Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 132




Hier is pagina 132 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

OF GA JE VOoR EEN VAN DEZE VARIATIES?

606

00

MINI-TRIFLES MET

TRIFLE MET CHOCOLADE,

MANGO EN

KOEKJES, BESSEN

EN HONEYCOMB

BOKKENPOOTJES

Het oogstrelende coverrecept maar dan

Een bijzonder frisse combinatie van

in het klein. Voor kleine gezelschappen.

tropisch fruit, chocolade en bokkenpootjes.

en zacht en gaar in het midden. Laat 15 min.

op het bakpapier, daarna 30 min. op een

rooster afkoelen.

« Imiddelgroot ei

« 10 gpoedersuiker

4 Haal uit het diepvriesfruit 16 Kaapse

« 7 blaadjes gelatine

« 750 ml slagroom

« citroen

kruisbessen, 16 bramen en 16 blauwe bes-

« 500 g doosjevol

(129)

« 100 g fijne tafelsuiker

(schoongeboend)

bessen-bramen

sen en houd apart. Verdeel de rest van de

« 500 ml sinaas-

« \tlkaneel

« 180 g fijne

(250 g. diepvries)

bessen in tweeën. Verhit ondertussen een

appelsap (vers sap)

« 2 eetrijpe mango's

kristalsuiker

« Vz tlbaking soda

pan zonder olie of boter en doe 1 deel van

- 180 g chocolade

+ 200 gbokken-

« 3/2 elhoning

« 250 ml slagroom

de bessen erin. Breng aan de kook. giet het

puur sinaasappel

pootjes

(Delicata)

« 100 g amandelmeel

« 250 g mascarpone

achtergehouden citroensap erbij en laat

« 500 g mascarpone

« l vanillestokje

« vershoudfolie

2 min. koken. Doe in een hoge beker, pureer

« 4el choco-discodip

« 100 g cacao

* schaal ca. 3 liter

« |handsinaasappel

« bakpapier

met de staafmixer heel fijn, doe in een

en 4 el gouden

«* 3 blaadjes gelatine

« bakblik 10 x 10 cm

ruime kom en laat helemaal afkoelen.

parels uit Choco-

* bakblik 20 x 30 cm

(29)

« staafmixer

5 Bekleed het bakblik met bakpapier.

fantasie (Dr. Oetker)

« bakpapier

« 200 ml granaat-

« 6 mooie glaasjes

Meng 50 g kristalsuiker met de rest van de

appelsap (vers sap)

(& 250 ml)

honing en een V2 el water in een steelpan.

1 Week de gelatine 5 min. in koud water.

Breng aan de kook en laat ca. 5 min. al

Breng ondertussen het sinaasappelsap aan

1 Splits het ei (de eidooier wordt niet ge-

roerend met een houten lepel op middel-

de kook in een kleine pan. Knijp het water

bruikt) en pers de citroen uit. Doe het eiwit in

hoog vuur koken tot het een diepe kara-

uit de gelatine en voeg de gelatine toe.

een kom, voeg een Me el citroensap toe en

melkleur heeft. Doe de baking soda erbij

Roer door tot het is opgelost en schenk het

klop met een mixer tot stijve pieken. Bewaar

en roer snelen goed door met een garde.

mengsel voorzichtig in de schaal. Haal met

de rest van het citroensap. Klop 90 g suiker

Let op, het schuimt, komt omhoog en is

een (siliconen) spatel spetters van de rand,

en een V2 el honing erdoor. Spatel het

erg heet. Schenk het mengsel direct in het

maak een strakke laag. Laat de jelly 30 min.

amandelmeel erdoor. Halveer 1 vanillestokje

bakblik, schud heen en weer om egaal te

afkoelen en zet 3/2 uur in de koelkast tot hij

in de lengte en schraap het merg eruit. Boen

verspreiden. Laat in 20 min. uitharden en

is opgesteven.

de sinaasappel schoon. rasp de oranje

breek dan in 6 mooie. puntige stukken.

schil. Spatel de helft van het vanillemerg en

6 Halveer het resterende vanillestokje in de

de helft van het sinaasappelrasp door het

lengte en schraap het merg eruit. Klop de

deeg. Haal uit de kom, wikkel in vershoud-

slagroom met het vanillemerg en 20 g sui-

folie en laat 2 uur rusten in de koelkast.

ker stijf en houd apart. Doe de mascarpone

bijde kom gepureerde bessen. Meng met

2 Week de gelatine 5 min. in koud water.

Breng ondertussen het granaatappelsap

een spatel met 20 g suiker tot een egale.

aan de kook in een kleine pan. Knijp het

paarse crême.

water uit de gelatine en voeg toe aan de

7 Verdeel het mascarponemengsel in een

pan. Roer door tot het is opgelost en schenk

strakke laag over de jelly in de glaasjes.

het mengsel voorzichtig in de glaasjes. Haal

Verdeel de achtergehouden bessen erover,

spetters met een (siliconen) spatel van de

daarover /3 van de vanilleroom. Leg per

rand, zodat er een strakke laag ontstaat.

glaasje 2 koekjes erop. Dek af met de

TRIFLE

Laat 30 min. afkoelen en zet vervolgens

rest van de vanilleroom. Steek de mooiste

|

EE

= |

12 uur in de koelkast tot het is opgesteven.

honeycombschotsen in het midden van

3 Verwarm de oven voor op 150 °C. Rol

de trifles en verdeel de achtergehouden,

met de hand 12 bolletjes van ® 3 cm van

koude bessen eromheen. Serveer direct.

het deeg en leg ze op een met bakpapier

Met laagjes van cake,

mascarpone en aardbei.

beklede bakplaat. Vorm er ronde koekjes

BEVAT pp. 530 kcal - ó g eiwit - 38 g vet.

van en druk iets platter. Bestuif met een

waarvan 25 g verz. 39 g koolhydraten,

AH Excellent Trifle

120g €159

zeefje met de poedersuiker. Bak de koekjes

waarvan 34 g suikers - Ol g zout: 4 g vezels

in de oven in 20 min. krokant aan de randen

en ennn

- Prijs p.p. € 2.80