Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 113

Hier is pagina 113 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LEKKER UIT NEDERLAND
ik hier en zet eenvoudig
if
de ingrediënten ve
he
je boodschappe,
fa
x
x
Ni
RER
44"
A me
5
If
x
\
=
N
> k pn
Pe
So
uit de
dRijstpüdd
= Ait gebakken Li
=
ere Cs mm.)
VENTIJD
(Guurenvan)(oommr remae JE
/erhit ondertussen een koekenpan
zonder olie of boter en rooster de pistache-
noten op middelhoog vuur in 3 min.
20 g gepelde
goudbruin. Laat afkoelen op een bord en
choongeboend)
pistachenoten
hak grof.
+ 100 g pandanrijst
« 2 conference-
4 Schil de peren, snijd in kwarten en
« 800 ml volle melk
peren
verwijder het klokhuis. Snijd elk partje in de
« 200 g kokosmelk
« 25 groomboter
lengte in 3 plakjes, maar laat die aan de
« 75 glichtbruine
« ovenschaal
bovenkant aan elkaar vastzitten. Verhit de
basterdsuiker
(20 x 30 cm
s À
boter in een koekenpan met antiaanbak-
« lil vanille-extract
ingevet)
laag en bak de peren 5 min. op laag vuur.
"€
-
1tlkaneel
Keer halverwege.
#
5 Voeg de rest van de basterdsuiker en het
rwarm de oven voor op 160 °C. Rasp de
sinaasappelrasp toe en laat de suiker op
=
schil van de sinaasappel.
middelhoog vuur bruin kleuren. Verdeel de
‘el de rijst over de ovenschaal. Meng
peren over de rijstpudding en besprenkel
del
met de kokosmelk, 25 g basterd-
met de aanhangende saus uit de pan en
a
helft van het sinaasappelrasp, het
bestrooi met de pistachenoten
#
5
extract, de kaneel en een snufje zout
k over de rijst. Roer goed door
BEVAT p.p. 325 kcal - 7 g eiwit 16 g vet.
«
En
1)
k af met aluminiumfolie en bak
waarvan 2 gverz.-38g koolhydraten
>
et midden van de oven tot het
waarvan 24 g suikers «0.4 g zout
£
h
pt en de rijst gaar is.
1g vezels: Prijs p.p. € 0.80
nl
Pi
allerhande