Haal de tartaar uit de verpakking en doe
AH Excellent
in een kom. De bijgeleverde zakjes saus en
Selectie
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de
dressing gebruik je niet. Meng de worces-
bieten in parten en leg ze in een ovenschaal.
Côtes de
tershiresauce met een vork door de tartaar
Provence Rosé
Besprenkel met 2 el balsamico, 1 el olijfolie en
en breng op smaak met zout en peper.
bestrooi met peper en zout. Leg de rozema-
Smaak droog
Herkomst
3 Doe een portie van de tartaar in de
rijn erbij en dek af met aluminiumfolie. Bak
a,
Provence, Frankrijk
ca. luur in de oven tot heel zacht. Bewaar het
Ru
kookring op een bord en druk aan met een
Prijs € 799
lepel. Maak met een theelepel een kuiltje in
braadvocht. Laat minstens 1/2 uur afkoelen.
In de Provence
weten ze beter dan
het midden. Verwijder de ring en maak zo
2 Verhit ondertussen de zonnebloemolie in
waar ook hoe ze
ook de overige porties. Splits het kwartel
een steelpan met dikke bodem tot 180 °C.
CE
rosé moeten maken:
eitje en leg voorzichtig een eidooier in een
Laat de kappertjes uitlekken, vang lel van
bleekroze en droog.
kuiltje. Herhaal met de rest van de eieren.
het vocht op. Dep de kappertjes goed droog
Deze gaat prachtig
De eiwitten worden niet gebruikt.
met keukenpapier en frituur 30 sec. laat
samen met de
zachte zuren in de
4 Verdeel rondom de tartaar de mosterd,
uitlekken op keukenpapier.
La Trappe
Isid’or trappist
geitenkaas. en geeft
tabasco, kappertjes, augurkjes en de
3 Verwijder eventuele harde stukken van de
Smaak lichtzoet
een beetje frivool
fijngesneden peterselie en sjalot. Zo kan
bietjes en snijd in kleine blokjes van 2 mm.
Herkomst
mediterraan tegen-
iedereen aan tafel zijn of haar eigen tartaar
Meng met de rest van de balsamico. het
Nederland
gas aan de aardse
smaak van de biet.
op smaak brengen. Lekker met toast.
kappertjes- en braadvocht tot een sausje.
Prijs € 136
Meng 3 el ervan door de bietjes. Breng op
Een bier-spijs-
Drink je bij de steak
combi voor durfals:
tartare ook liever
BEVAT p.p. 120 kcal - 12 geiwit -ög vet,
smaak met peper en eventueel zout.
wijn? Dan kan deze
zoet en donker
waarvan 2 g verz. 4 g koolhydraten.
4 Doe Va van de bietjes in de kookring op
trappistenbier bij
rosé ook prima!
waarvan 2 g suikers - 1.5 qg zout - 1g vezels
een bord en druk aan met een lepel. Verdeel
deze klassieke
- Pris pp. € 3.30
de mooiste slablaadjes. dille en het basilicum
steak tartare. Dat
4
de smaak van deze
erover en leg de bolletjes geitenkaas erbij.
trappist lekker is
Bestrooi met de gefrituurde kappertjes.
in combinatie met
&\
t
Verwijder de ringen maak zo ook de overige
rundvlees (waar
=
ook iets zoets in zit)
*Let op! Het gebruik van rauwe eieren wordt
borden. Besprenkel met het sausje.
met het oog op salmonellabesmetting sterk
wisten we al van
afgeraden voor kwetsbare groepen. zoals
stoofpotjes, maar
M
BEVAT pp. 215 kcal 7 geiwit 16 g vet, waarvan
ernaast blijkt ook
kinderen tot 5 jaar. ouderen. zieken en zwangere
vrouwen. Voor deze groepen zijn recepten met
5 gverz. 9 gkoolhydraten, waarvan 7 g suikers
een uitstekende
rauwe eieren niet geschikt.
-13g zout 3g vezels - Prijs pp. € 185
beslissing.
Foodfotografie Alan Jensen, foodstyling Victor de Launay. Bart Stuart. styling Cyn Ferdinandus
Ed