Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

#7

7

rd

_HERFSTFAVO!

7

Pa A

ge

ze

TE

Dee

4

=

er

a),

(He

TA,

Ol

Hl

(N

14

AND

E ZUU

f

MT

GUIR

yr

"PI

od

B

3

RRS

2

ZUURKOOLSTAMPPOT

MET APPEL, KANEEL

Le

EN BRUINE SUIKER

=

4

(es

Ve

4

À

« 1kilo kruimige aardappelen

EN

« lrode ui

£

Bn

« \friszoete appel (bijv. elstar)

« 250 g spekreepjes

« 2tlkaneel

gr

« 2el bruine suiker

®

« 520 g zuurkool naturel

(zak, AH Biologisch)

par

4

+ 100 gongebrande walnoten

+4

RS

« 15 groomboter

Od

+ pureestamper

és

x

|

À

=

I

1 Schilde aardappelen, snijd in gelijke

2

stukken en kook in 20 min. gaar. Giet af,

das

maar vang een kopje kookvocht op.

A

2 Snipper ondertussen de rode ui. Snijd de

appel in kwarten, verwijder het klokhuis en

D

a

snijd in blokjes van lem. Verhit een koeken-

RE

pan zonder boter of olieop middelhoog

vuur en bak de spekreepjes 4 min. uit.

Voeg de uitoe en fruit 3 min. Roer regel-

re

u

na

Ss

matig. Voeg de appel, kaneel en bruine

%

suiker toe en bak 2-3 min. tot goudbruin.

N

re

3 Verwarm de zuurkool in een pannetje.

2

Spoel de zuurkool niet af. Verhit een tweede

N

koekenpan zonder boter of olie enrooster

2

à

de walnoten 3 min. Hak grof.

4 Stamp de aardappelen met de room-

boter fijn met de pureestamper. Voeg

is

eventueel wat kookvocht toe om de puree

wat smeuïger te maken. Meng de zuurkool,

gekaramelliseerde appel en het spek

erdoor. Serveer met de geroosterde

ra

walnoten.

2

$

BEVAT pp. 620 kcal - 20 g eiwit - 35 g vet,

waarvan 10 g verz. - 51 g koolhydraten,

JAMPEND WTOS

ex

waarvan 13 g suikers - 3.2 g zout

ek wat je allem:

Bi

-10 g vezels - Prijs pp. € 2.10

D nog

we

F

N

FE