Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 151

Hier is pagina 151 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NAGERECHTEN
Van een hartig nagerecht gaat ons hart
sneller kloppen. Zo'n luxe kaasplank
zi
maakt de avond helemaal compleet.
uE à
Romig en licht pittig.
« 4 verse vijgen (ca. 320 g)
Lanquetot Brin de Paille 45+
EN
« 160 g bruine basterdsuiker
150g € 2.79
©
« 4 el appelciderazijn
« 2elmosterdzaad
MOSTARDA
« 2elgrove mosterd
VAN VIJGEN
« Va tl chilivlokken
Pine 0SEPH
Een Italiaanse variant op chutney;
« 50 g bigarreaux (gekonfijte kersen,
zoete vruchtenspread met een pittige
pakje 100 g)
twist van de mosterd.
« schone pot met deksel (ca. 350-500 ml)
)
1 Snijd het steeltje van de vijgen en snijd
Zacht pikant en romig.
de vijgen in parten. Bestrooi met de
suiker, dek af met vershoudfolie en laat
Père Joseph stuk 197 g € 3.79
2 uur staan.
2 Doe de vijgen met de natte suiker in een
pan met dikke bodem. Voeg de azijn, het
mosterdzaad, de mosterd en chilivlokken
toe en breng aan de kook. Laat 15-20 min.
u
onder regelmatig roeren op middelhoog
vuur inkoken tot het vocht ingedikt is en de
X CG}
vijgen gaar zijn, maar hun vorm nog een
beetje hebben behouden.
Zachtromig en smaakrijk.
St. Bernardus
Le Rustique Munster 200 g € 3.75
Ê
EN
Abt. 12
3 Haal de pan van het vuur. Roer de bigar-
Smaak rijk en fruitig
reaux door de saus en schep het mengsel
Herkomst België
in de glazen pot. Sluit direct af met de
Prijs € 209
Een mooi donker bier
deksel en draai de pot om. Laat in ca. 3 uur
met een volle, ivoor-
geheel afkoelen.
| ces
kleurige schuimkraag.
TIP Lekker bij pittige, pikante kazen
Door zijn smaakvolle
zoals Rochebaron en Blue Stilton.
karakter vormt dit
TIP Je kunt ook mostarda maken met
(a)
u
bier eengoede
tegenhanger voor
ander fruit, zoals peren of cranberry's,
Zacht en licht pikant.
Warre’s Port
pittige kazen. Met
of een combinatie ervan.
Otima 10 year
name bij blauwe
AH Rochebaron 55+
stuk 140 g € 329
old Tawny
kazen komt deze
De mostarda is in de koelkast 3 weken
Smaak zacht
Belg heel goed tot
Herkomst Douro.
zn recht.
houdbaar.
Portugal
Prijs € 1198
BEVAT pp. 280 kcal- 2 geiwit -1g vet.
Bij een kaasplankje is
Fr]
een tawny port (iets
waarvan Og verz. 65 g koolhydraten,
waarvan 64 g suikers - 0.3 g zout 2g vezels
kruidiger en minder
zoet dan een ruby)
- Prijs p.p. € 1.00
een prima keuze,
vooral als de kazen
Combinatie von pittige kaas
wat harder of blauw
en zoete port.
zijn. Lichtgekoeld is-ie
nog lekkerder en de
AH Excellent Blue Stilton met port
Foodfotografie Sigurd Kranendonk. foodstyling Martine Steenstra. styting Marjolein Vonk
stuk ca. 157 g. per 100 g € 2.50
match nog mooier.
allerhande