Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ze

ae

de

pm

>

=



#

sh

n

to

ch!

SUN

RAVIOLI MET

ROMIGE TIJMSAUS

Parano kaassnippers geven je

EN KAASSNIPPERS

>

N

__ favoriete gerechten net dat

if

extra. Van pasta

4 PI

asagne ot

« 30 g pijnboom-

« teen knoflook

pitten

« 30 groomboter

« 250 g ravioli ai

« 250 ml kookzuivel

funghi (schaal,

+ 80 gParrano

ZOET EN

koelvers)

Snippers (zak)

TOCH PIKANT

a

« 3takjes tijm

+ /3 bakje tuinkers”

Parrano kaas wordt

(bakje 15 9)

gemaakt van melk

al

van Nederlandse

koeien, volgens

1 Verhit een koekenpan zonder olie of

}

een uniek recept.

boter en rooster de pijnboompitten al

Dat maakt 'm ietsje

omscheppend in 5 min. goudbruin. Schep

FE

zoet, nootachtig en

op een bord en laat afkoelen.

toch lekker pikant.

Parrano Snippers

2 Breng een pan met water en zout aan

Ls

7

zijn heerlijk in of over

de kook en kook de ravioli volgens de

121

N

x.

koude gerechten,

aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af.

zoals salade of

carpaccio. Maar

3 Ris ondertussen de blaadjes van de

ook bij warme

takjes tijm en rasp de knoflook. Smelt de

boter in een koekenpan en fruit de tijm-

gerechten, waar ze

een lekkere smaak

blaadjes en knoflook 1min. op laag vuur.

ur

US

De

geven, komen ze

Schenk de kookzuivel erbij en breng

md

prima tot hun recht.

zachtjes aan de kook. Voeg al roerend in

Neem deze ravioli!

delen de helft van de kaas toe en meng tot

ñ

een egale saus.

4 Verdeel de ravioli en saus over de borden

en bestrooi met de pijnboompitten. de rest

Re.

van de kaassnippers en de tuinkers. Lekker

met versgemalen zwarte peper.

*Let op! Tuinkers is een kiemgroente.

or

£

Zwangere vrouwen, jonge kinderen onder 6 jaar.

=

ouderen en mensen met een verminderde

FE

5)

weerstand wordt afgeraden om kiemgroenten

À

rauw te eten.

Far'a

Si

ETS

ER

«t

er

5

BEVAT p.p. 420 kcal 15 g eiwit - 25 g vet,

VAAT

waarvan 2 g verz. - 32 g koolhydraten,

ie Y

al

waarvan 8 g suikers - 09 g zout: 2 g vezels

Prijs p.p. €190

Parrano Snippers

originale

=

zak80g

€165

Meer weten?

Ga naar Parrano.nl

Parfanc-

allerhande