Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 113




Hier is pagina 113 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LEKKER UIT NEDERLAND

ik hier en zet eenvoudig

if

de ingrediënten ve

he

je boodschappe,

fa

x

x

Ni

RER

44"

A me

5

If

x

\

=

N

> k pn

Pe

So

uit de

dRijstpüdd

= Ait gebakken Li

=

ere Cs mm.)

VENTIJD

(Guurenvan)(oommr remae JE

/erhit ondertussen een koekenpan

zonder olie of boter en rooster de pistache-

noten op middelhoog vuur in 3 min.

20 g gepelde

goudbruin. Laat afkoelen op een bord en

choongeboend)

pistachenoten

hak grof.

+ 100 g pandanrijst

« 2 conference-

4 Schil de peren, snijd in kwarten en

« 800 ml volle melk

peren

verwijder het klokhuis. Snijd elk partje in de

« 200 g kokosmelk

« 25 groomboter

lengte in 3 plakjes, maar laat die aan de

« 75 glichtbruine

« ovenschaal

bovenkant aan elkaar vastzitten. Verhit de

basterdsuiker

(20 x 30 cm

s À

boter in een koekenpan met antiaanbak-

« lil vanille-extract

ingevet)

laag en bak de peren 5 min. op laag vuur.

"€

-

1tlkaneel

Keer halverwege.

#

5 Voeg de rest van de basterdsuiker en het

rwarm de oven voor op 160 °C. Rasp de

sinaasappelrasp toe en laat de suiker op

=

schil van de sinaasappel.

middelhoog vuur bruin kleuren. Verdeel de

‘el de rijst over de ovenschaal. Meng

peren over de rijstpudding en besprenkel

del

met de kokosmelk, 25 g basterd-

met de aanhangende saus uit de pan en

a

helft van het sinaasappelrasp, het

bestrooi met de pistachenoten

#

5

extract, de kaneel en een snufje zout

k over de rijst. Roer goed door

BEVAT p.p. 325 kcal - 7 g eiwit 16 g vet.

«

En

1)

k af met aluminiumfolie en bak

waarvan 2 gverz.-38g koolhydraten

>

et midden van de oven tot het

waarvan 24 g suikers «0.4 g zout

£

h

pt en de rijst gaar is.

1g vezels: Prijs p.p. € 0.80

nl

Pi

allerhande