Albert Heijn - Folder van 07.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 151




Hier is pagina 151 van 165 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 07.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NAGERECHTEN

Van een hartig nagerecht gaat ons hart

sneller kloppen. Zo'n luxe kaasplank

zi

maakt de avond helemaal compleet.

uE à

Romig en licht pittig.

« 4 verse vijgen (ca. 320 g)

Lanquetot Brin de Paille 45+

EN

« 160 g bruine basterdsuiker

150g € 2.79

©

« 4 el appelciderazijn

« 2elmosterdzaad

MOSTARDA

« 2elgrove mosterd

VAN VIJGEN

« Va tl chilivlokken

Pine 0SEPH

Een Italiaanse variant op chutney;

« 50 g bigarreaux (gekonfijte kersen,

zoete vruchtenspread met een pittige

pakje 100 g)

twist van de mosterd.

« schone pot met deksel (ca. 350-500 ml)

)

1 Snijd het steeltje van de vijgen en snijd

Zacht pikant en romig.

de vijgen in parten. Bestrooi met de

suiker, dek af met vershoudfolie en laat

Père Joseph stuk 197 g € 3.79

2 uur staan.

2 Doe de vijgen met de natte suiker in een

pan met dikke bodem. Voeg de azijn, het

mosterdzaad, de mosterd en chilivlokken

toe en breng aan de kook. Laat 15-20 min.

u

onder regelmatig roeren op middelhoog

vuur inkoken tot het vocht ingedikt is en de

X CG}

vijgen gaar zijn, maar hun vorm nog een

beetje hebben behouden.

Zachtromig en smaakrijk.

St. Bernardus

Le Rustique Munster 200 g € 3.75

Ê

EN

Abt. 12

3 Haal de pan van het vuur. Roer de bigar-

Smaak rijk en fruitig

reaux door de saus en schep het mengsel

Herkomst België

in de glazen pot. Sluit direct af met de

Prijs € 209

Een mooi donker bier

deksel en draai de pot om. Laat in ca. 3 uur

met een volle, ivoor-

geheel afkoelen.

| ces

kleurige schuimkraag.

TIP Lekker bij pittige, pikante kazen

Door zijn smaakvolle

zoals Rochebaron en Blue Stilton.

karakter vormt dit

TIP Je kunt ook mostarda maken met

(a)

u

bier eengoede

tegenhanger voor

ander fruit, zoals peren of cranberry's,

Zacht en licht pikant.

Warre’s Port

pittige kazen. Met

of een combinatie ervan.

Otima 10 year

name bij blauwe

AH Rochebaron 55+

stuk 140 g € 329

old Tawny

kazen komt deze

De mostarda is in de koelkast 3 weken

Smaak zacht

Belg heel goed tot

Herkomst Douro.

zn recht.

houdbaar.

Portugal

Prijs € 1198

BEVAT pp. 280 kcal- 2 geiwit -1g vet.

Bij een kaasplankje is

Fr]

een tawny port (iets

waarvan Og verz. 65 g koolhydraten,

waarvan 64 g suikers - 0.3 g zout 2g vezels

kruidiger en minder

zoet dan een ruby)

- Prijs p.p. € 1.00

een prima keuze,

vooral als de kazen

Combinatie von pittige kaas

wat harder of blauw

en zoete port.

zijn. Lichtgekoeld is-ie

nog lekkerder en de

AH Excellent Blue Stilton met port

Foodfotografie Sigurd Kranendonk. foodstyling Martine Steenstra. styting Marjolein Vonk

stuk ca. 157 g. per 100 g € 2.50

match nog mooier.

allerhande