Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RE

Door de ‘vlezige’ portobello's op

lage temperatuur te roosteren in

een rijke marinade, krijgen ze alle

tijd om de smaken op te nemen

PORTOBELLOSTEAKS

Een sappige steak is er niets bij!

MET AARDAPPELPUREE

%

« 8 portobello's

« 150 mlmelk

« Irode ui

+ 30 groombot

« lel korianderzaad

« 85 grucol

« 4tenen knoflook

« vijzel

« lel zoete gerookte

* ovenschaal

paprikapoeder

(28x 35cm)

« 2elketchup

« keukentang

« 170 ml olijfolie

. Pureestamper

+ 1kilo kruimige

aardappelen

2

1 Verwarm de oven voor op 150 °C. S

harde steeltjes van de portobello’s.

Al

\

derode ui. Kneus het korianderzaad ii

ll

\

vijzel of met het blad van een mes.

|

ongepelde tenen knoflook, gesnipperdi

het korianderzaad, de gerookte-papril

poeder en ketchup met 150 ml oliein de

ovenschaal. Leg de portobello's ermetdi

roosteren

bovenkant naar beneden in. Dek de sc

strak af met aluminiumfolie. Zet 45 min:

N

midden van de oven. Keer de portobello:

RE

behulp van de tang, dek weer af met

aluminiumfolie en rooster nog 15.min.

2 Schil ondertussen de aardappelen, s

gelijke stukken van 3 cm en kook in 20 mi

vn à

gaar. Verwarm de melk in een steelpan tot

hij warm is, maar niet kookt. Giet de

aardappelen af en stamp ze met de warme.

gn

melk en de roomboter met behulp van de

pureestamper tot een smeuïge puree. Breng

op smaak met zout en peper.

jd

- 0

3 Neem de ovenschaal met de portobello's

U

uit de oven. Haal de tenen knoflook uit de

se

saus en laat ze iets afkoelen. Knijp ze dan uit

het schilletje, prak fijn en meng metde saus.

2

|

Haal de portobello's met behulp van de tang

uit de schaal. Schep de rucola om met de

e

>

rest van de olijfolie en breng op smaak met

|

peper en eventueel zout.

|:

4 Verdeel de aardappelpuree en rucola over

4 borden. Leg op elk bord 2 portobello's en

schep er wat van de saus over.

di