Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 91




Hier is pagina 91 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

eeen

N

=

Y

ER

N

A DAGENiS DEZE SOEP

HARTVERWARMEND

Pa

WILDE-RIJSTSOEP

MET KIP

ze

É

>

3

#%

2

+ Zuien

« 590 gscharrel-

de

%

7

:

« 2tenen knoflook

kippenpoten

4

>

« l winterpeen

naturel (schaal)

4

« 250 g champignons « 2kippenbouillon-

zt

* 2takjes tijm

blokjes

el

PA

Ce

+

+ Iblaadje laurier

« lelroomboter

7.

«+ \tl paprikapoeder

2el tarwebloem

« \tluienpoeder

« 250 ml halfvolle

ed

x

Vs

+ Itknoflookpoeder

melk

se

se

« 300 g wilde

4

Vs



witte rijst”

#

te

1 Snipper de uien en snijd de tenen

ke

à

WFA

PN

ve

knoflook fijn. Schil de peen en snijdin

=

blokjes van lem. Snijd de champignons in

Sy

gs

de

3

vieren. Doe de groenten met de tijm, laurier,

he

paprikapoeder, uienpoeder, knoflook-

LA

poeder, rijst, kippenpoten, de bouillon-

blokjes en Ve liter water in een grote

Ke

soeppan.

N

/ Nie N

2 Breng aan de kook en laat op middel-

%

hoog vuur ca. 30 min. zacht doorkoken tot

de kip en de rijst gaar zijn. Haal de kippen-

|

|

poten uit de pan en haal het vlees van het

bot. Snijd fijn en doe terug bij de soep.

3 Smelt de boter in een klein pannetje. voeg

N

de bloem toe. Roer glad met een garde en

a

END

laat 3 min. garen. Voeg al roerend de melk

toe. Zet het vuur hoger en roer tot een

Ara

gladde roux. Voeg de roux toe aan desoep

enroer door. Breng op smaak met peper en

zout. Lekker met stokbrood.

Dit product is niet in elke Albert Heijn-

winkel verkrijgbaar. Vervang het door

basmatirijst.

BEVAT p.p. 565 kcal - 28 g eiwit - 17 g vet.

waarvan 7 g verz. 73 g koolhydraten,

LE MAG

waarvan 8 g suikers + 3.3 gzout

Zin in nog veel meer

-5 g vezels : Prijs pp. € 1.55

CAE vol soep?

ñ

aller;