Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 35

Hier is pagina 35 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ze
ae
de
pm
>
=
”
#
sh
n
to
ch!
SUN
RAVIOLI MET
ROMIGE TIJMSAUS
Parano kaassnippers geven je
EN KAASSNIPPERS
>
N
__ favoriete gerechten net dat
if
extra. Van pasta
4 PI
asagne ot
« 30 g pijnboom-
« teen knoflook
pitten
« 30 groomboter
« 250 g ravioli ai
« 250 ml kookzuivel
funghi (schaal,
+ 80 gParrano
ZOET EN
koelvers)
Snippers (zak)
TOCH PIKANT
a
« 3takjes tijm
+ /3 bakje tuinkers”
Parrano kaas wordt
(bakje 15 9)
gemaakt van melk
al
van Nederlandse
koeien, volgens
1 Verhit een koekenpan zonder olie of
}
een uniek recept.
boter en rooster de pijnboompitten al
Dat maakt 'm ietsje
omscheppend in 5 min. goudbruin. Schep
FE
zoet, nootachtig en
op een bord en laat afkoelen.
toch lekker pikant.
Parrano Snippers
2 Breng een pan met water en zout aan
Ls
7
zijn heerlijk in of over
de kook en kook de ravioli volgens de
121
N
x.
koude gerechten,
aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af.
zoals salade of
carpaccio. Maar
3 Ris ondertussen de blaadjes van de
ook bij warme
takjes tijm en rasp de knoflook. Smelt de
boter in een koekenpan en fruit de tijm-
gerechten, waar ze
een lekkere smaak
blaadjes en knoflook 1min. op laag vuur.
ur
US
De
geven, komen ze
Schenk de kookzuivel erbij en breng
md
prima tot hun recht.
zachtjes aan de kook. Voeg al roerend in
Neem deze ravioli!
delen de helft van de kaas toe en meng tot
ñ
een egale saus.
4 Verdeel de ravioli en saus over de borden
en bestrooi met de pijnboompitten. de rest
Re.
van de kaassnippers en de tuinkers. Lekker
met versgemalen zwarte peper.
*Let op! Tuinkers is een kiemgroente.
or
£
Zwangere vrouwen, jonge kinderen onder 6 jaar.
=
ouderen en mensen met een verminderde
FE
5)
weerstand wordt afgeraden om kiemgroenten
À
rauw te eten.
Far'a
Si
ETS
ER
«t
er
5
BEVAT p.p. 420 kcal 15 g eiwit - 25 g vet,
VAAT
waarvan 2 g verz. - 32 g koolhydraten,
ie Y
al
waarvan 8 g suikers - 09 g zout: 2 g vezels
Prijs p.p. €190
Parrano Snippers
originale
=
zak80g
€165
Meer weten?
Ga naar Parrano.nl
Parfanc-
allerhande