Albert Heijn - Folder van 14.10.2021 tot 14.11.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 141 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 14.10.2021 tot 14.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WAT ETEN WE VANDAAG

Spicy volkorennoedels

met broccoli en garnalen

Pd

+ 500 g broccoli

+ 2rode pepers

La

Br

+2tenen knoflook

Pp

3el arachideolie

PS

400 g Chinese wokgroente

de

sugarsnaps-paksoi

x

). a

RER

» 2elsojasaus

)

a

«2-tl sesamolie

AD)

3

N

Le

200:g gekookte en gehe nt

SC

em #

(bakje 1009)

à,

La



+ nr (pak, = zen)

u

$

I“

af

y

Snijd de En in er Toos, sjes. Schil de:

steel en snijd in plakjes. Halveer de. pepers:

En

>

"+

de lengte: Verwijder met een scherp

5

®

mesje de-zaadlijs

enssnijd het vrucht=

KP

A

vlees fin. Snijd.de tenen knoflook fin.

2 Verhitde arachideoliei ineën woken

à

ze

| VAN

roerbak de broccoli 3min-op hoog: vuur:

5}

Voeg 50 ml water toe enroerbak tot het

1

htis verdampt: Voeg de knoflook, de

peperen en toe enroerbak

Nl

nog 5 min.

er

3 Meng de sojasaus met de ses a en.

À

RN

meng met de garnalen: Kook ondertussen

hd

de noedels volgens de aanwijzingen op de -

verpakking beetgaar: Schep. het garnalen-

7

F

mengsels samen met de: HR au] en

$

E

doorde groente:

wo

BEVAT p PP: 408 kcal- “ge eiwi 16 guet.

EZ

7

>

DA

waarvan 30 CA verz. 238 9 koolhydraten

Rn

7

waarvan 4g $ ikers 19 gzout

N

5

5

a

129 vezêls - “Prijs p.p:€ 3.15

&

Et

Ex

4

F2

N

DER