Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

in,

Gemak dient

| Eenpanspasta met

de mens

an nten

Door alles in Ì

B

pan te bereiden

} y

bespaar je niet

alleen moeite en

. = wine (ca. 200 9)

afwas maar ook

- lui

ZA

5

SL

© |

energie. Hier vind

- + Ibakje ltaliaanse der po a

je nog veel meer

+ 2elolifolie

eenpansgerechten

u

»400g ke stukjes

7

(zak, koelvers)

250 g crème fraîche

groentebouillonblokje:

00: pipe rigate (pasta) :

a)

9 Pe mezaanse kaas

Wat N

eten we,

Pr

=

epe:

in nde lengte en snijd i:

|

AW aag

8.

en

in een V2 cm dik; Snijd de ui

ingen.Ris de blaadjes van

4

EL.

n 4 takjes oregano uit het

3

e kruidenmix en snijd

3%

te

eblaad

it het bakje fi

À

rf

5

n hapjespan a en. fruit.

La

?

Idelhoog vuur. Voeg; de:

=

en en pompoen=

4

ien

2

se

tukj

mee. Voeg de

:

et bouillonblokje.de

Pl

ngekookte pasta en 400 ml water toe en

jreng aan dekooken laat

|

/

el op de pan 7 min. zachtjes.

erf

Ne

eksel van de pan en:

:

:koken. Roër regelmatig n brenc

:

ak mef zout:e

eper.

=

de Parmezaanse kaas met een f

u

Su:

=

/erdeel de pasta over de borden en

=

i met de Parmezaanse kads,

5

a

A TIP Gebruik een vegetarische

ij

(gerasp te) kaas in plaats van

Er

Parme aanse kaas.

br

Le

TIP Je kunt ii in plaats van koelvers

ompoenblokjes ook Crown- of

abocha-;

ompoen gebruiken

N

5

EN

BEVAT

‚630 kcal .19 geiwit-33g vet,

>

zl

waar’

18 gverz.- 6lg koolhydraten.

ERS

waarw

g suikers «1.8 gzout

égv

€ 2.30

ed

ht:

&

AE

Le

RARE

NE

de?

REC

EEn

Ee

ok

we