Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 18

Hier is pagina 18 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
hed
hp
Zu
f
I?
LS
N
L
Jy
ie
)
4
%
Lekker snel!
Et
ÿ
Fe
2
Sporten, kids
FF
wegbrengen of
u
gewoon vlug iets
eten? Kijk hier voor
nog veel meer
ji
A
tto porcini
snelle gerechten
&
(HOOFDGERECHT)(4 PERS.
15 MIN. }(ZONDER VLEES/VIS }(GLUTENVRIS)
ET
die allemaal
in 15 minuten
De
Ze
klaar zijn!
+420 gbuonaidearisotto porcini
rn
(zak 210 g, Riso Scotti)
EEE
+ 200.g paddenstoelen voor risotto (schaal)
+ 400 g champignons (schaal)
+ 80 groomboter
+ 80 g Parmezaanse kaas
Wat \
So we
1 Bereid de risotto volgens de aanwijzingen
vande aag
op de verpakking,
2 Snijd ondertussen de grote padden-
stoelen in stukjes van een \/2 cm en halveer
de champignons. Ris de blaadjes van de
WA
takjes kruiden uit de verpakking van de
€
Fr
paddenstoelen en snijd de blaadjes fijn.
hid
Verhit de helft van de boter in een grote
be
oekenpan op hoog vuur. Bak de padden-
eg
elen, champignons en de kruiden 10 min.
er regelmatig, ze mogen wat donker
kleur worden. Breng op smaak met.
pe
ren zout.
FER
Ce
p-de Parmezaanse kaas. Neem de
%
jan het vuur en meng de helft van de
)
es
en paddenstoelen erdoor. Schep de
|
;
boter en de helft van de
kaas erdoor. Laat 2 min. staan.
JE
ke
risotto in 4 diepe borden en
est-van de gebakken padden-
%
jezaanse kaas erover.
4
ed
Dr
Ri
El
1-18 geiwit- 25 g vet.
A
79-g koolhydraten,
5
4
kers - 2.5 gzout
jl
p.p.€ 3.20
EN
Bi
À
‘a
Eat
Li