Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

hed

hp

Zu

f

I?

LS

N

L

Jy

ie

)

4

%

Lekker snel!

Et

ÿ

Fe

2

Sporten, kids

FF

wegbrengen of

u

gewoon vlug iets

eten? Kijk hier voor

nog veel meer

ji

A

tto porcini

snelle gerechten

&

(HOOFDGERECHT)(4 PERS.

15 MIN. }(ZONDER VLEES/VIS }(GLUTENVRIS)

ET

die allemaal

in 15 minuten

De

Ze

klaar zijn!

+420 gbuonaidearisotto porcini

rn

(zak 210 g, Riso Scotti)

EEE

+ 200.g paddenstoelen voor risotto (schaal)

+ 400 g champignons (schaal)

+ 80 groomboter

+ 80 g Parmezaanse kaas

Wat \

So we

1 Bereid de risotto volgens de aanwijzingen

vande aag

op de verpakking,

2 Snijd ondertussen de grote padden-

stoelen in stukjes van een \/2 cm en halveer

de champignons. Ris de blaadjes van de

WA

takjes kruiden uit de verpakking van de



Fr

paddenstoelen en snijd de blaadjes fijn.

hid

Verhit de helft van de boter in een grote

be

oekenpan op hoog vuur. Bak de padden-

eg

elen, champignons en de kruiden 10 min.

er regelmatig, ze mogen wat donker

kleur worden. Breng op smaak met.

pe

ren zout.

FER

Ce

p-de Parmezaanse kaas. Neem de

%

jan het vuur en meng de helft van de

)

es

en paddenstoelen erdoor. Schep de

|

;

boter en de helft van de

kaas erdoor. Laat 2 min. staan.

JE

ke

risotto in 4 diepe borden en

est-van de gebakken padden-

%

jezaanse kaas erover.

4

ed

Dr

Ri

El

1-18 geiwit- 25 g vet.

A

79-g koolhydraten,

5

4

kers - 2.5 gzout

jl

p.p.€ 3.20

EN

Bi

À

‘a

Eat

Li