Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 134

Hier is pagina 134 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TIP Liever wijn? Neem bijvoorbeeld de
Federico Paternina Rioja Reserva (zie pag. 176)
7 Verhit de olie in een frituurpan of
OESTERZWAM-
braadpan tot 180 °C. Frituur de bitterballen
© VEGA TIP Vervang de gorgonzola
BITTERBALLEN
in 3 of 4 porties in 3-4 min. goudbruin. Laat
door 150 g Castello creamy blue 70+.
uitlekken op keukenpapier. Serveer met
de rest van de mosterd.
BEVAT pp. 415 kcal - 16 g eiwit - 31 g vet,
TIP Liever wijn? De Mesta Organic Verdejo
waarvan 18 g verz. 15 g koolhydraten,
is er heerlijk bij (zie pag. 176).
waarvan 13 g suikers - 19 g zout
- 7 g vezels Prijs p‚p. € 2.40
+ 450 goester-
+ 3elgrove mosterd
Je kunt de bitterballen t/m stap 6 1 dag van
zwammen
tevoren maken. Bewaar in de koelkast.
« 4 blaadjes gelatine
(schaal 150 9)
+ Seieren
CROSTINI MET APPEL
EN GEBAKKEN WORST
« 100 g boter
+ 120 g paneermeel
BEVAT psst. 140 kcal - 3 g eiwit 9 g vet,
« 2el funghi trifolati
+ 25 gpanko
waarvan 3 g verz. Il g koolhydraten,
(blikje 65 g,Euroma
- 2liter frituurolie
waarvan 1 g suikers - 0.3 g zout
by Jonnie Boer)
* braadslede of
“lg vezels - Prijs p.st. € 0.40
« lpaddenstoelen-
ovenschaal
« lstokbrood
(20 x 30 em)
bouillonblokje
« 3elolijfolie
« 150 g bloem
« frituurpan of
WHIPPED BLAUWE
- lrode ui
* 75 ml Franse room
KAAS MET KNAPPERIGE
gietijzeren
« l zoetzure appel (jonagold)
(fles 250 ml, Le Gall)
braadpan
RAUWKOST
« 2 varkensbraadworsten
« 25 g roomboter
1 Snijd de oesterzwammen in kleine stukjes
« lil venkelzaad
Verhit 4 van de boter in een grote koeken-
- lelrodewijnazijn
pan en bak de paddenstoelen met de
« bakpapier
funghi trifolati en zout 5 min. op hoog vuur.
« 200 g gorgonzola piccante
Schep regelmatig om. Neem de pan van
« 200 g zuivelspread naturel
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd
het vuur en laat staan tot gebruik.
« Zel wittewijnazij
het stokbrood in 16 plakken. Verdeel over
2 Laat het bouillonblokje in 500 ml heet
« Tel olijfolie
een met bakpapier beklede bakplaat en
water oplossen. Smelt de rest van de boter
« 2 takjes tijm (bakje 15 g)
besprenkel met 2 el olie. Rooster in het midden
in een (steel)pan. Voeg 75 g bloem toe. Laat
« 2stronken witlof
van de oven in ca. 5 min. knapperig.
al roerend op laag vuur garen tot de bloem
+ V2 bos peen
Neem uit de oven en laat iets afkoelen.
begint te kleuren (roux). Dit duurt ca. 5 min.
« 250 g mini rode bieten gekookt
2 Snijd de rode ui in dunne halve ringen.
Bak de bloem goed. dat geeft meer smaak.
(pakje. AH Biologisch)
Schil de appel, verwijder het klokhuis en
3 Schenk in delen 400 ml bouillon gevolgd
« 300 g bloemkool
snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. een
door de room bij de roux en roer op laag
« 3 stengels bleekselderij
Va em. Verwijder het vel van de worsten en
vuur met een garde tot een dikke glanzen-
« staafmixer met hoge beker
breek de worst in grove stukken.
de saus. Roer lel mosterd erdoor. Voeg de
3 Verhit de rest van de olie en de roomboter
paddenstoelen toe. Breng de ragout op
in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak
1 Doe de gorgonzola, zuivelspread en
smaak met peper en zout en neem van het
azijn ineen hoge beker en pureer met de
de ui 5 min. Schep regelmatig om. Voeg de
vuur.
worst en het venkelzaad toe, breek de worst
staafmixer tot een egale spread. Schep in
4 Week de gelatine 5 min. in koud water.
een kom, besprenkel met de olie en ris
met een houten lepel in kleine stukjes en bak
Knijp uit en laat oplossen in de nog warme
de blaadjes van de takjes tijm erboven.
al omscheppend 5 min. mee. Voeg de appel
ragout. Schep de ragout in de braadslede
toe en bak nog 3 min.
2 Verwijder een stukje van de onderkant
of ovenschaal. Laat in luur afkoelen tot
van het witlof en snijd in de lengte in dunne
4 Breng het mengsel op smaak met de azijn,
kamertemperatuur. Dek af en zet minimaal
partjes. Maak de wortels schoon en halveer
peper en zout en verdeel over de plakken
3 uur in de koelkast.
ze in de lengte. Snijd de bieten in partjes
stokbrood.
5 Snijd de dikke ragout in 28 gelijke stukjes.
en de bloemkool in roosjes. Halveer de
TIP Liever wijn? Lekker met Fantini
Roler balletjes van. Klop de eieren los in een
bleekselderij in de lengte en snijd elke
Montepulciano d'Abruzzo (zie pag. 177).
diep bord. Doe de paneermeel, panko en
stengel in 3 gelijke stukken.
© VEGA TIP Vervang de braadworst door
de rest van de bloem elk in een diep bord.
185 g vegetarische worst, snijd deze in plakjes.
3 Zet de spread in het midden van een
6 Haal de ballen achtereenvolgens door
schaal en verdeel de groenten eromheen.
de bloem, het ei, paneermeel, opnieuw
BEVAT pp.525 kcal 18 g eiwit - 25 g vet,
het ei en de panko. Zet minstens 30 min.
Je kunt de dip 2 dagen van tevoren maken.
waarvan 9 g verz. 55 g koolhydraten, waarvan
afgedekt in de koelkast.
Bewaar afgedekt in de koelkast.
9 gsuikers-1.8 g zout -4 g vezels Prijs pp. € 100