Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 52

Hier is pagina 52 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
RE
Door de ‘vlezige’ portobello's op
lage temperatuur te roosteren in
een rijke marinade, krijgen ze alle
tijd om de smaken op te nemen
PORTOBELLOSTEAKS
Een sappige steak is er niets bij!
MET AARDAPPELPUREE
%
« 8 portobello's
« 150 mlmelk
« Irode ui
+ 30 groombot
« lel korianderzaad
« 85 grucol
« 4tenen knoflook
« vijzel
« lel zoete gerookte
* ovenschaal
paprikapoeder
(28x 35cm)
« 2elketchup
« keukentang
« 170 ml olijfolie
. Pureestamper
+ 1kilo kruimige
aardappelen
2
1 Verwarm de oven voor op 150 °C. S
harde steeltjes van de portobello’s.
Al
\
derode ui. Kneus het korianderzaad ii
ll
\
vijzel of met het blad van een mes.
|
ongepelde tenen knoflook, gesnipperdi
het korianderzaad, de gerookte-papril
poeder en ketchup met 150 ml oliein de
ovenschaal. Leg de portobello's ermetdi
roosteren
bovenkant naar beneden in. Dek de sc
strak af met aluminiumfolie. Zet 45 min:
N
midden van de oven. Keer de portobello:
RE
behulp van de tang, dek weer af met
aluminiumfolie en rooster nog 15.min.
2 Schil ondertussen de aardappelen, s
gelijke stukken van 3 cm en kook in 20 mi
vn à
gaar. Verwarm de melk in een steelpan tot
hij warm is, maar niet kookt. Giet de
aardappelen af en stamp ze met de warme.
gn
melk en de roomboter met behulp van de
pureestamper tot een smeuïge puree. Breng
op smaak met zout en peper.
jd
- 0
3 Neem de ovenschaal met de portobello's
U
uit de oven. Haal de tenen knoflook uit de
se
saus en laat ze iets afkoelen. Knijp ze dan uit
het schilletje, prak fijn en meng metde saus.
2
|
Haal de portobello's met behulp van de tang
uit de schaal. Schep de rucola om met de
e
>
rest van de olijfolie en breng op smaak met
|
peper en eventueel zout.
|:
4 Verdeel de aardappelpuree en rucola over
4 borden. Leg op elk bord 2 portobello's en
schep er wat van de saus over.
di